Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאז אני שם לב, לאן להתקרב

ולא להתאהב, כשחורף לי בלב

רציתי רק לבדוק לך ת'מנוע

בדרך כלל מתחיל יותר גבוה

זה די חבל שלא נתת לנגוע

...

תרגיש טוב איש יקר.

;)אל תשכח מי יכול לחלק דו"חות ;)

נ.ב

אתה לא כתבת פעם משהו כזה?

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

אכן כתבתי, אבל העירייה לא התכוונה לגרור היא מתכוונת לתת דו"ח..בשלב ראשון ואז להתחיל ולהקשות על החיים של בעל הרכב עד שהוא יפנה אותו או יתיאש. רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אתה טועה.

רכב ללא טסט וללא תזוזה מעל

חודשיים יגרר ע"י העירייה.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם
שוב תודה לכל המחזקים, העניין עם העירייה הסתדר אני מקווה, האצבע עדיין מאד כואבת וקשה להסתדר ביום יום, הכי קשה

הוא אובדן העצמאות, אי אפשר לנהוג או לרכב...בקיצור שמיח...רן

החלמה מהירה ורפואה שלמה.אני מתאר לעצמי את הכאב שאתה עובר ומקוה שהוא יפוג ויעלם כמה שיותר מהר.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה, בשישי אחרי שירושלים ניצלה, הורידו לי את התפרים מהאצבע, האצבע לא נראת משהו...ותצטרך לעבור עוד סידרה של טיפולים עד להחלמה מלאה...אני מושבת, סופי מושבתת ללא טסט, החיפושית ממתינה לזמנה, ואפילו ראש העיר החדש מסכים שצריך לפרק את גשר המיתרים... איזה כייף...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אז ככה, בשישי אחרי שירושלים ניצלה, הורידו לי את התפרים מהאצבע, האצבע לא נראת משהו...ותצטרך לעבור עוד סידרה של טיפולים עד להחלמה מלאה...אני מושבת, סופי מושבתת ללא טסט, החיפושית ממתינה לזמנה, ואפילו ראש העיר החדש מסכים שצריך לפרק את גשר המיתרים... איזה כייף...רן

רן,

אפשר תמונה שנעודד אותך קצת :lol:

תרגיש טוב

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם
דבר ראשון, החלמה מהירה.

דבר שני אתה מוזמן להציץ כאן, הזכרת לי נישכחות... ;) אחחח היו ימים.

היה לי בחור בעבודה שכיסח את הדשא, שכח שהמכסחת עובדת והרים אותה כדי לנקות את הסכין לפני שהוא מכניס אותה למחסן (איך הוא אומר לי, כשאשתך משגעת לך את המוח אתה מתחיל לדמיין דברים ;)).. הסוף ידוע.

אגב, מישהו יודע מאיפה הגיעה התנועה של "אצבע משולשת?" (אנשים שיש בבעלותם מאליבו שאבל הארד-טופ מתבקשים לשמור את התשובה בבטן ;))

לסיכום, תרגיש טוב, קח דברים בפרופורציות, והכי חשוב, שלח את זה לכל שכנייך!

3129502f.gif

גילי

ראשית - החלמה מלאה ומהירה לשושני. רק עכשיו נתקלתי בשרשור ואני בטוח שבסוף עוד תצחק על כל זה.

לגבי האצבע המשולשת - כידוע זו האצבע החזקה ביותר והכוח שלה שווה לכ-60% מכח האצבעות כולן. זו גם הסיבה שבלעדיה לא ניתן לדרוך קשת, וכפועל יוצא אף הנימוק של האנגלים לכרות לאוייביהם הסקוטים/וולשים/אירים (מחק המיותר) את האצבע בכדי למנוע מהם להתמרד תוך שימוש בקשתות ארוכות שבהן כוח הדריכה אדיר והן קטלניות לפרשים אשר היוו את כוח המחץ של הצבא האנגלי. גם האפשרות להחזיק חרב ביציבות ולהכות בעוצמה פוחתת משמעותית בלי האצבע האמצעית. (לעומתם לאוייביהם הצרפתים, האצבע הזו לא היתה כ"כ קריטית כי הם נהגו להשתמש בקשתות מוצלבות וחוץ מזה היה חבל לבזבז זמן על לכרות להם אצבעות - הם ממילא נכנעו הרבה לפני הקרב...).

אחת הגרסאות למקור התנועה אומרת שלפני קרב ה"מתמרדים" הראו לאנגלים את האצבע כהוכחה לכך שהם לא נכבשו ויכולים לדרוך קשת. גם לגבי הביטוי הנלווה "פאק יו" יש גרסה שטוענת שהאמרה המקורית היתה "פלאק היו" או בדומה לכך, שמשעותה היתה לדרוך/למשוך עץ, קרי לדרוך קשת.

מצד שני, יכול להיות שהכל התחיל בפרק של סיינפלד עם האצבע השבורה...

לילה טוב לכולם ממיקי, ההיסטוריון השכונתי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...