Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב עד 40 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ס עזרה בבקשה!!!!

אין לי מושג איזה אוטו אני רוצה יש כל כך הרבה מכוניות טובות

בגדול אני רוצה משהו סבבה שנוסע טוב עם ביצועים סבבה וגם שנראה לא רע!

ראיתי את הפולו gti את האיביזה הונה קופה מגאן קופה יונאדי קופה איפרזה גרנד לאונה רנו קליאו ספורט

ואין לי מושג מה לקנות עזרה חברים אל מה אתם מציעים שיהיה משהו צעיר וסבבה להגיע לכל מקום בארץ !

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם
חבר'ס עזרה בבקשה!!!!

אין לי מושג איזה אוטו אני רוצה יש כל כך הרבה מכוניות טובות

בגדול אני רוצה משהו סבבה שנוסע טוב עם ביצועים סבבה וגם שנראה לא רע!

ראיתי את הפולו gti את האיביזה הונה קופה מגאן קופה יונאדי קופה איפרזה גרנד לאונה רנו קליאו ספורט

ואין לי מושג מה לקנות עזרה חברים אל מה אתם מציעים שיהיה משהו צעיר וסבבה להגיע לכל מקום בארץ !

תודה מראש לכל העוזרים

40 אלף זה כולל את היישור קו ביטוחים וכדומה או שזה נטו רכב?

רכב שישמש משפחה או שאתה נוסע בו לבד רוב הזמן?

רכב לשיפורים כמו סיוויק או שאתה לא תשקיע בחיצוניות של הרכב?

פרט בבקשה.

פורסם

40 אלף כן מקווה להכנס אם הביטוח או שאם יש רכב שצריך להשקיע אליו 40 אז אין בררה נחסוך עוד קצת

אמממ לשפר אפשר למה לא

אבל נהיגה עצמה אני רוצה נהיגה מהנה שכיף יהיה לנסוע ברכב זה כולל הכל בין עם זה נהיגה בכביש מהיר נהיגה בעיר פניות לפעמיים חדות וכאלה בקיצור שיהיה כיף לנסוע אל האוטו

פורסם

בקיצור אתה מחפש רכב "ביצועים"

עם יישור קו וכל מה שציינת 40 אלף אני לא ממליץ צרפתית כי החלפים יקרים.

אני הייתי ממליץ לך על מיצובישי קולט,הרכב נראה מעולה 3 דלתות מראה ספורטיבי,רכב אמין בהתאם לשנתון שנע מ93 עד 98 (כמדומני)..

אתה יכול להשיג אחת כזאת בשנתון 96 במחיר של עד 30 אלף גג במצב מעולה,ידנית כמובן לחיסכון בדלק,מנוע 1600 סמ"ק שזה די הרבה לרכב בגודל הזה רכב עם נוכחות רכב פוזה.

חבר שלי קנה קולט 96' 1600 יד 5 עם 147,000 ק"מ,(לפני שנה)ידנית,עם חלונות שחורים אגזוז לחץ מערכת mp3 עם סאב מגנזיום וריפודים חדשים קסנון מקורי פנסיים אחוריים מושחרים,רכב שחור (צבע מקורי)שעבר פוליש,מזגן מקפיא,בקיצור הרכב לא ראה במשך שנה שהוא אצלו מוסך חוץ מ10 אלף שגרתי,הרכב משמש אותו לנסיעות בחיפה והרכב לוקח עליות בקלות בלי להתאמץ (גם עם מזגן פועל)הרכב לא אוכל הרבה דלק בסביבות ה8-9 לק"מ עם ככה הבנתי ממנו נכון.

כל התענוג הזה עלה לו 29 אלף,הביטוח עולה לו בסביבות ה3 לשנה כי הוא נהג חדש אבל בעיקרון הרכב זול לאחזקה.

פורסם

אין זנון מקורי לקולט. מעולם לא היה.

לדעתי חפש לך משהו יותר מודרני, בטיחוטי וחסכוני מהקולט המיושנת, כמו הפונטו או האיביזה.

!AWDSOME

פורסם

אני ממליץ בחום על WV POLO 1.4 75Hp רכב מצוין מנסיון אישי אני ממליץ על הגיסא הידנית זה גם מה שיש לי. בזמנו שחיפשתי רכב שמעתי שמועות אף פעם לא הצלחתי לאמת אותם, שהגיר האוטומטי בדגם הנ"ל מתחיל לעשות בעיות בק"מ גבוהים כביכול מ 150K + .

מבדיקה שעשיתי עכשיו אתה יכול למצוא משהו נחמד ב36K וביטוח מקיף +חובה 5500 פחות או יותר .

רכב אמין זקוק לטיפולים שוטפים ולא יותר -נוח מאוד במידה ואתה את רוב הנסיעות שלך עושה אתה ועוד נוסע מקסימום 2 נוסעים.

חתימה טובה לכולם !

• תוכן חדש...