Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה גריל ענק ?

c_class_official.jpg

לא.

זה גריל ענק באופן יחסי.3505-flowers-big.jpg

ולצערי אני לא מוצא את הדגם הספציפי שעורר את ענייני בשאלה הזו, אני לא מכיר את דגמי מרצדס ולא מתעניין בהם...:shock:כן יש גם כאלה אנשים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תן דוגמא לגריל שהוא רף הייחוס שלך.

לב.מ.וו סדרה 5 יש גריל קטן, והוא רכב מפואר יותר מיונדאי סונטה שהיא בעלת גריל קטן יותר.

אגב, הכרום נועד לתת לרכב תוספת יוקרה, משהו נעים יותר לעין. הכרום מופיע בכמות זו או אחרת בהמון מכוניות מכל הסוגים, ולאו דווקא בגריל.

פורסם

300C זו דוגמא מעולה. רכב אגרסיבי, מוחצן, אני מאד אהבתי אותו, אבל הגריל הארור הזה, הורס הכל מקדימה. אם היו עושים אותו כ-2 יחידות שונות, כמו בפולקסוואגן ואאודי החדשים, זה היה נראה יותר טוב.

והמרצדס שראיתי, זה הדגם עם הפנסים העגולים המחוברים, וגריל "שפיצי" (משולש עם זווית כהה)ענקי בינהם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אאודי A3 זה רכב פאר? רק בישראל.

פאסאט? גם.

אודי A3 זה לא רכב פאר (פאר בד"כ מתייחס לקטגוריה הכוללת את אודי A8, מרצדס S-Class, ב.מ.וו סדרה 7, יגואר XJ וכיו"ב) אלא רכב פרימיום

אודי היא יצרנית פרימיום, והמכוניות שלה הם מכוניות פרימיום

אגב בכלל מותג VW מיועד להשתלט על הנישה בין המכוניות העממיות והזולות יותר (תפקידה של Skoda בקונצרן) ובין אודי שהיא מותג הפרימיום, ככה שהיא מותג ביניים. מעין מוצר חצי-פרימיום

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הגריל של ה C החדשה אינו קטן יותר מזה שמתחתיו, אולי להפך. הוא פשוט מעוצב באופן יותר מוארך וסולידי. כמובן שמרצדס אינם יכולים שלא לקלקל עם הכוכב שלהם שקיבל ממדים גרוטסקיים.

פורסם

ב-C החדשה הגריל עם הסמל הגדול מגיע בדגמי ה-AMG וה-AVANTGARDE. ב-CLASSIC וב-ELEGANCE הגריל ללא סמל והסמל עומד על הגריל.

פורסם

אם כבר, מה רע בגריל הזה? :D

img2367mf5.jpg

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני דווקא הייתי מעדיף מרין עם מראה מקורי.

XENON, מה שהעלת תמונה שלו, יותר מידי דומה לוולגה סייבר:

volga_siber_1210834922.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם כבר, מה רע בגריל הזה? :D

img2367mf5.jpg

זוועת עולם, מאיפה הוא הביא את הג'אנט המבחיל הזה ועוד הוא שם סטריפ לדים ליד האורות ערפל.

הבן אדם הזה הוא Attention whore

S2000

פורסם

אם אני לא טועה, מדובר על סדנת שיפורים (נראה לי ברבוס?) ששיפרה את הCLS לטיל-קרקע-קרקע מטורף ובמסגרת ה"שיפורים" החיצוניים הוסיפה את הגריל המזעזע הזה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

DAR, המרצדס הזו היא פרי סדנת ASMA. הם קראו לרכב SHARK-2. השינויים קוסמטיים בלבד (CLS 55 AMG).

אגב, מעניין מה דארת' ויידר היה חושב על הגריל הזה?:)

פורסם

בשנות ה 80 הורידו את הגריל להרבה מכוניות והלקוחות לא אהבו את זה אז הם עשו מתיחת פנים והוסיפו גריל.

הגרילים הגדולים סתם שם,בשביל היופי.

פורד סיירה

לפני

Ford-Sierra_31643t.jpg

אחרי

2937340_3.jpg

פולקסווגן פאסט

לפני

2dfd_1.JPG

אחרי

4214_1.JPG

אייל