Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 1.אני מבקש ייעוץ האם ההרכיבים הנ"ל הם איכותיים/שווים את המחיר או אם יש לכם הצעה לרכיב אחר

בסביבות המחיר בלינק למטה אני אשמח לשמוע כי הזמנתי את החלקים ואני מבצע את ההתקנה בחנות(פומפה) ביום שלישי הקרוב.

2.האם המגבר יחזיק את הקומפוננט פלוס סאב רוקפורד פאנץ' 12' 900W בברידג' בצורה טובה?

תודה מראש לכולם!

אני שם לינקים שתעיינו:

קומפוננט-

http://www.pompa.co.il/sg_product~RSD65C~61~408.htm

מגבר-

http://www.pompa.co.il/sg_product~GTO1004~61~398.htm

פורסם

PHEONIX GOLD היא חברה שלא מאכזבת והקומפוננטים מהסידרה הגבוהה והחדשה שלה לכן הגיוני להניח כי

הם ישמעו אכותי וגם חזק מוציאים 120RMS.

המגבר מהסידרה החדשה של JBL חזק 100RMS X4. בגישור נותן 320RMS

הוא יחזיק את הקומפוננטים בלי בעיה.

השאלה היא הסאב. האם הוא DVC עם 2 סלילים או שהוא סליל בודד.

הסאב שלך מוציא 400RMS והוא מהסידרה הישנה של רוקפורד.

בגלל שהוא לא מסידרת ה-POWER אני מניח כי הוא סליל אחד של 4 אום.

במצב זה המגבר יגביר אותו בלי בעיה.

אבל הכי כדאי לבדוק כי אם הסאב הוא עם 2 סלילים של 4 אום אז אתה בבעיה כי אז המגבר לא

יוכל להגביר את הסאב כי הוא לא יתאים להתנגדות המעגל הסופי של הסאב שהיא 2 אום בחיבור מקבילי.

אם הייתה יכול לתת את הדגם המדויק של הסאב הייתי יכול לענות לך על השאלה.

פורסם

אם הסאב הוא 2 סלילים של 4 אוהם אז ניתן (לפי הגיון, לא ניסיתי) לחבר כל סליל לערוץ בודד מאותו זוג.

רק צריך לודא ששני הערוצים במונו (כלומר מוציאים את אותו האות) ואין הבדל בבלאנס בין ימין לשמאל.

מתחדשת*

פורסם

באמת שאין לי מושג על הדגם המדוייק של הסאב,הוא מהסדרה הישנה זה בטוח החבר שהביא לי אותו הוא ישב אצלו כבר כמה שנים בתא מטען.. אין לי מושג כמה סלילים יש לו.

עוד שאלה, האם הקומפוננט שציינתי למעלה יותר טוב מהמורל Morel Dotech MKII

פורסם

אין לדעת אם הוא יותר טוב מהמורל , הפיניקס גולד הוא סידרה חדשה לכן אין עליו הרבה ביקורת בחו"ל מהביקורת המעטות שיצא לי לקרוא מדובר בסט איכותי שנחשב "הבחירה הכי איכותית ביחס למחיר" א-ב-ל בחו"ל הוא מתומחר 89$ שזה מאוד זול.!

בארץ הוא מתומחר יקר משמעותית ויתכן כי במחיר שלו 1300 שח ניתן למצוא סטים טובים יותר עם זאת גם אם תקנה אותו אני לא מאמין שתתאכזב.

המורל הוא סט מעולה אחד מהטובים ביותר בתקציב של מתחת ל-1000 שח הוא גם מוכח וידוע כאיכותי.

אם אתה שואל אותי לך על המורל תחסוך 350 שקל שתוכל להשקיע בשיפור רכיבי המערכת.

פורסם

צודק בקשר למחיר, אמרתי למוכר והוא עשה לי הנחה יפה מאוד.. והתקנתי את קומפוננט והמגבר אתמול ואני נורא מרוצה, עכשיו נחכה שהרמקול יפתח קצת וזהו..

תודה רבה לכם חברה על העזרה אתם תותחים!

• תוכן חדש...