Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בסוף השבוע ביטלתי את הקרוסים של ה DYNAUDIO שלי(שאגב למכירה..) והפכתי את ההגברה לאקטיבית ע"י מגבר מדהים של HIFONICS מדגם APHRODITE VIII - מגבר OLDSCHOOL ישן שמוציא 6X50 ובעל קרוס אקטיבי מובנה !!

הסאונד השתנה לטובה - פשוט לא יאומן !!

לא מצאתי באינטרנט מידע על המגבר אבל הוא פצצתי ואני מרוצה (המגבר נרכש שהוא בקופסא המקורית משנת 96 !!- חדש)

אני רוצה להתקדם בתחום הבאס - המגבר JBL 600.1 והסאב HED 12 - מה עושים ? (רוצה באס הדוק ושובר עצמות)

תודה, חגי.

...CASKA for life

פורסם

שמח לשמוע שאתה מרוצה מהתוצאה כי בסופו של יום זה המבחן הקובע. :-D

אני רוצה להתקדם בתחום הבאס - המגבר JBL 600.1 והסאב HED 12 - מה עושים ? (רוצה באס הדוק ושובר עצמות)

כמובן שהשאלה הראשונה שלי תהיה (כמו בכל תר'ד שני פה) מה התקציב?

פורסם

התקציב לשדרוג הוא +- 2000 ש"ח בתוספת התמורה שתתקבל מהמונו והסאב - אני מעריך שהתקציב ייסגר ב 3500 ש"ח.

יש אפשרות להחלפות וליד שניה (אפילו עדיף- אני אוהב VALUE FOR MONEY)

תודה.

...CASKA for life

• תוכן חדש...