Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי אלטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה. רציתי לשמוע על דעתכם בנוגע לסוזוקי אלטו שנת 90 במצב טוב לדברי המוכר. אני צריך את האוטו רק למטרת הגעה לביה"ס וחזרה ממנו. האוטו מכיל רק 800 סמ"ק ולכן ברצוני לדעת מה ההגבלות שלו בעליות. אני גר בירושלים כך שהעניין די משמעותי אני מניח. תודה רבה

פורסם

יש מאט מכוניות כאלה בארץ. זה עלול לגרום לבעייה בהשגת חלקים. מה התקציב? אולי אפשר להציע חלופה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא חשבתי על עניין החלפים.. תודה.. התקציב הוא עד 4500 לא כולל ביטוחים ויישור קו...אבל חייב עם טסט

כמובן שלא ננעלתי על הרכב הזה פשוט שמעתי שהוא אמין באוםן יוצא דופן

פורסם

בתקציב כזה, אפשר למשל לקנות פיאט אונו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חבר'ה המשכתי לחרוש על יד 2 ויש בידי עוד דילמה. סובארו ג'אסטי 1000 סמ"ק שנת 92 ב4K או סקודה פיבוריט 1300 שנת 93 ב3K? נגיד שהם שניהם באותו מצב פחות או יותר כרגע.

פורסם

אני הייתי מעדיף את הג'אסטי, אם הוא במצב טוב כמובן (אמרת ששתי המכוניות הנ"ל באותו מצב, אבל לא אמרת באיזה מצב בדיוק).

האלטו תמיד נראה לי מאוד-מאוד-מאוד צפוף, הג'אסטי גם קופסתית אבל טיפה יותר מרווחת וחזקה, ואמורה להיות אמינה באותה מידה (כתלות ביחס שקיבלה בחייה).

ג'אסטי גם יותר נפוצה ויש לה גם שוק יותר טוב וכנראה זמינות חלפים גבוהה יותר.

• תוכן חדש...