Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אחרי כמה חודשים פה באתר קראתי את כל השירושורים ועשיתי חיפוש על כל אוטו,הגיע הזמן שאני ייקנה אוטו.

עד עכשיו היה לי אופנוע שעשיתי איתו תאונה וכנראה אני ימכור אותו לחלקים.כרגע אני מחפש אוטו שישרת איתו לזמן הרחוק עד שאני יתחיל ללמוד וגם בעתיד.

אני יקצר לכם את העניין, אני יגיד לכם שהתקציב שלי בסביבות ה K22 ואולי איפשר למשוך טיפה למעלה בקצת.

כרגע אני מבולבל ויש לי מספר דגמים שאולי תוכלו לכוון אותי. אז ככה הדגמים הם:

רנו קליאו B

פיז'ו 106

סיאט איביזה

פיאט פונטו ספייס

סקודה פביה

רנו מגאן קופה

יונדאי אטוס\אקסנט

דייטסו סיריון

אופל קורסה

מיצובישי קולט

רובר 214\216

פולו

אני מצטער שרשמתי רשימה ארוכה אך מישהו יכול לעשות לי סדר בדברים.

מה שאני רוצה מהאוטו הוא ככה:

ידני

חיסכון בדלק

ביטוחים זולים

חלפים וטיפולים זולים(למרות שאני יתקן אצל בני דודיינו יש לי שם מוסכניק מצויין)

איכות נהיגה

בטיחות

בסדר עולה ליורד זאת רמת החשיבות.

אני גר באזור השרון ואני ייסע בו בסביבות 50 ק"מ ליום בלחץ.לא לירושלים לא לצפון ולא לדרום רק באזור המרכז . אני רוצה רכב שייקח אותי מA לB לא אכפת לי מאיכות נסיעה וגם לא כוח למנוע.אני יודע שמבחינת הדלק כולם פחות או יותר אותו דבר, ליטר לפה או לשם זה בסדר,לא נורא.רק מבקש עזרה ולסדר את הראש קצת.תודה חברים ושנה טובה.

פורסם

סחטיין על הרשימה.

את הפאביה והמגאן קופה אתה יכול להוריד מהרשימה שלך. אני לא מאמין שתמצא פאביה סבירה בתקציב שלך ומגאן קופה, גם עם מנוע 1600, היא לא מתכון לחיסכון בדלק או לאחזקה זולה.

ביטוח זול זה לא משהו שצריך להטריד אותך. בתחום המחירים האלו בכל מקרה ביטוח מקיף לא יהיה, ומחירי ביטוח החובה וצד ג' של כולם לא שונים בצורה קריטית. נסה לחפש רכב עם כרית אוויר אחת לפחות, מה שיכול להוזיל את ביטוח החובה שלך בכמה שקלים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התגובה..אבל לא הכוונת אותי לאיזה דגם מסויים.

יש עוד משהו שלא הבנתי. מה זאת אומרת מקיף לא יהיה??לא לעשות מקיף לאוטו??

פורסם

לא הכוונתי אותך לדגם מסוים כי האמת היא שלא ממש הבנתי את הדרישות שלך. מצד אחד אתה כותב שהדרישה הרביעית בסדר החשיבות שלך היא "איכות נהיגה", אבל מצד שני אתה מחפש מכונית שתעביר אותך מנקודה לנקודה.

אין טעם לעשות ביטוח מקיף לרכב ששווה 20K והאמת היא שקשה לי להאמין שתמצא סוכנות ביטוח שתסכים לבטח רכב בשווי ומודל כאלו.

פורסם

רשמתי שהדרישות שלי הן מסדר עולה ליורד.ככה שלא אכפת לי מאיכות נהיגה, שתיהיה בסוף.

עכשיו אפשר הכוונה?

נגיד אני יקנה 106 איביזה או ספייס לדוגמה לא יבטחו אותי מקיף??

פורסם

ממודלים מסוימים - כן. חלק מחברות הביטוח לא מתעסקות עם רכבים ישנים שמחיר המחירון שלהם נמוך.

אבל הכי טוב לא להאמין לי, תתקשר לסוכן שלך ותבדוק מה מבטחים וכמה זה עולה. אולי תגלה שביטוח לרכב ששווה 20K עולה לך 5K בשנה וזה לא כדאי?

אם איכות נהיגה ובטיחות בתחתית הרשימה שלך אז אולי כדאי לך לחפש סוזוקי יורו-סוויפט. מדובר בפחנוע עם ארבע גלגלים וכסאות. מינימום של נוחות ופינוקים אבל עונה יפה על שאר הדרישות שלך.

