Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסחפתם. החבר לא עשה את זה במזיד, בסה"כ בדיחה.

טוב שאתם לא ממליצים לפותח השרשור לנסוע לעיר X לדבר עם מישהו במשפחת Y כדי שישלח לבחור כמה חבר'ה הביתה שיסגרו איתו חשבון. :roll:

נכון שזה (בדיעבד) בכלל לא מצחיק, אבל מכאן ועד לפגוע בו/ברכושו בגלל זה?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמור זו גם פרשה שבועית שנקראת בבית הכנסת.

אמור זה גם נהר בסיביר.

אמור זה שמו של אל האהבה במיתולוגיה הרומאית.

אמור זה גם שם של אסטרואידים המסתובבים סביב כדור הארץ.

ואפילו יש זן של נמרים בשם אמור.

פורסם

גם לי כרגע מקרה דומה, חבר מאוד טוב השתכרנו יותר מדי, עד שלא ראינו מה עושים איכשהו זה הגיע לזה שהוא התחיל לקפוץ לי ל המכסה מנוע, התחילו בלאגנים צרחות אני לא ישלם לך שקל לך תזד**ן בלה בלה בלה למחרת בבוקר באו התחנוננים וצקחנו על מה שקרה והלכנו למוסך הכי מוסמך(הכי יקר) שיכל לתקן את זה והוא נתן לי 80% מהסכום מה שהיה עליו את השאר פשוט ויתרתי לו ושילמתי מכיסי, עד היום כל פעם שאנחנו נפגשים זה נשמע יותר ויותר מצחיק.

אז בעצם אני מסכים עם חבר שלך שלא ציפה מה יהיה הנזק כיאני מתאר לעצמי שהוא לא החמשלאי רכב סוג 3

אבל עדיין אתה צריך להסביר לו שזה היה באשמתו ורק באשמתו ושהוא ישלם לך את רוב הסכום עם לא את כולו.

אחרי זה אתם תיזכרו בזה ורק תצחקו על זה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

איני מציע להחזיר באלימות.

אבל קח כלל ברזל " חבר, הוא זה שמחפש, ויודע, מה טוב לך, וחושב איך להיטיב עמך.

וכמובן שכרוך בהרבה ויתורים. (ולא כופה עליך דעתו - שתצא עמו בעל כרחך)

פורסם

קריאה לכל הניסחפים לחזור למציאות ברגע זה!

עכשיו מה כבר קרה?

חבר רצה לצחוק ויצא מזה נבוך ואידיוט

אוקי אז הוא לא בסדר וכולם מסכימים על זה, אבל חברה תירגעו ציל אווט כולה רכב אף אחד לא מת!

נכון שהוא לא היה צריך לעשות את מה שהוא עשה ונכון שנגרם נזק אבל יכול להיות שמוטב מוקדם ממאוחר

אם הוא היה ניתקע עם המצבר דווקא בזמן שהוא היה צריך את הרכב למשהוא חשוב זה היה יכול להיות הרבה יותר גרוע

אז ניגרם נזק אבל הכל תוקן.

וגם ככה בחור אומר שהמצבר והמפלג היו גמורים אז נגיד שהוא היה מוציא את הכסף הזה עוד חודש חודשיים חצי שנה

אבל בכל מקרה הוא היה צריך לעשות את התיקונים האלה

והוא גם אומר שהחבר לקח את זה על עצמו והלך למומחה למפלגים ודאג שהכל יתוקן והכל בסדר.

אז למה לחפש סיבה להשפיל את הבן אדם עוד?

הוא במצב הכי גרוע כי מצחוק קטן הוא עשה מעצמו אידיוט הכי גדול בעולם וגרם לעצמו מבוכה הכי גרועה שיש.

ובקשר לכסף לפי מה שאתה אומר גם ככה הוא היה צריך לעשות את התיקונים האלה אז במקום לחכות שזה יקרה במפתיע

ולהתבאס יום שלם על התרוצציות, ולך תדע אם היית מגיע למקום, טוב או לא טוב, או שהיית יכול לשלם יותר יקר.

מה שהו נתן זה בסדר כי אני מאמין שהוא לא צריך לשלם לך ואם הוא נתן כסף זה בגלל המבוכה שהוא גרם לעצמו.

תחליק אחי אתם חברים אל תאבד חבר בגלל שטות.

