Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות אגזוז זרימה חופשית מי האתר(=מהאתר) EBAY חיפשתי באתר של US ו של UK ולא מצאתי /=

השמח (=אשמח) אם תפנו אותי לקישור תודה רבה (=

פורסם

אז זהו שאני צריך רק את הדוד עצמו לא את כול הצנרת אחי,(כינויי חיבה כמו אחי, מותק וכפרה עליך עיניים שלי אינם מקובלים בפורום) ואני צריך אגזוז גלובלי שמתאים לכול המכונית כבר חיפשתי הרבה צירופים עם EXHAUST וזה לא עזר

פורסם

יש גם דודים ללא הצנרת, לגבי התאמה אוניברסלית תבדוק לפי מספר קטלוגי

אבל חבל על המאמץ זה יעצר במכס ותתצטרך להנפיק אישור ממשרד התחבורה וזה כאב ראש

יש אחלה מבחר בארץ.

Peugeot 208GTI

פורסם

רק ששם אתה מביא דוד שעולה 100$ והוא של חברה טובה ופה ו 400 ש"ח תביא דוד שהוא אנונימי וגם לא עובר טסט..

ב100$ אפשר לקנות סופר ספרינט או אנסה

ופה הם עולים כ 1500 ש"ח וגם אין לי מושג איפה מוכרים אותם פה

פורסם

מצאתי אחד ב EBAY נראה טוב וזול יחסית

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200268881171&ih=010&category=38786&_trksid=p4340.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%252BC%252BS%252BIA%26itu%3DUCI%252BUS-BWR%26otn%3D2%26ps%3D32

עם יציאה כפולה כמו שרציתי, כתבתי למוכר אם הוא שולח גם לישראל בכללי עדיין אף פעם לא הזמנתי מי EBAY.

מעניין כמה יעלה לי לשלוח לישראל מאנגליה, בכול מקרה אני מזמין מהכרטיס של סבא שלי שהמכונית גם על שמו.

סבא שלי נחשב נכה 100% לא יכולים להקל עליו במכס ?

עריכה: איפה אפשר לקנות ANSA ב 800 ש"ח ליד אשדוד (נגיש עד תל אביב והסביבה גם כנ"ל דרומה ,אשקלון)

והאם זה 800 ש"ח כולל התקנה ? כי התקנה זה עוד 200. אם זה 800 כולל התקנה היום אני נוסע לקנות.

פורסם

ברור שזה לא כולל התקנה.

אתה יכול לנסות למצוא אגזוז כזה בPITSTOP ,E&A,SPOILED, ועוד רבות וטובות.

חבר מצא לא מזמן אחד משומש באינטרנט ב300 ש"ח והוא ממש מרוצה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אהלן , אפשר גם לחפש תחת CAT BACK , וכבר רשמתי בתגובה למישהו אחר ש"אנסא" לא כזה מומלץ , יש הצרה בצינור שמרותך לדוד עצמו למרות שהדוד הוא כן ישיר , אבל אני לא יודע עד כמה הוא ספורטיבי כי הוא בולם את הפליטה עם החלק הצר . אם מתכופפים מהצד ניתן לראות על מה אני מדבר למי שיש דוד כזה (הכניסה לדוד צרה מאוד , לא לשכוח גם עובי חומר של הצינור ) , ואם דוד עובר טסט זה אך ורק לפי המצב רוח של הבוחן כי האישורים לא ממש תקפים בדרך כלל . גם לי יש אנסא עם "אישור" - זה לא תקף . הייתי ממליץ על סופר ספרינט כי הם הכי שקטים או גיא סרדין - יקר אבל שווה.

ובכלל , תעשה חיפוש ביד 2 ובפורומים אחרים , יש מלא דילים לא רעים על דודים משומשים.

פורסם

תודה רבה !!

דרך Muffler tip מצאתי הרבה אגזוזים.

איך אני מגלה אם המוכר שולח ל ישראל ובכלל איך מזמינים מי EBAY יש איזה מדריך פה באתר או בכלל ? השמח לקישור, או שתכוונו אותי למוכר שמוכן לישלוח לארצנו הקטנטונת.

פורסם

אל תסתכל על 100$ ותחשוב שהאדוד שלך ב 400 ש"ח.

יש משלוח יקר, ריצות להוצאת אישור, מכס,מעמ,מס קניה ועוד צרות אחרות.

תחסוך הרבה כאב ראש וכסף אם תקנה בארץ.

דרך אגב, תרשה לי לראות אם הבנתי את העובדות כהלכה, אתה מזמין את הדוד עבור האוטו של סבא שלך שהוא נכה 100%?:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...