Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני נוסע היום בB4 2.0 שנת 2007 רציתי להתקדם וחשבתי להחליף למשהו מסדר גודל של 200K-220K (עדיפות לחדש מהחברה אפשר גם 2007 כזה). חשבתי על הפאסאט 1.8T לקצ'ורי אבל אבא שלי טוען שקשה למכור אותה אחר כך והמחירון יורד לריצפה, לו ניראת האקורד החדשה 2.0 (אקזקיוטיב) אבל לטעמי לא שווה את המחיר הגבוהה ביחס לתמורה. חשוב לי יחידת כוח (בהתחשב ב35000 ק"מ בשנה) איכות חומרים, בנייה, נוחות נסיעה, בידוד רעשים וכו'.... לאבא שלי חשוב שיהיה קל למכור אותה בעוד שנתיים שלוש ותשמור על ערכה כמה שניתן..... תודה וחג שמח, עומר.

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

רק בשביל לסבר את האוזן:

מחיר הונדה אקזקיוטיב חדש 229,000 ש"ח

משומש 2007 -174,000

הפסד: 55,000 ש"ח ולא נכנסתי לעולם האמיתי (נסה לקבל הצעה בט.אין על כזה רכב משומש כשאתה הבעלים ואתה רוצה למכור..)

פאסאט לקצו'רי חדש 196,200 (וזה עוד למנוע הישן 2.0) החדש עולה עוד 3K וטוב ממנו משמעותית בכל נתון!

משומש 2007 - 148,200 (ועוד למנוע שלא מוכרים יותר .. דגם ישן! )

הפסד: 48,000 ש"ח.

נסה לקבל הצעת ט.אין לכזה רכב בסוכנות...

לא נכנסתי להנחות הקיימות כרגע ברוב נקודות המכירה.

שיהיה בהצלחה.

נ.ב:יש מבחן דרכים במגזין "הגה" של החודש שבה משוים את הפאסאט לאקורד..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

ממליץ להוסיף לרשימה מאליבו. אם תקח אותו, ישאר לך עודף. יש לו מנוע V6 ולפי תגובות שיש אליו כאן בפורום, מדובר ברכב מוצלח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לנו יש פאסאט HIGHLINE, הרכב מרגיש איכותי מאוד.

אני אישית מעדיף שלא לנסוע בו הרבה, כי לטעמי הרכב הוא לזקנים יותר ממני ( בן 17 ).

הרכב עצמו טוב, אם כי אני אישית חושב שהמוסך לא משהו ( המרכזי ).

לא מזמן המערכת שלנו הלכה, כבר חודש ( מ-ה 18.9 ) אנחנו מחכים לאחת חדשה שתגיע, בעוד שאותו מקרה שקרה לאחותי עם הסיוויק שלה, אחרי 10 ימים הגיעה המערכת החדשה.

אם זה לא כישלון, אני לא יודע מה זה כישלון.

בושה, בושה, בושה, שאחרי חודש ימים הם לא יכולים לספק מערכת לרכב.

חוץ מזה, הנסיעה של הפאסאט טובה לדעתי, הרכב שקט, מרגיש איכותי ( מנהלים, כבר אמרנו? ).

בקיצור, הדעה שלי חלוקה לגבי הפאסאט, מצד אחד הרכב סה"כ נחמד ביותר ( לא מצפים לאיזה מרצדס ), אבל זה פשוט בושה מה שקורה במוסך שלהם.

בקרוב ( שבועיים שלוש, ההזמנה בוצעה והכל כבר סגור ) אנחנו צריכים לקבל גם אקורד חדשה ( מנוע 2.4 ).

ראיתי את האקורד בתצוגה, לדעתי רכב יפה מאוד, לא נהגתי עליה, אבל אני לא מאמין שהיא נופלת בהרבה מהפאסאט, אם היא בכלל נופלת ממנה.

עוד משהו, לפי מה שרשמת הבנתי שעוד לא עשיתה נסיעת מבחן, אני חושב שאתה חייב לעשות את זה, ואפילו אם זה אפשרי לקחת איתך את אבא שלך שגם כן יתרשם...

בנסיעת מבחן תוכל לקבל התרשמות קטנה לגבי הבידוד רעשים ונוחות הנסיעה.

