Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רמקולים בבית למחשב(שני רמקולים- מידים+טוויטרים_הקוונה שמנגנים את שני התדרים :? וסאב אחד חזק:evil:)

עכשיו המיני מגבר שלהם לא מסנן את כל תדרי הבאסים למידים, אז אני רוצה לשים קרוסים או משו(אני לא כל כך מבין בזה) שיסנן את הבאסים, חשוב להזכיר בעיה שניה שכשאני מגביר את הווליום עד הסוף שומעים שהסאב "גונב" את כל החשמל והמידים פשוט מורידים את הווילום-וגם לזה אני צריך פתרון מעולם האודיו ברכב:-)

תודה מראש למגיבים

מצטער שזה לא כל כך קשור לפורום הזה, אבל בגלל שפה כל החברים, אז רציתי לשתף אותכם

פורסם

creative sbs 2.1

ומיני מגבר זה המגבר הזה שיש בתוך התיבה של הסאב(זה נראה כמו קונקטור)\

מידע על הרמקולים:

http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7708125&CurTab=ProductDetail

חשוב להזכיר שעשיתי שינויים ברמקולים-סתם משעמום(הגדלתי תיבה לסאב) ושמתי הגדרות מהמחשב על פול באס

פורסם

כמובן אני לא ממש מתפאר ברמקולים האלה אני פשוט רוצה לעשות את זה כי אין לי מה לעשות, ואני לא מעוניין ממש לעשות מערכת עוצמתית או משהו כזה.

פורסם

על איזה מידים וטווטרים אתה מדבר ?

אלו הרמקולים כמעט הכי פשוטים שיש לקריאטיב.

הרמקולים הפיצים האלו לא יכולים ולא מנגנים שום תדר נמוך (באס) מניסיון.

" חשוב להזכיר שעשיתי שינויים ברמקולים-סתם משעמום(הגדלתי תיבה לסאב) ושמתי הגדרות מהמחשב על פול באס"

בדר"כ דברים טובים לא מגיעים כתוצאה משעמום והחלטה ברגע מה לעשות בלי לחשוב.

הסאב לא צריך תיבה גדולה יותר תאמין לי שבקריאטיב ידעו לתכנן לו תיבה שמתאימה בדיוק.

וגם את הפול באס תבטל אין שום צורך, תכוון את הבאס לפי רצונך דרך הסאב עצמו יש בורר לעוצמת הסאב.

תחזיר את הכל למצב שבו קיבלת את הרמקולים, מרוצה? מצויין. לא מרוצה? הפתרון הטוב ביותר הוא להחליף מערכת לאחת יותר. אין מה לשפר במערכת כזו למחשב פשוט אין.

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

תודה על התמיכה

מה שהתכוונתי להגיד בנוגע לרמקולים הקטנים, הוא לא שהם מנגנים באסים, פשוט במקום בסים אני שומע קולות זבל, זה מה שהתכוונתי,ואת זה אני רוצה לסנן, בנוגע לתיבה, בוא תשמע קודם ואז תדבר.

וזה שאמרתי שאני עושה את הדברים האלה משעמום הוא לא ניסוח מדויק(מצטער אני "בן דודך" איך שמישהו מהפורום ניסח את זה לפני שבועיים),אני עושה את זה כדי להתנסות למערכת האוטו שתהיה לי בקרוב מאוד.

ואל תגידי לי איך לכוון את הרמקולים שלי.

• תוכן חדש...