Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לחוף כנרת חינמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

מחר אני וכמה חברים נוסעים לבלות קצת באחד מחופי הכנרת ולמחרת ללכת לטיול רגלי צפונית לכנרת.

אני מחפש חוף שלא מבקש דמי כניסה(יש עדיין דבר כזה?), או לפחות אחד מוזל.

עדיף שהחוף יהיה מהצד המערבי ולא המזרחי.

אפשר גם מקמות אחרים באיזור הכנרת, רצוי עם מים.

מצאתי את זה, אבל אני לא ממש רוצה להסתמך על המקום כי ההסבר לא הכי ברור. וזה יהיה חבל להגיע עד לשם ולא למצוא את המקום בסוף.

יש המלצות?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בצד המערבי אני מכיר שני חופים שלא מבקשים תשלום.

הראשון נמצא דרומית לטבריה, בסוף אזור המלונות. יש שם קצת מקום להקים אוהל וכאלו אבל אין שם שום שירותים (מציל, שירותים, מקלחת וכו') וזה די קרוב לכביש ככה שיש לא מעט רעש בלילה. מצד שני, זה ממש קרוב למרכז מסחרי ככה שאפשר להסתדר.

השני נמצא ליד הימק"א. הוא כבר קצת יותר מרוחק מהכביש אבל גם שם לא תמצא שום שירותים. בעצם, שם יש כמדומני צפרדע לזבל.

שווה לבדוק את החוף של כרי דשא. אמנם לא הייתי שם כמה שנים טובות, אבל כשהייתי הכניסה היתה זולה יחסית לחופים האחרים.

תעשו חיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האם אפשר להגיע עם הרכבים קרוב שיהיו בקו ראיה?

שירותים וכל השאר לא מעניין, אנחנו מגיעים רק בצהריים והרעיון הוא רק ללון שם בכדי להתחיל את מסלול ההליכה מוקדם יחסית.

פורסם

המלצה למקום יפה: אם אתם באים מכיוון דרום, ממש כמה מטרים ימינה מגשר בנות יעקב יש שטח מצויין שיושב על גדת הנהר. מקום מעולה לקמפינג, ולפי מה שאני זוכר אתה יכול להחנות את הרכב יחסית קרוב.

פורסם
האם אפשר להגיע עם הרכבים קרוב שיהיו בקו ראיה?

בחוף שליד טבריה בוודאות כן.

בחוף שליד ימ"קא - לא בטוח, אולי אפשרי אם לא מקימים את האוהל על קו המים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לדעתי שווה לשלם את ה50-60 ש"ח לרכב (זה מתחלק בין כולם),

בשביל לקבל שירותים בסיסיים, שמירה מכניסת גורמים עויינים ואבטחה יותר טובה לרכב.

מסכים,

הייתי בחוף צאלון בסופ"ש הזה. 120 ש"ח לרכב.

היינו 4 אנשים עם רכב + ציוד (כן בסקסו)

שווה כל ש"ח. גם שקט נפשי וגם יש שירותים ומקלחות, דשא וספסלים.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

חוף חינמי ליד צהלון, במקום להכנס לצהלון ממשיכים ישר באחד השבילים, לא ממש משנה איזה, אפשר להגיע עם האוטו עד קו המים ויש מקומות עם חול, יש מקומות עם אבנים ויש מקומות שזה כמו חול צדפים, צריך לחפש ברצועת חוף הזאת, תהנו.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

טוב, אז הייתי בסוף בחוף בצד המערבי, שילמנו 100 ש"ח לרכב. העובדים של המקום היו קצת מעצבנים, אבל לא נורא.

בבוקר הלכנו למסלול הליכה, נחל יהודיה. מקום מדהים! ממליץ לכם לבקר שם. אם זה מעניין מישהו אולי אני אעלה מספר תמונות מאוחר יותר. וכמובן הקליאו עשתה את העבודה בצורה מצויינת :)

פורסם

אם הלכתם לטייל ביהודיה, אז כדאי שתכיר לפעם הבאה:

בחניון יהודיה יש גם חניון לילה ששייך לשמורה. יש שם מקום להקמת אוהלים, הבערת מנגלים ובנוסף י שם שירותים ומקלחות.

המחיר הוא 14 שקלים לאדם.

• תוכן חדש...