Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשך להודעתי הקודמת:

רכב נטוש

הגדרת רכב נטוש

"רכב העומד באותו מקום במשך 60 יום ומעלה, ללא תנועה"

פינוי רכב נטוש

הרשות תדאג לפינוי רכבים אשר חונים באותו מקום ללא תנועה 60 יום ומעלה (חוק שמירת הניקיון התשמ"ד 1984 סעיף 8 לסעיפיו).

סיבות לגרירה רכב נטוש

pointpage.gif סתימת עורקי תחבורה בעיר ותפיסת מקומות חניה

pointpage.gif סיכונים בטיחותיים (פעילות פח"ע וכד')

pointpage.gif מפגע מסוכן לתושבים ולילדים (מילכוד ופציעת ילדים)

תהליך פינוי רכב נטוש

pointpage.gif מתן התראה ל 14 יום (לאחר 60 יום)

pointpage.gif מתן התראה נוספת ל- 48 שעות

pointpage.gif גרירה למגרש העירוני

pointpage.gif בעת שהיית הרכב במגרש: הרכב ישהה במוסך 60 יום עד לדרישת הבעלים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאחד מחברי הפורום שכנה הזמינה את פקחי העיריה בטענה על מכונית שחנתה בחניה הפרטית שלו, בתןך החצר הפרטית, מכונית עם טסט וביטוח.

השכנה טענה שהגרוטאה מפריעה לה בעינים. המוזר הוא, שהפקחים גם הגיעו.

ושוב, מכונית, בתוך חצר פרטית, עם טסט וביטוח.

אריה

פורסם
כבלים, מצבר, ההתנעה הפולי מסותבב חלושות מושיט יד לסייע לו בסיבוב הראשון ו...בום...האצבע נתפסת בין הפולי לחגורה...

דם...הרבה! טלפון בהול לאישה, יאללה נוסעים לעין כרם...הרדמה, שיוף העצם תפרים...הרבה! כאבים...וזהו בפעם הבאה שאני עושה למישהו אצבע משולשת זה יהיה רק 3/4 אצבע...שבועיים סיק...ושהערייה תיקפוץ-רן

מקווה שתקבל את ההומור השחור בברכה, כי עכשיו, אחרי שהכול הסתיים, מה שנשאר זה לצחוק.

אתה מוזמן להיות אורח של כבוד בשרשור האידיוטים הגדול של ג'יפולוג. :wink:

איחולי החלמה מהירה.

פורסם

אצלנו היה מקרה בשכונה (מעבר לפינה) של וולוו דלוקס שעמדה כמה חודשים ללא כל שינוי, אבל היא הייתה נראית נטושה לגמרי. אני לא חושב שאצלנו השכנים התלוננו, אף ע"פ שברגע שהתחיל המרוץ לראשות המועצה, הגיע פקח והדביק מדבקה כתומה ענקית על החלון של המכונית שבה כתוב שבמידה והרכב לא יפנה את החניה תוך 48 שעות הוא יגרר. כמובן שעברו 48 שעות ולא קרה כלום והרכב עמד שם עוד כמה חודשים, ובדיוק כשעלה בראשי הרעיון לפרסם הודעה עליו בפורום אספנות, אני לא יודע אם הרכב הנ"ל מיוחד או לא?:|, הוא נגרר!

בכל אופן החלמה מהירה! ואני מצטער על אובדנך...:-(

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

עם אחרי תקופה ארוכה אני שהרכב פה במצב שלם אבל עומד ותופס מקום חניה פופלרי איך לעירייה תהיה הוכחה שכבר חלפו 60 יום?

וגם כאחד שעובד כל יום על מנועים הייתי מאוד רוצה לראות מה קרה לאצבע אחרי מפגש עם רצועה ופולי מנוע יש תמונו תאולי?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תודה לכולם על אחולי ההחלמה, בין הכאבים וחוסר הנוחות זה הדבר שמועדד הכי הרבה!

כרגע, אני בודק אפשרות משפטית לחשק את פעולת העירייה ולנסות ולסדר לפחות את העניין הזה, בתום הפעילות אני אעביר אליכם את המסקנות! ואז נניף אצבע משולשת חסרה לעברם!

העניין הוא כפי שאתם מכירים אותי בחרתי להחנות את החיפושית במקום שאינו תופס מקום חנייה יתרה מזו הרגלתי את השכנים שניתן לחנות ולחסום את החיפושית, בצורה כזו שאפילו ניתן להרוויח מקום חנייה נוסף. החיפושית חונה בצורה כזו שמי שמבקר במקום בפעם הראשונה אינו יכול לדעת או להבין שמדובר ברכב שאינו בתנועה, הסימן היחיד הוא שהרכב לא זז זמן מה מהמקום ה"קבוע".

עכשיו בעקבות הצורך להזיז את החיפושית יותר אני אצטרך לתפוס מקום חנייה טוב ורגיל!

אשתדל לצרף צילום של הכלה להבהרת העניין! לגבי צילום של האצבע, לצערי הרופא היה פחות פנוי למשובות שלי, ולא הסכים לחכות שאצלם, אבל התיאור הקרוב ביותר למראה האצבע עכשיו, לאלה שקיבתם חזקה היא דומה מאוד לקצה של נקניק הקבנוס...

אין ספק שהשמנמנה קינאה באחותה חטובת הירכיים והמותנים סופי, והרגישה מוזנחת ולכן נשכה אותי, אבל סבתא ננה אומרת,

"עדיפה בחורה שגורמת לך להסמיק להחוייר ולהזיע אחריה, מבחורה ששולחת אותך לישון...."

