Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבועות האחרונים אני מחפש רכב עם תא מטען גדול . הרכב הנוכחי עושה כ-3000 קמ לפחות בחודש שרובם בעליות של חיפה .

לאחר מספר קפיצות בין רכבים שאין בינהם קשר אלא המחיר, חיפשתי אוקטביה דיזל- כולן באזור ה200 אלף קילומטר ושנתון נמוך .

אופטרה ואבאו ביג - זולות מאד ברכישה, תא מטען סביר אך לפי הפורום גורטאות שלא כדאי להתקרב.

טויוטה קורולה - כנל על פי הפורום,מוניטין האמינות לא מצדיק את עצמו .

ועכשיו ראיתי שהרבה ממליצים על המגאן נוחות תא מטען וכו.- איך יחזיקו מעמד בעומס?.

אני לא ממש מכיר את הדגמים החדשים של אף אחת מהנ"ל ואשמח אם מישהו יוכל להכווין/ לחזק לגבי דגם מומלץ כאשר שוב הרכב הולך לסוע הרבה .

תודה רבה

פורסם

כמה גדול אתה צריך את תא המטען ?

ב 3000 ק"מ לחודש כדאי בפירוש דיזל.

אתה רוצה ידני או אוטומט ?

אני הייתי הולך לכיוון טנדרונים, היום לדעתי הם נותנים איכות חיים כמו של פרייבט, חסכוניות של דיזל ומקום לכל מה שרק תרצה. תקציבך מאפשר שנתונים מכובדים של פורד קונקט, פיאט דובלו, סיטרואן ברלינגו HDI וכדומה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בדקתי אם מנהל המוסך שלי לגבי הרכבים הנל . עלות התחזוקה יקרה וליום יום אין לנו צורך בהם כרגע עושה את העבודה לצערו שרייד 1000 וגם עבור אמא שלי המשתמשת העיקרית ברכב -מעדיפה פרייבט על מסחרי קטן

ההתלבטות היא בין אוקטביה סטיישן 2005 TDI עם 240K שידוע לי מי טיפל היכן ואפשר לסמוך עלי לבין מגאן 2006-2007 באותו מחיר עם חצי מהקילומטראז' - המגאן רק כי ראיתי כאן שהרבה ממליצים עליה למרות הגיר הבעייתי .

אשמח על עוד מידע/חיזוק בנושא

תודה

פורסם

מה עם מגאן II דיזל?

הן ידניות כך שאין בעית גיר, אולי קצת חלשות כיוון שהן רק 80 כ"ס אבל טוענים שצריכת הסולר היא 1-19.

ניתן להשיג .2004 בסביבות 50-55 עם קילומטראז סביר של 100+.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

לאחר דין ודברים עם המשפחה מתעקשים על אוטומט . ראיתי היום אוקטביה דיזל 245K 2005 קמ נאמר לי שאין בעייה עם המנוע במקרים כאלו של טורבו דיזל . יש משהו אחר שייש צורך לחשוש /לשים דגש במיוחד בבדיקה ?

פורסם

245 אלף ק"מ ב 4 שנים זה המון!

ממה לחשוש? בשתי המילים : גיר, טורבו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה בכיוון של קורולה וכ'ו אז עדיף לך כבר ללכת על הסיויק,

מנוע נמרץ, תא מטען גדול מאוד, אמינה, מרווחת, נוחות נסיעה סבירה[בכל זאת 3000 ק"מ בחודש זה הרבה].

למרות שהייתי במקומך חושב על דיזל בלבד [ולא מגאן - מנסיון].

• תוכן חדש...