Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

הערכת נזק - אפלאוז 93


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

 

גיסי עבר תאונה קלה היום ברכבו, אלפאוז 93.

הנזק: 2 ראדיאטורים+מאווררים, 2 פנסים קדמיים, גריל קדמי.

 

כפי שהבנתם, הוא נכנס בחזית רכבו ברכב מאחור, אמנם המהירות היתה נמוכה אך היות ומדובר ברכב מסחרי המכה כואבת, בכיס לפחות.

 

האם ישנם הערכות אודות עלות הנזק?

בתודה מראש

ציטוט

יבגניפ כתב:

 

אוף. למה אני מגיב פה? 

 

פורסם

לפי דעתי מחיר של תיקון יעלה קרוב למחיר של רכב כזה משומש.

 

לפי התיאור שלך, אני מניח שהחל גם מכסה מנוע ופגוש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם אני חשבתי כך לפני שראיתי את הרכב, אבל התבדיתי.

 

כיון שהוא נכנס ברכב מסחרי שהטמבון האחורי שלו גבוה ובולט, המכה היא בדיוק בין הפגוש למכסה המנוע, זאת אומרת הפגוש והמכסה מנוע לא ניזוקו כלל, רק הגריל, וכמובן מה שמאחוריו - ראדיאטורים ומאווררים. הפנסים שנמצאים באותו גובה בדיוק נשברו אף הם, כך שהחלפים הם רק רק שציינתי לעיל.

 

בנוגע לכדאיות התיקון - לרכב יש מנוע חדש, מצבר חדש, והוא משמש נאמנה את בעליו, במחיר שהוא יקבל על האוטו אם ימכרנו לחלפים יוכל לקנות מקסי' לאדה 90.

ציטוט

יבגניפ כתב:

 

אוף. למה אני מגיב פה? 

 

פורסם

יש לי רכב כזה, להלן הערכת מחיר:

 

2 רדיאטורים + 2 מאווררים כ- 2000 שקל.

גריל מפלסטיק כ- 800 שקל (אני שזה רק פלסטיק אבל מה לעשות זה המחיר).

2 פנסים - כל פנס חדש 350 שקל סה"כ 700 שקל

פחחות+צבע+עבודות חשמל פירוק והרכבה כ - 1500 שקל, (אם אין צבע תחלק בערך ב-2 , כך בחשבון שכל החלקים האלה לא עומדים באויר, כך שאם הם מקבלים מכה התומכים שלהם נימעכים ויש כאן עבודת פחחות).

 

סה"כ 5000 שקל (מה לעשות בפחחות בדרך כלל זה בסדרי גודל של אלפים).

 

אם אתה רוצה להחליף רק את הפגוש אז חדש עולה 1000 שקל, מניסיון יהיה לך קשה מאוד למצוא משומש ב- 600 שקל (אני כבר ראיתי 5 פגושים משומשים שבורים ועד היום לא ראיתי משומש במצב טוב.)

 

רכב כזה אוטומט במצב טוב שווה למעלה מ- 10000 שקל.

×
×
  • תוכן חדש...