Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הדרך הכי טובה לחסוך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונה בגודל קופסת נעליים - לא דורשת מקום.

אין צורך באנשים לתפעל אותה.

אורך החיים שלה הוא אין סופי.

כמה שווה לך לשלם על צעצוע כזה - שאני מדגיש הוא חוקי לחלוטין?

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כדי להחזיר את ההשקעה תוך 10 שנים כ 7.8 מליון ש"ח.

המכונה מייצרת כ 83,000 ש"ח לחודש וזה מה שיוצא לפי גובה החזר חודשי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מה הדרך הכי טובה לחסוך?

5 תווים

z.jpg

1009322.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

המכונה מקבילה לאג"ח צמית (נקרא גם קונסול בארץ/perpetual בחו"ל) שחישוב

ערכו הוא ערך היצור השנתי חלקי הרבית השנתית= 20 מיליון ש"ח.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
ואת זה בעצם ICQ וגוגל (לדוגמא)מוכיחות הלכה למעשה, לא?

כן, ואת זה יכלת גם לראות במשבר 2001 בכל אותן חברות טכנולוגיה- מה שפאלו ניסה בעצם להגיד-

כשמחירי המניות המנופחים בארה"ב תומחרו לא לפי רווחים, אלא לפי ציפיות, או כמו שאוהבים לקרוא לזה- בועה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
המכונה מקבילה לאג"ח צמית (נקרא גם קונסול בארץ/perpetual בחו"ל) שחישוב

ערכו הוא ערך היצור השנתי חלקי הרבית השנתית= 20 מיליון ש"ח.

אתה משקיע בעסק בשביל לא להפסיד או בשביל להרויח?

כדאיות השקעה נמדדת בפרק הזמן שאתה מחזיק בעסק עד שהוא מחזיר את ההשקעה שלו ומתחיל לייצר רווח.

פורסם
כן, ואת זה יכלת גם לראות במשבר 2001 בכל אותן חברות טכנולוגיה- מה שפאלו ניסה בעצם להגיד-

כשמחירי המניות המנופחים בארה"ב תומחרו לא לפי רווחים, אלא לפי ציפיות, או כמו שאוהבים לקרוא לזה- בועה.

זיק - תשובה נכונה לשאלה.

לגבי מחירי הבועה בשוק המניות, באותן השנים הציפיות לרווח היו לא ריאליות ולא נתמכו בידי שום מודל עיסקי ידוע.

אגב - ציפיות עתידיות לרווח צריך שיתמכו בידי התוצאות העסקיות הידועות, כמובן שבחברות הזנק הכל מעורפל יותר ומכאן השונות הרבה שתיתכן בהערכת שווי החברה.

בסביבות שנת 2000, כשניסיתי להסביר את העניין לבחור שאהב מאוד לרכוש מניות מהתחום, אז הוא ענה לי "זו כלכלה חדשה שלא מתנהגת לפי המודלים שאתה מכיר".

הסוף ידוע.

שי, אם תמחק מהשאלה שלי את המונח "מכונה" ותרשום במקומו "עסק יציב" שמרוויח מידי שנה מיליון ש"ח בדיוק, אז גם תבין למה הציפיות לרווח + שער הריבית חסרת הסיכון גוזרות במדויק (כמובן שבחיים האמיתיים הכל מסובך יותר, אין וודאות לגבי העתיד) את שוויו של העסק ומכאן את שווי המניה שלו.

להדגיש את העניין - מדובר בעסק שמרוויח בלי "חשבונאות יצירתית", שכדי לגלות אותה יש לעיין לעומק בדו"חות הכספיים.

שנה טובה לכולם !!

פורסם

גם פה בדיוק כמו בדו"ח חשבונאי אתה מביא לי נתונים שדורשים הוכחה. הרי אם העסק היה כל כך טוב ובטוח אף אחד לא היה מוכר אותו במחיר שיצדיק קנייה.

• תוכן חדש...