פורסם

הבנתי את התשבוה שלך בקשר למקיף.זה כמו שהיה לי בסבארו טנדר שהייתה לי ,לא ביטחו לי אותה מקיף ואני מבין את זה.

ובקשר לסוזוקי,תאמת לא נעים לי אבל אני לא נמשך לאוטו הזה תכלס.אני לא רואה אותי נוהג בו לא יודע למה אין לי תשובה.

יש משהו שאתה חושב שתתאים מהרשימה שרשמתי?

לדוגמא פולו ,ספייס,סיריון,איביזה ,קליאו או פיאסה שאותה שחכתי להכניס לרשימה ?

פורסם

פיז'ו 106-יעשה את העבודה שאתה צריך אבל החלפים יקרים (צרפתייות...)

פיאט פונטו ספייס-חוסכת בדלק משמעותית לעומת האחרות שציינת,עומדת טוב בתקציב וחלפים של פיאט זולים.

רובר 214\216-בשום פנים ואופן לא רכב שדורש הרבה טיפול ומוסכים.דעות גרועות יש על הרכב הזה רק.

מיצובישי קולט-1600 סמ"ק רכב שנראה טוב,3 דלתות,בין השנתונים 96-00 עם אני לא טועה אבל תשיג לך 96 בתקציבך בקלות,עושה את העבודה ורכב אמין.

פורסם

פיאט פונטו ספייס-חוסכת בדלק משמעותית לעומת האחרות שציינת,עומדת טוב בתקציב וחלפים של פיאט זולים.

רובר 214\216-בשום פנים ואופן לא רכב שדורש הרבה טיפול ומוסכים.דעות גרועות יש על הרכב הזה רק.

מיצובישי קולט-1600 סמ"ק רכב שנראה טוב,3 דלתות,בין השנתונים 96-00 עם אני לא טועה אבל תשיג לך 96 בתקציבך בקלות,עושה את העבודה ורכב אמין.

החלפים יהיו יקרים אפילו אם אני מתקן במוסך של בני דודינו? אפילו אם זה לא מורשה?

והאם כדאי לרדת כמה שנתונים בשביל רכב שנת 96? אתה יודע,המנוע הוא לא כמו שהיה פעם 13 שנה לא הולך ברגל.

פורסם

יש לך רובר?? הייתה לך רובר ?? מה אתה מדבר שטויות, הרכב הזה מהנה לנהיגה כייפי ובשנתון שלו הוא בדיוק כמו כל רכב אחר עם בעיות גיל וזקנה - מה לעשות גם אתה בגיל 70 לא תהיה אותו הדבר כמו שהיית בן 20 . חבל שהרוברים לא מתחוזקות כמו שצריך ברוב המקרים וזה מה שיוצר בעיות.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אבל האם כדאי בכלל להכנס לכל הקטע של קניית רובר או פשוט ללכת על הסטנדרט פיאט רנו פיז'ו וכו'..אתה יודע חלפים תיקונים ביטוחים?

פורסם
אבל האם כדאי בכלל להכנס לכל הקטע של קניית רובר או פשוט ללכת על הסטנדרט פיאט רנו פיז'ו וכו'..אתה יודע חלפים תיקונים ביטוחים?

זה לא משנה איזה אוטו תקנה - למה לא מדברים פה על הבעיות חשמל שיש לצרפתיות ? 5 שנים עוברות ורק בעיות עם הרכבים האלו וגם זה לא בדיוק נכון תלוי איך שמרו על האוטו - לדוד שלי הייתה קורוזיה בכל מערכת החשמל בגולף 2003 תאמין לי שהנזק שעלה לו עדיף היה לקנות 4 רוברים ולעשות לכולם ראש מנוע בשביל הכיף, למה לא מדברים על הגירים האוטומטים של פולקסווגן שדפוקים ???

אנשים אוהבים לדבר על ראשי מנוע, מנוע, זה יותר מעניין - אז נכון הייתה לרובר בעיה עם המנועים אבל אחרי שיש אטמים נורמלים בחברה שלא נפרצים, אין בעיה עם האוטו ותאמין לי שיש חלקים בשפע - הרובר סדרה 200 חולקת הרבה חלקים משותפים עם ה25 שייצורה הופסק ב2005 והיו שעלו לכביש רק ב2006, אם אתה מחפש שקט אז עד 2013 לא אמורה להיות בעיית חלקים שזה להזכירך עוד 4 שנים אם נהיה אמייתים, עוד 4 שנים מה ייקרה - אף אחד לא יודע.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...