גם לי קרה מקרה דומה שחבר רצה לפרפר ושבר את הציריה ואחר כך במוסך אמרו לי שהציריה הייתה גמורה ולא הייתה מחזיקה עוד הרבה זמן אז אפילו לא הייתי מוכן לקחת מהחבר שלי כסף, כי יכול להיות מצב שעוד חודש אולי אני יתקע בלי כסף,

או שתהיה לי איזה בעיה, וטוב שזה קורה במצב שאתה יכול לסיים עם זה כשנוח לך, ולא כשאתה לחוץ ואז אתה עושה שטויות...

ודבר אחרון והכי חשוב:

לכל המכורים לרכב שלהם שהיו ''הורגים'' את מי שיגע להם ברכב

לרשום לכם שאתה אידיוטים, צרי אופקים, ורכושניים זה לא יעזור כי אתם לא תבינו בכלל על מה אני מדבר בשבילכם הרכב זה כבר נהיה התמכרות ואתם פשוט לא מבינים שזה רכוש שמחליפים ומתקנים ואין לו נשמה אין לו רגשות הוא לא מזיל דמעות כשכואב לו זה גוף ממתכת קרה זה רובוט שנשלט ע''י מפעיל, זה יכול להיות אחלה מקצוע בכל תת תחום או תחביב נהדר

אבל התמכרות זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב

כי רכב כמו שכולם כבר יודעים כמו כל רכוש זה דבר שאפשר להחליף ולתקן

נשמה אי אפשר...

אז קחו את זה לתשומת ליבכם ותחשבו על זה קצת.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
אם זה המצב , אני מרחם עליך , באמת .

אני לא זוכר שביקשת שתרחם עלי.

ולכל המכורים לרכב שלהם שהיו ''הורגים'' את מי שיגע להם ברכב:

לרשום לכם שאתה אידיוטים, צרי אופקים, רכושניים, וטמאים זה לא יעזור כי אתם לא תבינו בכלל על מה אני מדבר בשבילכם הרכב זה כבר נהיה התמכרות ואתם פשוט לא מבינים שזה רכוש שמחליפים ומתקנים ואין לו נשמה אין לו רגשות הוא לא מזיל דמעות כשכואב לו זה גוף ממתכת קרה זה רובוט שנשלט ע''י מפעיל, זה יכול להיות אחלה מקצוע בכל תת תחום או תחביב נהדר

אבל התמכרות זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב

כי רכב כמו שכולם כבר יודעים כמו כל רכוש זה גבר שאפשר להחליף ולתקן

נשמה אי אפשר...

אז קחו את זה לתשומת ליבכם ותחשבו על זה קצת.

זה לא מבחירה, כמו שאתה אומר שזה התמכרות זה לא משהו שאתה שם לב אליו או משהו אתה יכול לשלוט בו.

בגלל שאין לך רגשות לרכב שלך אתה לא מבין את זה וזה נראה לך מוזר. וגם מה שכן שקשה לך לקבל אחרים שכן.

אתה גם לא מבין מה אני מדבר אז גם לי אין מה להסביר לך.

ואני אציין שוב שלגעת ברכיבים שמתחת למכסה מנוע ללא ידע מקצועי גם יכולה לפגוע בבטיחות של הנוסעים.

S2000

פורסם

לא צריך להרוג אף אחד. תגיד לי בבקשה, נגיד ואתה רואה מישהו מנסה לקלף לך סמל מהאוטו עם סכין? מה תעשה? תמרח חיוך על הפרצוף שלך במחשבה שהכל ניתן לתקן וזה רק מתכת? ספר למישהו אחר. ומה זו השטות הזו "בכל מקרה הוא היה צריך לעשות את התיקונים האלה"? אני אגלה לך סוד, גם ברכב שלך יצטרכו לשפץ/לתקן משהו בקרוב, אכפת לך אם אני אהרוס לך אז זה עכשיו? מה זה משנה לך? חודש יותר או פחות?