פורסם

תישאר עם ה-B4 ותעשה טרייד בחברה על B-4 חדשה 2.5 ליטר לקצורי או 3.0 ליטר שהיא קצת יותר יקרה אבל אולי בתור לקוח חוזר תקבל הנחה יפה ! יש גם את המונדאו טיטניום ואת הוולבו S60 .

:fadein:
פורסם
רק בשביל לסבר את האוזן:

מחיר הונדה אקזקיוטיב חדש 229,000 ש"ח

משומש 2007 -174,000

הפסד: 55,000 ש"ח ולא נכנסתי לעולם האמיתי (נסה לקבל הצעה בט.אין על כזה רכב משומש כשאתה הבעלים ואתה רוצה למכור..)

- אתה טועה ומטעה, מחיר אקזקיוטיב הוא לא 229K אלא 204K.

- המחירון של האקורד ירד כל כך מכיוון שזה לא אותו הדגם, האקורד עברה מתיחת פנים ב-2008. (עוד יתרון לאקורד על הפאסאט הוא שבשנתיים הקרובות לפחות לא ישנו את צורתו לעומת הפאסאט שאני מעריך שכן-מה שיגרום לירידת ערך).

- נסה לקבל הצעה בטרייד-אין על פאסאט לקצ'ורי כאתה הבעלים ומנסה למכור, בכלל, נסה לקבל הצעה על כל רכב בטרייד אין ותראה מה תקבל.

פאסאט לקצו'רי חדש 196,200 (וזה עוד למנוע הישן 2.0) החדש עולה עוד 3K וטוב ממנו משמעותית בכל נתון!

משומש 2007 - 148,200 (ועוד למנוע שלא מוכרים יותר .. דגם ישן! )

הפסד: 48,000 ש"ח.

נסה לקבל הצעת ט.אין לכזה רכב בסוכנות...

-כמו שאמרתי תנסה לקבל..

לא נכנסתי להנחות הקיימות כרגע ברוב נקודות המכירה.

שיהיה בהצלחה.

נ.ב:יש מבחן דרכים במגזין "הגה" של החודש שבה משוים את הפאסאט לאקורד..

נ.ב הדעה שלך לא אובייקטיבית בכלל מכיוון שאתה סוכן של צ'מפיון. (הרי זה ברור שתמליץ על פאסאט לא?)

חוץ מהקטע של הירידת ערך שהיא לא משמעותית שונה בין שניהם יש מבצע בצ'מפיון עכשיו על ה-B4 מחירון יתנו לך (כן ממש). תנסה את מזלך.

(תתקשר ותברר, תחזיר כאן תשובה האם הם באמת נתנו לך מחירון)

----------

צודי

פורסם
נ.ב הדעה שלך לא אובייקטיבית בכלל מכיוון שאתה סוכן של צ'מפיון. (הרי זה ברור שתמליץ על פאסאט לא?)

----------

צודי

צודי ידידי .

אני אכן נציג מכירות ולא מסתיר את זה!

אבל שים לב להודעתי - אני לא המלצתי על שום רכב!!

רשמתי מחירים מהמחירון של לוי יצחק..

מעבר לזה נראה לי שהרוב לא מודעים כאן למנוע החדש של הפאסאט הTSI...

וכן אני אישית אכן הייתי בוחר בפאסאט אך אני משוחד - צודק!

לגבי הט.אין - אני מודע היטב לדברים ובמקרה היום נתקלתי בלקוח עם אקורד אקזקיוטיב 2.4 06 לט.אין ולכן הרשתי לעצמי בביטחון מלא להציע לאותו מתעניין לגשת לסוכנויות השונות ולבדוק את השוק של המשומשות האלו בט.אין (לא טלפונית! התשובה לא תהיה רצינית!).

נ.ב: היה עוד מבחן לפני כשבועיים + על פאסאט מול S60 מול אלפא 159 מול ביואיק... (ידיעות אחרונות).

שוב - בהצלחה.

פורסם
צודי ידידי .

אני אכן נציג מכירות ולא מסתיר את זה!

אבל שים לב להודעתי - אני לא המלצתי על שום רכב!!

רשמתי מחירים מהמחירון של לוי יצחק..

מעבר לזה נראה לי שהרוב לא מודעים כאן למנוע החדש של הפאסאט הTSI...

וכן אני אישית אכן הייתי בוחר בפאסאט אך אני משוחד - צודק!

