Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח הת'רד,

האם שקלת אופציה של מרצדס 2007 (טרום הצורה הנוכחית)?

יש המון למכירה בשנת 2007 ביד 2 ובאוטו דיל (שם בהחלט ניתן לבצע טרייד אין ולחלופין להתמקח על המחיר).

דעתי הסובייקטיבית לחלוטין היא, שבמקרה של נסיעות ארוכות ויומיומיות בתקציב הזה הייתי מעדיף לעשות אותן במרצדס.

לשיקולך.

פורסם
זה ממש לא המחירון שך הרכב שלך..

המחירון של הרכב שלך הוא 121000.

כמו שחשבתי הם סתם מטעים אנשים.

שמע אתה מגזים..

אני במקרה נציג מכירות ואף אחד לא מטעה סתם אנשים!

אם ישנה טעות בהצעה (כי היתה טלפונית) אז הכל יתבהר ברגע שהרכב מופיע לט.אין ורואים את הרישיון שלו!

לא פעם ולא פעמיים נתקלתי בלקוחות אשר טענו שהרכב שלהם זה רמת גימור X או יד 2 ובכלל רמת הגימור היתה שונה (יותר נמוכה) ויד 02 (שלישית..).

בשביל זה טענתי שבשביל לקבל הצעת ט.אין רצינית יש לגשת עם הרכב לסוכנות!!

נ.ב:כשרשום ט.אין מחירון אכן מקבלים מחירון! כמובן שזה כפוף לתנאים. אל תצפה להגיע עם רכב X (אני לא רוצה לנקוט בשמות ולהשמיץ , הכוונה לרכב שעשו עליו הנחות ענק בקניה והוא לא סחיר בשיט') ולקבל מחירון!

אתה תקבל מחירון על רכבים סחירים כגון VW, מזדה,טויוטה וכו'...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
לפי מה שבדקתי בלוי יצחק מחירון B4 של החודש הוא 121K ואני לא מגזים, מצטער מאוד.

תבדוק שוב!

המחירון הינו 111,000!!!

אני לא יודע איפה אתה בודק אבל המחירון שעל פיו כולם עובדים הינו המחירון המודפס!!

ושם רשום 111,000 ש"ח לפני הפחתת ק"מ!

אז להבא אל תטעה בבקשה !

וכן אתה כן מגזים! כי לבוא ולקבוע השערות מוטעות ש"הם" סתם מנסים להטעות זה לא לעיניין ו"הם" בין היתר זה גם אני! ואני מכיר היטב את עבודתי וזה קצת מעליב שמישהו שלא מכיר אותי יבוא ויעליל עלילות מוטעות

מקווה שאתה מבין את דבריי.

תודה.

עומר.

פורסם

אם אתם רוצים להמשיך לנהל את הדיון הזה, בואו נצא מתוך נקודת הנחה שאיש לא הטעה איש ואיש לא משקר לרעהו, וכך נמשיך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

עומר,

צירפתי כאן תמונה מהאתר של לוי יצחק שמעודכן לחודש אוקטובר.

אתה יכול אולי לצלם תמונה בבקשה? כי פה זה מראה לי 121 משום מה

לבדוק מחירון באתר הזה עולה כסף וזה גניבה פשוט אם זה לא מעודכן.

תודה.

B4.JPG

פורסם
עומר,

צירפתי כאן תמונה מהאתר של לוי יצחק שמעודכן לחודש אוקטובר.

אתה יכול אולי לצלם תמונה בבקשה? כי פה זה מראה לי 121 משום מה

לבדוק מחירון באתר הזה עולה כסף וזה גניבה פשוט אם זה לא מעודכן.

תודה.

צודק - ישנה טעות באתר! המחירון שאיתו עובדים בעלי העסקים (סוכנויות רכב וט.אין) הינו המחירון המודפס של לוי יצחק (שלא פחות ולא יותר עולה 44 ש"ח!!-גם לא זול במיוחד :? ) ושם רשום שחור על גבי לבן 111,000 .

אני אצלם את זה יותר מאוחר ..

זה ממש מבזה אם באתר שעליו לוקחים כסף יש מחיר שונה!

פורסם

אם נעזוב לרגע את לוי יצחק ונחזור לעניין הרכב - אני חושב שאלפא 159 "גרסת הליסינג" נותרת תמורה מעולה - זה רכב שכמעט בכל מובן שייך באמת לקבוצת מחיר של 250 אש"ח. צפויה גם לשמור על ערכה באופן סביר, משום שרוב גרסאות 159 יקרות בהרבה ומשום שככל הנראה עם ירידת מחירי קב' 5 בסוף השנה סמל"ת לא יוכלו לשמור את המחיר, וייוותרו על הגרסא או שהיא תתייקר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אין ארוחות חינם

גם אם כך יהיה , לוי יצחק ייבטא את זה במחירון.

יש בעבר דוגמאות לכך שהוא שם לב לסדרות זולות במיוחד והוריד במחירן מהדגם הרגיל שנים אחרי שהסדרה הופסקה והמחיר עלה חזרה.

המחירון תמוה בכלל בזה שאין לו מתחרים והכל נהיה כדברו , ובפרט במקרים של הפרשים אבסורדיים, אבל את המינימום הזה הוא עושה.

פורסם

לפעמים כן ולפעמים לא, בזמנו קניתי 147 כשהייתה ב"מחיר הכרות" - כעבור שנה הייתי יכול למכור אותה, לפי יצחק לוי, ביותר ממה שקניתי אותה. בכל מקרה במקרה של מכונית כמו 159 בתמחור נמוך, קרוב לוודאי שירידת הערך (באחוזים, ובודאי אבסולוטית) תהיה נמוכה מאשר באלפות שעולות 250 ומעלה; ובכל מקרה ה-159 הזו היא קניה אטרקטיבית במחירה המלא ובוודאי שבמחיר קב' 5 היא קניה יוצאת דופן (אפילו שאין ג'אנטים קלים).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני הייתי בוחר בפאסאט 1.8 TSI. מנוע יותר חדיש ומתקדם, עיצוב פנים יותר יפה(לדעתי), איכות יותר גבוהה ובכלל הפאסאט, כמו שנאמר פה, נחשבת ליותר יוקרתית. VW גרמניה מול הונדה יפנית, לא הייתי מהסס והולך על הפאסאט.

פורסם

אני אישית הייתי הולך ללא ספק על הפאסאט TSI.

פשוט מכונית מפלצתית, ומפנקת.

חזקה מאוד, מאיצה טוב יותר מההונדה, ואם כבר יש את הכסף... עדיף ללכת על משו גרמני ואיכותי יותר לא?

Fiat Bravo 1.6 Sx 16V

<---------------------

פורסם

תגיד עומר.

אם בן אדם מגיע לרכוש VW חדשה ויש לו רכב, לא סחיר, או ישן מאוד יחסית, שלא שווה יותר מדיי.

אתם עושים לו בכל זאת טרייד-אין?

אולי לא מול אוטו-דיל אלא מול סוחרים?

• תוכן חדש...