Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד יהיה "יותר חזק" ו"יותר טוב", למה לא להיות מקורי ולנסות מגברים שלא נוסו עדיין בפורום ובארץ.

החנות שממנה הזמנתי לא שולחת לארץ.

למה שלא תתנסה בEBAY במוצרים שאתה מחפש?,.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קצת חושש מאיביי בגלל כל מיניי התנסויות של אנשים שהזמינו משם ממוכר שיש לו ביקורות טובות והכל אבל המוצר לא הגיע או שהגיע במצב לא טוב או המוצר היה מקולקל ואז לא היה להם למי לפנות וכו'.

אני מעדיף לקנות מחנות בגלל שבדר"כ יש לך למי לפנות וזה לא בן אדם פרטי.

פורסם
תמיד יהיה "יותר חזק" ו"יותר טוב", למה לא להיות מקורי ולנסות מגברים שלא נוסו עדיין בפורום ובארץ.

:mm_yeah:

מסכים בהחלט.

יש משהו בלקנות משהו חדש שאף אחד עדיין לא ניסה או מכיר, ואם יש עליו ביקורות טובות והוא מגיע מבית טוב - למה לא?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני קצת חושש מאיביי בגלל כל מיניי התנסויות של אנשים שהזמינו משם ממוכר שיש לו ביקורות טובות והכל אבל המוצר לא הגיע או שהגיע במצב לא טוב או המוצר היה מקולקל ואז לא היה להם למי לפנות וכו'.

אני מעדיף לקנות מחנות בגלל שבדר"כ יש לך למי לפנות וזה לא בן אדם פרטי.

יש לי מספיק ניסיון עם מוכרים באיביי, ואם המוכר בעל ביקורות טובות וpowerseller במיוחד אין שום בעיות איתם.

תברר הכל לפני הקניה עם המוכר, תקרא מס' פעמים את המודעה שלא תפספס מילים קטנות (לעיתים רחוקות אבל קיים).

ותשלם בPAYPAL.

פורסם

האמינות והשירות של האמריקאים היא עולם אחר לעומת מה שאנחנו רגילים אליו.

שני הדברים שאני ממליץ בחום לשים לב אליהם הם האם מדובר במוצר חדש ומקורי והאם הוא מוכן לשלוח לישראל בשילוח אווירי עם מעקב (טרקינג).

יש ברשת המון מוצרים נוצצים במחירים מפתים, אך בדיעבד מסתבר שהם מחודשים או תחליפיים.

ולגבי המשלוח (ואני אעשה כאן לכולם שטיפת מוח עד שזה יכנס לראש טוב טוב :wink:) לא עושים שילוח ימי ולא עושים שילוח בלי מעקב!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

החנות שממנה הזמנתי לא שולחת לארץ.

למה שלא תתנסה בEBAY במוצרים שאתה מחפש?,.

להיות מקורי שווה רק אם אתה שמעת את המוצר ויודע בוודאות שהוא מוצא חן בעינך , או שע"ס ביקורות של אנשים שאתה מכיר את טעמם , המוצר עולה בהרבה על מה שתוכל להשיג בארץ בסביבות מחירו . להיות מקורי סתם זה פשוט בזבוז כסף כמעט וודאי.

אני קונה המון דברים ששיכים לסטריאו רגיל ברשת , ורובם אינם על הרדאר של האודיופילים המקומיים עד כמה שידוע לי , אבל כמעט כולם נחשבים לליגה אחרת מבחינת איכות סאונד ממה שיש בארץ.

אז אני מקווה עבורך שהמגבר הזה אכן עונה ויענה לך על הדרישות ותתחדש

עריכה

איתמר , למה לא עושים משלוח בלי טראקינג ? כי בדיוק עכשיו עשיתי כזה למוצר אודיו

בברכה יהודה

פורסם
תמיד יהיה "יותר חזק" ו"יותר טוב", למה לא להיות מקורי ?,.

+1.

אבל חברים, תירגעו קצת.. נתונים של 400-800-1200WRMS לא הופכים אותו למפלצת. זה לא 3KWRMS..

מצד שני, אני בכלל לא בטוח שזוהי הייתה כוונתו של הרוכש - לקנות משהו מפלצתי - .

לאיזה כוון סאבים אתה הולך? תוכל לשתף אותנו בלבטיך?

פורסם

נכון כמו שהזכרת הנתונים של המגבר :

400RMS ב4 אום

800RMS ב2 אום

1200RMS ב1 אום

זה מה שמוצהר באתר, האם יכול להיות שהמגבר מספק יותר מזה?.

כרגע חושב לכיוון IDMAX.

פורסם

זו אמורה להיות קניה טובה מאוד.

ליין גבוה של MTX, מגבר שמן ועתיר עוצמה - אין כאן הרבה מקום לטעויות, סה"כ חברה טובה שמייצרת גם מוצרים טובים.

תתחדש - to boldly go where no man has gone before :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הIDMAX הוא סאב מצוין ואיכותי. יש הטוענים לחוסר עוצמה, כנראה שבצדק. לי אישית לא חסרה בו עוצמה, אך זה אני, ממילא אני לא מחפש SPL טהור. למרות שיש כאלו הטוענים לSPL מהמקס. אולי בתיבה ייעודית, כן. אפשר לבחון את זה..

מה הכוון SPL, SQ או SQL?

הייתי ממליץ לך לבחון את הW6, האודיופיל והFI Q. הQ יכול לשמש כל אפליקציה כתלות בתכנון התיבה שלה. קראתי השוואות שהוא לוקח את המקס בהליכה בSQ. שלא נדבר על SPL שכולנו יודעים למה הוא יכול להגיע.. :-)

מה התקציב?

פורסם

SQ,

שמעתי את הID אצל AG(אדגר) , וממש אהבתי אותו.

כרגע עוד לא שמעתי משהו אחר בגלל זה לא יכול להחליט.

אני יבחר זמן וישמע כמה סאבים.

פורסם

סטאס, המגבר הזה מזכיר לי מאוד את הפיניקס גולד קסנון 1200.1 , המגבר צריך להיות איכותי בהחלט, המלצה, אם אתה מחפש אס-קיו, תבחר סאב שמוצהר קצת יותר נמוך מהנתונים של המגבר, וכך תהנה מסאב איכותי ביותר בעוצמה טובה תוך שמירה על דיוק מעולה בלי להתפשר על טווח התדרים, ולחסוך כסף במקום להוציא אלפים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...