לגבי הט.אין - אני מודע היטב לדברים ובמקרה היום נתקלתי בלקוח עם אקורד אקזקיוטיב 2.4 06 לט.אין ולכן הרשתי לעצמי בביטחון מלא להציע לאותו מתעניין לגשת לסוכנויות השונות ולבדוק את השוק של המשומשות האלו בט.אין (לא טלפונית! התשובה לא תהיה רצינית!).

נ.ב: היה עוד מבחן לפני כשבועיים + על פאסאט מול S60 מול אלפא 159 מול ביואיק... (ידיעות אחרונות).

שוב - בהצלחה.

אנחנו מדברים על מנוע 2.0 של האקורד לעומת 1.8T של הפאסאט ולא2.4 של האקורד.

ושוב, אתה לא יכול לבדוק ירידת ערך מכיוון שהאקורד עברה מתיחת פנים.

פורסם

אוקיי צודק.

גם כשהיה את הדגם הקודם ההפרש היה זניח ולטובת הפאסאט... (פשוט כבר שמעתי את עיניין הסחירות בעבר ולכן בדקתי זאת).

מעבר לזה שמנוע ה2.0 כבר לא נמכר יותר בפאסאט.

נ.ב 2 : על אחת כמה וכמה אני אמליץ לך על נסיעת מבחן במיוחד שמשווים את מנוע ה2.0 לעומת ה1.8TSI .. אני חשבתי לתומי על ה2.4...

פורסם

חוץ מהקטע של הירידת ערך שהיא לא משמעותית שונה בין שניהם יש מבצע בצ'מפיון עכשיו על ה-B4 מחירון יתנו לך (כן ממש). תנסה את מזלך.

(תתקשר ותברר, תחזיר כאן תשובה האם הם באמת נתנו לך מחירון)

----------

צודי

אוקיי, קיבלתי הצעה מצ'מפיון ונאמר לי שהמחירון B4 2007 הוא 111000 ש"ח ועוד הורדה של 13% על 60000 קילומטר== 96000 (טרייד אין במחיר מחירון......).

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
אוקיי, קיבלתי הצעה מצ'מפיון ונאמר לי שהמחירון B4 2007 הוא 111000 ש"ח ועוד הורדה של 13% על 60000 קילומטר== 96000 (טרייד אין במחיר מחירון......).

1. כנראה שלא תצליח לקבל מחיר טוב יותר על הרכב בשוק החופשי, וודאי שלא אצל טרייד-אין/סוחרים אחרים.

2. הפאסאט נחשבת בישראל כיותר יוקרתית מהאקורד. אמנם היא מעט נדושה כבר, אבל מאוד איכותית ומאובזרת היטב. לעומתה, האקורד יותר "ספורטיבית" אבל לא ממש שונה חיצונית מהדגם הקודם. מעין סיביק מנופחת.

3. עדיף לעשות ניסעת מבחן ולבדוק מה נוח לך יותר - אתה מבלה כשעה עד שעתיים ברכב בכל יום בממוצע, ודבר "פעוט" כאיכות המושב או שיכוך המהמורות יכול לעשות מבחינתך הבדל גדול מאוד!

4. בנסועה כ"כ גבוהה, כל רכב שהוא לא דיזל "ישחט" אותך מבחינת צריכת הדלק והמחיר בעת המכירה. לפאסאט אופציה מעולה ל-TDI שאין לאקורד ולהרבה משפחתיות גדולות אחרות.

5. לפאסאט יש כיום אופציה זולה יחסית ב-169000 ש"ח. ב-191000 יש גם את האלפא שנראית הרבה יותר טוב מכל היתר. ה-S60 כבר עשתה את שלה ולא רלוונטית (שוק יד 2 זוועתי).

6. מה לגבי אופציות אחרות? יש שמועה שהסופרב החדשה מתקרבת והיא מעולה לכשעצמה, וכמובן - מונדאו, מאליבו וכו', שישאירו לך די הרבה כסף ל"יישור קו" :)

יש גם אפשרות לג'יפון כדוגמת הפורסטר, ראב 4, ויטארה ואח' - בנסיעה רבה יש יתרון לישיבה הגבוהה וכמובן - פוזה יותר "קרבית"

חג שמח, מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

זה ממש לא המחירון שך הרכב שלך..

המחירון של הרכב שלך הוא 121000.

כמו שחשבתי הם סתם מטעים אנשים.

• תוכן חדש...