Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת פרישתו מהחיים הפוליטיים של שאול מופז, מסכמים בWalla את כהונתו כשר התחבורה.

ולנו נותר לחגוג את סיום המחדל. בתקווה שהשר הבא בתפקיד לא יהיה דומה.

קרבות אגו, מינויים פוליטיים, זיגזג מקצועי, אדישות, זלזול -

מעולם לא הפגין שר תחבורה באופן כה מובהק את סלידתו מהתפקיד. והתוצאות בהתאם.

http://finance.walla.co.il/?w=/139/1347429

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

סוף סוף הוא הולך!!! זה היום המאושר בחיי :-D

רועי, אם אתה לא בא היום למפגש אנחנו באים אליך הבייתה...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שאול מופז הוא מגדולי האופורטוניסטים (אם לא הגדול שבהם) שידעה המערכת הפוליטית במדינת ישראל. כבר מיומו הראשון כשר התחבורה היה ברור לכל בר-דעת שהתפקיד הזה ממש לא מעניין אותו, בלשון המעטה - וכך נראה גם התפקוד של אותו משרד.

לצערנו, מאז ומעולם משרד התחבורה היה מעין "ברירת מחדל" עבור הפוליטיקאים; סוג של תחנת ביניים עד התפקיד הבא. ומה הפלא? למרות חשיבותו והנגיעה שלו לכל אזרחי המדינה ללא יוצא מן הכלל, הוא נחשב לתיק "אפור", שאינו נחשב לבכיר או זוהר כמו, למשל, תיקי החוץ, האוצר או הביטחון. לכן, עם כל הצער שבדבר, אל לנו להתפלא על היחס של רוב שרי התחבורה לתיק בו הם מחזיקים - הם פשוט לא מגיעים לשם כנבחרי ציבור (למרות שזו ההגדרה האמיתית של כל פוליטיקאי...) אלא לרוב רואים רק את טובתם האישית ואת טובת המקורבים אליהם. עצוב.

לשאול מופז אאחל בהזדמנות זו חופשה נעימה מהחיים הפוליטיים. קח את הזמן ואל תמהר לחזור. אתה בודאי "תעשה לביתך", כפי שמקובל בברנז'ה הפוליטית בקרב שרים/חכי"ם הלוקחים פסק-זמן מהחיים הציבוריים עד לסיבוב (או יותר נכון: ניצול ההזדמנות) הבא.

סוף שבוע נעים לכולם!

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם

אני לא מבין מה כולכם שמחים מה אתם חושבים השר תחבורה הבאה יהיה יותר טוב?

אני מבטיח לכם במאה אחוז שהשר תחבורה הבא יהיה אפילו יותר גרוע.

פורסם
אני לא מבין מה כולכם שמחים מה אתם חושבים השר תחבורה הבאה יהיה יותר טוב?

אני מבטיח לכם במאה אחוז שהשר תחבורה הבא יהיה אפילו יותר גרוע.

כן. יהיה יותר טוב.

כל עוד זה לא יהיה גדעון עזרא, הוא יהיה הרבה יותר טוב ממופז. ב10000%.

מסיבה פשוטה - מה שמופז עשה, אףאחד אחר לא יעשה.

ואם זה יהיה גדעון עזרא, הוא לא יעשה את זה מחוסר ידע, הדיוטיות או רצון לעשות דווקא - אלה פשוט כי הוא בובת משחק של אנשים מסויימים (תסתכל איך הוא "מנהל" את המשרד לאיכות הסביבה ותבין).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תאמת ?

אם לא הייתי רואה את הדיון הזה , כנראה שגם לא הייתי יודע וגם לא היה מעניין אותי שהוא הולך הבייתה

כמו שאמרו , מחדל אחד הלך מחדל חדש יבוא .

ככה אני רואה את זה.

פורסם

ויש גם מיקרה הפוך, שר התקשורת אריאל אטיאס.

בחור חרדי, שאין לו אפילו טלוויזיה בבית, ועל פניו הוא אמור להבין בתקשורת כמו שאני מבין בשירת ימי הביניים.

אבל הוא לקח את תפקידו ברצינות גמורה, הרבה להיתייעץ באנשי מיקצוע ועשה "בית ספר" לחברות הסלולאריות שעד עתה סחטו, בתיאום מלא, את האזרח הקטן.

שום הפעלת לחץ ולובי לא עובדת עליו, כי הוא מגיע ממיפלגה שאין בה בחירות מקדימות ואי אפשר לאיים עליו בשום מצב.

כך צריך להיות גם שר התחבורה הבא.

אבל זה לא יקרה, אל דאגה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ויש גם מיקרה הפוך, שר התקשורת אריאל אטיאס.

בחור חרדי, שאין לו אפילו טלוויזיה בבית, ועל פניו הוא אמור להבין בתקשורת כמו שאני מבין בשירת ימי הביניים.

אבל הוא לקח את תפקידו ברצינות גמורה, הרבה להיתייעץ באנשי מיקצוע ועשה "בית ספר" לחברות הסלולאריות שעד עתה סחטו, בתיאום מלא, את האזרח הקטן.

לא רק זה...

לא נשכח את מה שערוצי הספורט עשו לנו עם המשחקים של הנבחרת הצעירה וקבוצות ישראליות באירופה, שעבור משחקים אלו הם דרשו תשלום נוסף בשביל הערוץ.

הוא היה הראשון שעשה משהו בנוגע לזה, וכמובן שעכשיו יש חוק שכל משחק של קבוצה ישראלית באירופה \ נבחרת ישראל ישודר בערוץ חינמי.

נקווה שהשר הבא יהיה טוב.

פורסם

ברוך שפטרנו. כמעט כל אלטרנטיבה עדיפה. אפילו חביתוש מ"רגע ודודלי"

יתפקד טוב יותר ממנו, בתנאי שפיסטוק לא יגנוב את המפתח.

הדוגמה של חן פרחי מצוינת, הבעיה היא שלדתיים דווקא יש אינטרס

בתחום התחבורה (שבת וכיו"ב).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

והנה ההצעה שלי לשר התחבורה הכי טוב בהיסטוריה:

Brick.jpg

נכון מאוד, זוהי לבנה. אבל עדיין עדיף על מופז.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...