Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך את הייעוץ שלכם בקניית רכב עם גיר אוטומטי עד 50,000 ש"ח שנת 2000 ומעלה (אפשר להתפשר גם על 99).

זהו רכב ראשון שאני קונה ולפי ההערכה שלי אני אסע בו בערך כ-1000 ק"מ בחודש כאשר חלקה היא ערונית תלולה (חיפה) וחלקה בינערונית מישורית (פעמיים בשבוע * 80 ק"מ בערך).

סדר העדיפויות מהחשוב ביותר לפחות חשוב הוא:

- אמין (אני יודע שדבר זה תלוי מאוד בטיפול ברכב ובמצבו אבל בכל זאת אני מתכוון לאמין באופן ממוצע כשצריך לקחת בחשבון שאני לא מבין גדול ברכב אבל אדם שמרן).

- חסכוני בדלק ובחלפים (שההוצאה הממוצעת בחודש על הרכב לא תהיה גבוהה).

- מראה חיצוני (קצת פוזה לא תזיק :))

- בטיחותי

- שנתון כמה שיותר גבוהה

התחלתי להתעניין במיוחד ברכבים הבאים:

גולף, פולו, איביזה, קורדובה, פביה

אך אשמח אם תיידעו אותי בעוד רכבים אשר עשויים להתאים לי.

תודה :)

פורסם

בתקציב שלך אין סיבה שתתפשר על מודל 99.

יש לך לא מעט אופציות טובות בתקציב הזה - פיאט פונטו, טיוטה יאריס וגם הפאביה.

את הגולף והפולו הייתי מוריד מהרשימה בגלל מחיר גבוה יחסית לתמורה. האופציות המקבילות שלהם מבית סקודה וסיאט יתנו לך הרבה יותר רכב תמורת פחות כסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מחיר הגבוה של הגולף שעליו אתה מדבר הוא מחיר השוק שלה או מחיר החלפים והדלק שהיא צורכת?

ומה לגבי פולו?

הייתי מאוד רוצה פולו 2002-2003 אבל הסיבה היחידה שאני עדיין מתלבט היא ששמעתי שהחלפים שלה יקרים יחסית למכוניות אחרות באותה רמה (למשל לשם השוואה סקודה פביה או סיאט איביזה).

האם דבר זה באמת עד כדי כך נכון שעלי להעדיף את החלופות על פני פולו?

פורסם

אמין?

אחזקה זולה (יחסית)?

שנתון גבוה (כלומר תמורה ביחס למחיר?

המועמדת הטבעית היא הניסאן אלמרה וערוך חיפוש לגביה.

יחד עם זאת,אם אתה מחפש קומפקטית בעלת מאפיינים אירופאים,שכח מההמלצה אך קח בחשבון סיכוי לאמינות נמוכה יותר והוצאות אחזקה גבוהות יותר שכן עם כל יתרונותיה הרבים ולמרות שהאלמרה היא אולי ה"אירופאית" ביותר בין חברותיה היפניות,היא עדיין רחוקה מלהיות רכב אירופאי, מאידך אותם יתרונות נראים כאלו שאתה מחפש...

אשר לפוזה ומראה חיצוני שציינת,על טעם קשה להתווכח אבל קורדובה ופאביה מתחילת שנות ה-2000 איך לומר זאת...לא משופעות בחן וסטייל...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
מחיר הגבוה של הגולף שעליו אתה מדבר הוא מחיר השוק שלה או מחיר החלפים והדלק שהיא צורכת?

הייתי מאוד רוצה פולו 2002-2003 אבל הסיבה היחידה שאני עדיין מתלבט היא ששמעתי שהחלפים שלה יקרים יחסית למכוניות אחרות באותה רמה (למשל לשם השוואה סקודה פביה או סיאט איביזה).

אני מדבר על מחיר השוק. המחיר של גולף משומשת גבוה יחסית למתחרות שלה, ואישית אני בכלל לא בטוח שההפרש במחיר בא לידי ביטוי בתמורה שאתה מקבל מהרכב.

לגבי מחירי החלפים - ההבדלים בין סקודה פאביה לסיאט איביזה לפולסוואגן פולו לא אמורים להיות גדולים במיוחד מהסיבה הפשוטה שכל הרכבים הנ"ל מבוססים על אותה הפלטפורמה ועל אותם המנועים. מה גם שהיום יש מוסכים שיודעים לתת יופי של שירות ותמיכה טכנית לרכבים האלו במחירים נמוכים משמעותית ממחירי המוסכים המורשים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בתקציב שלך אין סיבה שתתפשר על מודל 99.

יש לך לא מעט אופציות טובות בתקציב הזה - פיאט פונטו, טיוטה יאריס וגם הפאביה.

טויוטה יאריס איזה שנתון אפשר בתקציב הזה ?

פורסם

אם אני לא טועה אז 2001..לפי מה שראתי ביד2..אבל למרות כל האמינות שמייחסים לה היא לא נראת משהו וגם די קטנה ונותנת תמורה פחותה יחסית למחיר ביחס למכוניות אחרות באותה רמה.

• תוכן חדש...