Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU מחול.

OzRacing
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי טס יום שבת לקנדה.

אמרתי לו שיביא לי את ה 9887 משם 300 דולר קנדי..

אבל הבעיה יכולה להיות פה בארץ עם המכס נכון?

אז אמרתי שיוציא אותו מהקופסה המקורית ויביא לי אותו איך שהוא עם כל החיבורים..

מה אתם חושבים ?

פורסם

הם לא טיפשים במכס. אתה חושב שהם לא מכירים את כל הטריקים של הישראלים?

אם הייתי טס לחו"ל ה 9887 לא היה הבחירה הראשונה שלי, בעיקר בגלל שלא ניתן לקלוט בו רדיו (אלא אם אתה מוצא את ה 9887R ואז אין בעייה). כל מכשיר מסדרה 7 של אקליפס תהיה בחירה עדיפה, גם מבחינת האיכות של המכשיר וגם קליטת הרדיו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הרדיו זה לא הבעיה שלי, לא משתמש בו.

כמו כן גם אני מעדיף את ה R הוא קורא אותיות רוסיות.

אבל בכל מקרה זה אפשרי לעבור בלי מכס? עם לדחוף אותו לתיק שהוא עולה איתו למטוס?

פורסם

בהחלט אפשרי רק תקח בחשבון שאם תופסים אותך תצתרך לשלם קנס אם אין לך בעיה אם זה ומוכן לקחת את הסיכון אז צא לדרך

IBIZA 20vt

פורסם

לפני שהוא חוזר שיפתח את החבילה של הרדיו קודם יפריד את כל הרכיבים שמגיעים איתו לכמה שיותר תיקים (של הבגדים)

אולי ידביק על הHU עצמו מדבקה כזאת של עבר תיקון או משהו דומה.

בקיצור שינסה להביא אותו למצב קוסמטי לא כמו שהוא חדש, כמובן לא להרוס אותו פיזית.

הוא גם יכול לשלוח לך את זה מקנדה כמתנה ואז אין מכס ואין כלום.

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

• תוכן חדש...