Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כמו ש michael3 אמר, הבעיה העיקרית במשתיקי הזרימה החופשית היא רמת הסאונד (בעיקר אלה המגיעים מ Ebay).

מהבחינה הזו היצרנים האירופיים אכן עדיפים בהרבה ורצוי להזמין מהדילר/יצרן עצמו על מנת להבטיח את מקוריות המוצר.

ולגבי המחיר היקר - המשתיקים שלנו המיוצרים בעבודת יד עושים שימוש בחומרים קראמיים ובטכנולוגיה מתקדמת, מה שמאפשר לנו להשיג 100% ביצועים במינימום רעש וכמובן עמידות לאורך זמן.

חוץ מזה שבקטרים סטנדרטים למכוניות אטמוספריות אנחנו לא ממש יקרים :-)

פורסם

מיצטער על הדאבל.

אז ככה אחרי הרבה חיפושים, מצאתי חנות שמיבאת אגזוזים לארץ.

עלות משלוח לישראל היא 50$, ועלות האגזוז היא 25$.

רציתי לדעת איך עובד כול התהליך של הייבוא, והאם אני צריך לשלם מכס ומע"מ, ואם כן אז כמה.

כי שמעתי שכול מוצר שעולה יותר מי 50$ צריך לשלם 100$, זה נכון ? והאם ה50$ האלו כוללים את עלות המשלוח או רק את המוצר.

אשמח אם תענו לי על השאלות פה זה יעזור לי מאוד, ויחסוך הרבה שאלות של אנשים בעתיד כשהם יחפשו אשכול בנושא זה.

תודה.

פורסם

אהלן , בגדול מה שאני יודע שכל מוצר שעולה יותר יקר מ-50$ צריך לשלם מכס , על חלקים לרכב לוקחים 48% (המחיר של המישלוח נלקח בחשבון) , ניתן לבקש מהמוכר להצהיר בחשבונית שהוא מצרף ערך יותר זול וזה יכול לעזור , הכל זה סוג של הימור באי ביי , לא תמיד המכס בודק .

דוגמא אישית: לפני חודש הזמנתי בולמים ספורטיביים עם קפיצים , זה נשלח אלי בפד אקס והם אלה ששיחררו לי אותם מהמכס תמורת 21 ש"ח , יש חשבונית מפורטת על כך , בסך הכל מעבר למשלוח שילמתי עוד 300 ש"ח לפד אקס על זה שזה התעקב במכס ועבודת מחשב וניירת (משהו בסיגנון) אז היה לי מזל :) ככה שאי אפשר לדעת , אז אם אתה מזמין , תנסה לבקש שישלחו לך את זה בפד אקס , והכי חשוב זה לשלוח לחנות שממנה אתה מזמין אי מייל , כדי לראות את רמת ההענות , שיש שם מישהו , אבל בגדול אין הרבה בעיות עם מרמה שם , כי בכל זאת , זאת הפרנסה של האנשים ולוקח זמן לבנות שם את המוניטין , אז לא שווה להם להרוס אותו , וגם חייבים לקרוא את כל האותיות הקטנות בפרוט-פרוט .

אתה רואה שקיבלת אפילו תגובה מ- TIG ART , אז זה אותו הגיא סרדין שהמלצתי לך עליו , באמת , קודם כל שווה בדיקה , אחרי זה האיביי , כל מה שזול יקר הוא , ומניסיון אם מנייאקים מניאקים לא כדאי להיסתכן עם דברים מהסוג הזה , עדיף משהו עם פרופיל נמוך , שקט שמספק את הסחורה . אם זה באיזור ה- 800 ש"ח שגם ככה אתה תבזבז אז תנסה לבדוק , ואם אני לא טועה , יש מצב שהדודים של 306 ישירים מהחברה , אני חושב שדנו בנושא הזה פה או שאני טועה ?

• תוכן חדש...