Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

קניתי מגבר וקומפוננט ורציתי עליהם פרטים חפשתי קשה למצוא

רציתי גם חוות דעת מאנשים שמבינים קצת יותר ממני בקשר לחברות

וכמה הם שווים אם ידוע ואם איזה חברות הם עומדות

אז ככה...אני הכרתי את החברות בטור חברות טובות השאלה עד כמה...

קניתי מגבר של CRUNCH GP1500D 1500 WATTS MAXX מונו בלוק GROUND POUNDER

אין לי מושג מה זה כל זה באנגלית

אני הבנתי שזה מגבר חזק השאלה שלי כמה חזק כמה RMS מוציא אם מה הוא עומד מה הוא יכול לסחוב

וקניתי גם קומפוננט של ALMANI ALS-509 400 WATTS

ועליו רציתי לדעת כמה RMS מוציא ואיך הקומפוננטים האלה למרות שקניתי כבר...

אני ישמח אם יתנו לי פרטים קצת

תודה לכולם...

פורסם

מוזר - חיפוש של פחות מ30 שניות והנה הפרטים על "חובט האדמה"

http://www.sonicelectronix.com/item_9525_Crunch+GP1500D.html

קצת חיפוש...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אבל איך המגבר הזה והקומפוננט כאילו הדגמים ספציפים איך הם חזקים אם כן בהשווה למה וכל זה כמה שהוא מוציא באום רשום לי על הקרטון אבל איך הדברים וכל זה אני רוצה לדעת

פורסם

אני הייתי רוצה לדעת ככה.

איך החברות שקנתי של המגבר והקומפוננט לעמות חברות אחרות...?? ובהשווה למה.......??

והמגבר איך הוא ואיזה סאב טוב בשבילו שינצל אותו בצורה טובה

משהו מכיר את הדגמים שמע אותם אני ישמח אם יתן חוות דעת

תודה מראש...

פורסם

חיפוש... חיפוש... חיפוש...

הנושא נתחן בייחוד על קראנץ' מאז שפיג'ו יצאו במבצע שווק של ה"מיוזיק מאשין" - זוכר, ג'אקו אייזנברג זכה באחת כזאת.

המגבר במערכת שנבחרה לרכב הזה הוא של קראנץ'.

תריץ חיפוש - תמצא את כל המידע שאתה צריך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, אגב, בארה"ב, יש כמה סוגים של מערכות לרכב

יש SPL , ויש GROUND POUNDERS :)

מסתבר שאני נכנס להגדרה השניה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שלום...משהו יכול לתת לי פרטים אבל מה שרשמתי אני עשיתי את כל החיפושים אין פרטים...!!!!!

אני רוצה לדעת אם איזה חברות הם עומדות מה המגבר שלי יכול להחזיר איזה סאב ובאיזה השווה למגברים אחרים אותו דבר על הרמקולים

אין כלום בחיפוש...!

תודה...

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...