Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לפרספקס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות פלטת פרפקס במרכז הארץ , מה הגודל של לוח פרספקס .

אם אני לא טועה חותכים אותו בעזרת סכין שדומה לסכין שחותכים זכוכית .

אם איזה סכין צריך לחתוך את הפרספקס ע"מ שייצא ישר ומדוייק ?

מישהו יודע לגבי מחירים ? .

אשמח לעזרה בנושא .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אני קונה פרספקס אצל פרידנזון באיזור תעשיה חולון. 03-5591563

לגבי חיתוך, אצלי חורטים או מכרסמים אותו, כך שזה לא עונה לשאלתך.

אני מאמין שאצלם תוכל לקבל תשובות.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

יש כמה חנויות/סדנאות שמוכרות לוחות פרספקס בחיתוכים שונים ועוביים שונים

בקצה רחוב אילת (הרחוב המקביל לרח' סלמה), ת"א.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תוכל להשיג בחנויות למלאכת יד ואצל יצרני שלטים.

חיתוכים ישרים לכל אורך החתיכה מבצעים בעזרת סכין דמויית סכין יפאני, אלא שהלהב בצורת קרס לכיוונך. מניחים סרגל מתכת עבה ומושכים את הסכין מספר פעמים ליצירת חריץ. יש סכינים כאלו של חברת Olfa ועוד, גם אותם קונים בחנויות ציוד למלאכת יד.

לאחר שיצרת חריץ מניחים את הלוח בקצה השולחן, מצמידים חזק לשולחן ושוברים.

אם אתה גר קרוב לחולון יש בתוך מכללת חולון (בבניין 5) חנות שמוכרת ציוד למגמת עיצוב. הם מחזיקים לוחות בגדלים שונים, סכינים וכו'.

• תוכן חדש...