Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום בבוקר טלפון, על הקו העירייה..."שלום יש הרבה תלונות של שכנים על החיפושית שלך"....

"סליחה? החיפושית מכוסה, חונה כחוק בחנייה מסודרת, אוויר בגלגלים, רישוי על שמי, רק ללא טסט..."

"כן אבל היא עומדת הרבה זמן"

"אז מה? אני משפץ אותה לקראת טסט"

"רגע, אני אעביר את האחראי"

בקיצור אחרי דין ודברים הבטיח לי הפקח קנס על העמדת רכב ללא טסט, מתוך כבוד לחוק נגשתי להניע את החיפושית

ולהעביר אותה מקום...

כבלים, מצבר, ההתנעה הפולי מסותבב חלושות מושיט יד לסייע לו בסיבוב הראשון ו...בום...האצבע נתפסת בין הפולי לחגורה...

דם...הרבה! טלפון בהול לאישה, יאללה נוסעים לעין כרם...הרדמה, שיוף העצם תפרים...הרבה! כאבים...וזהו בפעם הבאה שאני עושה למישהו אצבע משולשת זה יהיה רק 3/4 אצבע...שבועיים סיק...ושהערייה תיקפוץ-רן

4\3 טוב לי. שמור אליו, ותחשוב בפעם הבאה לפני שאתה משתמש בו. בריאות עד מאה ועשריפ. ואל תשכח לגבי הטפשות.

Dr. volvo

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאוד מעצבן!

אבל כפי שכתבו לפני, אין הרבה מה לעשות כרגע (לפחות לגבי האצבע...) ולהשתדל לחייך

רק בריאות והחלמה מהירה

פורסם

עשרים וארבע שעות אחרי שיחת הטלפון עם העירייה וכבר הגיע מכתב האיום...עכשיו אני מרגיש כמו מיקל סקורפילד...גם הורידו לי אצבע...וגם ה"חברה" אחרי...מחפש חומר "מלוכלך" על הממונה על הפיקוח העירוני!

הלוואי שגם בדברים האחרים היו יעילים כלכך...

]

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן - שתבריא במהרה, האם ציינת שקיצרו לך את האצבע. אם כך. נורא הדבר, שתחלים מהר.

לקחים יש ?

מכוניתף היא - חיפושית שאוכלת אנשים - שים לב בפעם הבאה.

בריאות מלאה

מצא משה

פורסם

אתה צריך עזרה להזיז את החיפושית? -רק תגיד- מצברים, כבלים, חוטים, את זה אנחנו נסדר!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

קרה לך הדבר שאני חושש ממנו הכי הרבה כאשר אני צריך להתעסק עם מנוע פועל .

בכל מקרה , כמו שאמרו לך כבר לפני , עדיף 3/4 אצבע על כלום .

שוב , החלמה מהירה וכמה שפחות כואבת .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

רן

חזק ואמץ, והחלמה מהירה.

והעיקר - שתתחיל לתרגל איך לוחצים על כפתור הצילום במצלמה שוב.:wink:

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

עוד סיבה טובה להעיף את הוונטה המכנית

שיהיה לך החלמה מהירה

מבחינת חניה תסתכל על הצד השני שאתה תופס חניה קבועה ואין רוטציה על החניה

הכי טוב תעשה רוטציה של מרחוב לרחוב ואז יחשבו שהכלי במצב נוסע

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

סבתא ננה אומרת "שמי שיש לו קשרים, לא צריך פרוטקציה!" אז זה נכון...

פניתי לבעל תפקיד בכיר בעירייה, כתבתי מספר אימיילים לבעלי פונקציות ו...המוסיקה השתנתה, אם תעשה ככה וככה, אז...

בקיצור, להזיז את הרכב פעם בכמה זמן, לדאוג למראה שלו, לנקות מתחתיו ובסביבתו, ולהבהיר לכל מי שיש לו עניין להגדיר את הרכב כנטוש או גורטאה, כי מדובר בדבר היקר ביותר עלי אדמות! חתימת עו"ד או מכתב ממנו תמיד עוזרת...אף אחד לא רוצה להתעסק איתם...ושיהיה רק טוב-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...