שוב תודה לכולם ותזהרו שם...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן תרגיש טוב.

מקווה שיעבור מהר ווללא כאבים.

לעניין הרכבי אספנות בחניה,

תראו, מהיכרות שלי מהפורום עם רן, אני מניח שהוא לא עשה לאף אחד בכוונה משהו רע.

אם הוא טוען שזה לא מפריע, אז בוודאוי שאני מאמין ב210% שכך הדבר.

אבל, יש הרבה אחרים שלא מתחשבים ועושים מה שבא להם.

לפני כשנתיים וחצי גרתי בת"א, באיזור מאוד מרכזי ומאוד צפוף חניה.

האיזור היה די יוקרתי, ולכן ברוב הבניינים היו חניה אבל רוב התושבים היו בעלים של יותר מרכב אחד.

היה לנו שכן ברחוב שהיו לו כמה רכבי אספנות (4 רכבים שאני ראיתי), כולם היו חונים בחניה מוסדרת ברחוב עם תו-חניה איזורי.

הבעיה היא, שהרכבים הללו לא היו זזים ממקומם אף פעם.

עכשיו שאני הייתי מגיע מהעבודה, הייתי מחפש חניה במשך 30-40 דקות, וברוב הפעמים פשוט חניתי ברחוב מקביל או איזה 2 רחובות ליד.

אבל היו מקרים שבהם לא מצאתי חניה ופשוט חניתי בחניון לילה(כן היה עדיף 20 ש"ח מאשר דו"ח על חניה באדום לבן).

אין לי מושג אם הרכבי אספנות של אותו אספן היו עם טסט, אני לא מאלה שיתקשרו לערייה לדווח על דבר כזה, אבל תודו שזה פשוט מרגיז!.

אני יודע שאם אין לי חניה מסודרת וכזאת שאני יכול להעמיד שם רכב ולטפל פה, פשוט לא הייתי רוכש רכב אספנות.

אני מניח שאותו אספן הוא ם חבר בפורום הזה, אני ממש לא מחפש את הבעלים כי זה לא מעניין אותי מכיוון שגרתי שם בשכירות למשך תקופה קצרה, אבל אני יודע בוודאות שאם הייתי רוכש שם דירה וגר שם באורך קבע.

סביר להניח שבאיזשהוא שלב הייתי מברר את הנושא עם הרשויות.

מילא היה מדובר על רכב אחד, אבל 4 רכבים ברחוב קטן עם אולי 20-25 חניות זה כבר מוגזם..

רוב חברי שגרים בדירות שכורות בכל חלקי הארץ שבעלי רכב אספנות מסוג כלשהוא או כל רכב נוסף שמיועד לסופ"ש וכו', אם אין להם חניה מסודרת אז אם מעמידים אותו אצל חבר, או אצל המשפחה במקום שבו יש חניה מסודרת שבאמת אין מצוקת חניה.

לדעתי אין פה עניין של צרות עין, כי סה"כ אם אתה מפריע למישהו (וכן, לתפוס 15-20% מהחניות ברחוב זה מפריע) אז תבין שהוא יפעל בנושא .

טלפון לעירייה או למשטרה זה עוד ממש להיות בסדר, אני יודע על מקומות שבהם השכנים לקחו יוזמה פרטית ועשו מעשי ונדאליזם.

ושוב, רן, מקווה שתרגיש טוב.

under construction..

פורסם

אשתדל לצרף צילום של הכלה להבהרת העניין! לגבי צילום של האצבע, לצערי הרופא היה פחות פנוי למשובות שלי, ולא הסכים לחכות שאצלם, אבל התיאור הקרוב ביותר למראה האצבע עכשיו, לאלה שקיבתם חזקה היא דומה מאוד לקצה של נקניק הקבנוס...

אין ספק שהשמנמנה קינאה באחותה חטובת הירכיים והמותנים סופי, והרגישה מוזנחת ולכן נשכה אותי, אבל סבתא ננה אומרת,

"עדיפה בחורה שגורמת לך להסמיק להחוייר ולהזיע אחריה, מבחורה ששולחת אותך לישון...."

שוב תודה לכולם ותזהרו שם...רן

Feel well, man. Nothing helps like a good dose of humour, which you don't seem to lack :wink:

Wishing you all the best

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

השכנים ובצדק די חוששים

ליחסי האומה עם איטלקים וגרמנים

זה אתה שברשות הרבים בלי לשאול

(ובטח לא סתם, עם חיוך גדול)

מבצע זממך בעשר אצבעות

מעשים מגונים באחוריים גרמניות

אז דיווחו למוקד - בשם אחוות העמים

(ושחס וחלילה הגרמנים לא ידרשו שילומים)

והסוף ידוע, חד וכואב

במדיניות החוץ אסור להתערב!

תגיד תודה שלא דיווחו למשרד החוץ

(איתם היית גומר עם ז' קצוץ)

ועכשיו ברצינות, עכשיו ודאי זה מובן

האמת כואבת - אספנות זה מסוכן!

ואם חייכת... דיינו

חזק ואמץ, החלמה מהירה.

פורסם

אוף איזה מרגיז , אנשים פה הורגים אותנו , מקווה שאתה קרוב משפחה של איזה זיקית ככה שאולי תצמח האצבע ותלך לשכנים

לעשות להם אצבע .

תרגיש טוב.

• תוכן חדש...