Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,יש פונטו GT מאיזור ירושלים אדומה שנת 95 יד 6 ,מישהו מכיר את הרכב,יודע עליו פרטים יותר לעומק לפני שאני מתפתה להרים טלפון ולהפגש עם הבחור ,אני מאיזור חיפה ולא בא לי סתם לסוע לירושלים.

אשמח לכל פיסת מידע ,מצב האוטו,האם עבר תאונות,צביעה,שאסי,מצב המנוע והטורבו,וכל פיסת מידע שאתם מכירים על הרכב.

תודה מראש.

1_1_1_19744_20081029171058[1].jpg

1_1_2_19744_20081029171007[1].jpg

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני לא יודע הרבה אבל ראיתי את הרכב נתקע באמצע כביש איזה פעם אחת. ומה שבטוח אני יכול להגיד זה שהיא לא נוסעת כמו שgt צריכה לנסוע.

פורסם
מצד אחד אתה לא יודע הרבה, אבל מצד שני אתה קובע עובדה על הרכב? מוזר :roll:

מה מוזר בזה? הכוונה שלי הייתה שאין לי מידע לגבי יד,ק'מ שהרכב עבר,תאונות,מצב מכני ובכלל מצב כללי של הרכב. אני ראיתי את הרכב בנסיעה ''לא רגועה'' ולפי זה אמרתי שהרכב לא נוסע כמו שהוא אמור לנסוע. עדיין מוזר לך?

פורסם

יכול להיות שהרכב נתקע בצד הכביש בגלל תקר, בעיית חשמל או קלאץ' שרוף אז איך בדיוק אתה יכול לקבוע שבטוח שהיא לא נוסעת כמו שGT צריכה לנסוע ?

אני לא יודע הרבה אבל ראיתי את הרכב נתקע באמצע כביש איזה פעם אחת. ומה שבטוח אני יכול להגיד זה שהיא לא נוסעת כמו שgt צריכה לנסוע.

Peugeot 208GTI

• תוכן חדש...