בסופו של דבר מה שנפגע זה הכיס וזה לא משנה אם הוא נפגע מחבר או נפגע מסתם עבריין. אז נכון שחברות לא צריך להרוס, ולא צריך להרוג חבר על נזק שהוא גרם (על אחת כמה וכמה שהדבר נעשה בשוגג), אבל אותו חבר (אם הוא באמת חבר טוב) צריך להיות גבר ולקחת אחריות על מעשיו. המינימום שהוא יכול לעשות זה להציע להשתתף בעלות התיקון חצי-חצי, אבל להרגיש נבוך? איזה חמוד! אם הוא היה מספיק גבר כדי לדעת לשלוח ידיים ולפרק דברים, אז שיהיה מספיק גבר כדי לשלם עבורם.

פורסם

אני לא יודע איזה מן חברים יש לך...

כשאני נתתי את הקליאו בזמנו לחבר, התפוצץ לו צינור מים בדרך.

הוא גרר את הרכב למוסך, תיקן את הצינור וסגר את כל העניין על חשבונו, ובלי שהייתי צריך להעיר לו אפילו על זה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אז לכל המופתעים , דווקא נשמע לי מאוד מוכר הצחוקים האלה ,רק שאצלנו זה בין חברים שגם מטפלים אחד לשני ברכבים .

ולא משנה מתי זה היה הולך אם זה הלך אצלי אני אשלם ,אם אצל חבר הוא ישלם .

במקרה שלך , הייתי מבהיר לו שלדעתי הוא צריך לשאת במלוא העלות , אם יבחר לשלם ישלם ,אם יבחר שלא לשלם הייתי שוקל אם הוא באמת חבר .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
לא צריך להרוג אף אחד. תגיד לי בבקשה, נגיד ואתה רואה מישהו מנסה לקלף לך סמל מהאוטו עם סכין? מה תעשה? תמרח חיוך על הפרצוף שלך במחשבה שהכל ניתן לתקן וזה רק מתכת? ספר למישהו אחר.

יש הבדל ע-צ-ו-ם בין סתם ילד מהרחוב שחורט לך עלה אוטו עם מפתח או מנסה לקלף לך את הסמל,

לבין חבר שעושה משהו בצחוק, ובלי שום כוונה, גורם לנזק ממשי ברכב.

גילוי נאות: את הרכב שלי קיבלתי יום שישי. יום ראשון נסעתי איתו לבסיס.

חבר (ואפילו לא אחד כזה טוב, סתם מישהו שהכרתי בבסיס) שסגר שבת ראה אותי נכנס בשער ובא להגיד שלום.

בלי כוונה, הסתרש"ף מהנשק שלו גרם לשריטה בתחתית הדלת שלי.

הרכבף, בלחץ, יומיים וחצי על הכביש!

אז מה? אני ארביץ לו? אריב איתו? אנתק איתו קשר? אדרוש שישלם לי על צביעה של הדלת מחדש?

לא. מה לעשות, כולנו בני אדם - וקורה.

ניסיתי לעשות ווקס, לא ירד - אז אני חי עם זה.

פורסם

ה"חבר" שלך צריך לשאת במלוא ההוצאה הכספית כולל לגרירה ואובדן יום עבודה.

גם לא היה מקרה דומה: עברתי לחיפה וחבר שלי נכנס לי לבית לקח לי את המפתחות של הרכב והזיז אותו רחוב למעלה.

הוא עשה את זה כאילו בקטע שפרצו לי לבית, קמתי וראיתי מברג בדלת, נבהלתי וראיתי שאין מפתחות עליתי בהיסטריה וראיתי שאין רכב, ממש נבהלתי ואז הוא אמר שהוא עשה את זה כדי ללמד לקח שלא להשאיר דלת פתוחה ומפתחות גלויים.

הבנתי צחקתי ולמדתי לקח.

אחרי שעה יצאנו ככה לשתות משהו, ביקשתי ממנו שהוא ינהג באוטו שלי כי הייתי ממש עייף, בגלל שהוא חנה בעליה מאוד תלולה, אז שהוא בא לצאת מהחניה הוא הדרדר מעט אחורה ופגע בפח צפרדע ירוק, נהרסה כל הדלת האחורית.

כמובן שדרשתי ממנו לשלם על הכל.

א. כי הוא נהג

ב. כי הוא הזיז את הרכב ללא רשותי.

בלי ברירה הוא שילם את הכל, אין מה לעשות זה מתחיל בצחוק ולרוב נגמר בנזק...

אם כל האהבה לחברים כסף והרכוש שלך, הם שלך בלבד.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...