Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי מאזדה 3 שכבר עברה את ה-110K ק"מ.

לאחרונה, לפעמים קיימת בעייה בעת ההתנעה, המנוע עולה לטורים סבירים (כ-1500), אולם נופל בצורה מיידית ונכבה.

הבעייה לא תמיד מתרחשת, לפעמים ההתנעה חלקה - המנוע עולה ל-1500 ולאחר כמה עשרות שניות יורד לאזור ה-900.

כאשר מתרחשת הבעייה, מצאתי שכיבוי הרכב, פמפום על דוושת הגז והדלקת הרכב מחדש פותרת את הבעייה.

כשהייתי במוסך כחלק מהטיפול האחרון, הוצע לי תוסף דלק של Wurth לניקוי האינג'קטורים, מה שבינתיים לא נראה שעזר יותר מדי.

בעת נסיעה הרכב נוסע חלק ולא הבחנתי בשום בעייה.

מה לדעתכם מקור הבעייה ?

תודה מראש לעוזרים

פורסם

במקום מכירת התוסף היו צריכים לחבר סורק!

למרות שמהתיאור נשמע כמו בעיה בקודנית, נסה להחליף אותה לחדשה.

פמפום הדוושה - אתה יכול להפסיק עם זה. אספקת הדלק היא אלקטרונית, אתה לא משפיע כאשר אתה מפמפם ברכב לא מונע.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

כאשר אני לא מקיש קוד, הרכב לא מניע כלל. במקרה שלי המנוע מתחיל לפעול, אולם הטורים צונחים במהירות והוא נכבה.

אני עדיין מנסה להבין מה ההבדל בין הדלקה מוצלחת להדלקת בה המנוע נכבה.

כמובן שאם אני מדליק את המנוע ולוחץ מיד על דוושת הגז, בד"כ אני מצליח להשאיר את המנוע חי.

אתה טוען בעצם שאפקט הפימפום הוא פסיכולוגי לגמרי ושאין לו כל השפעה ?

פורסם

זה בטח הקודנית שמכבה את המנוע אצלי במיצובישי שהייתה לי אם אני לא שם קודנית נכון הוא היה מתניע ואחרי שניה שתיים מתכבה כמו שאתה מספר יכול להיות זאתי הפאשלה שלך ואני כמעט בטוח

פורסם

אתם לא קוראים - רק לשם ההבהרה:

פותח השרשור,

כאשר אתה מנסה להניע בלי קודנית, יש רעש של סטארטר או שיש שקט טוטאלי ולא קורה כלום?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אתם לא קוראים - רק לשם ההבהרה:

פותח השרשור,

כאשר אתה מנסה להניע בלי קודנית, יש רעש של סטארטר או שיש שקט טוטאלי ולא קורה כלום?

כאשר אני מנסה להניע בלי קודנית, יש שקט טוטאלי ולא קורה כלום. המנוע לא מתחיל לעבוד בכלל.

האוטו מניע בקלות, רק שהטורים מיד נופלים.

פורסם

הייתי מנסה לנקות בית מצערת, אולם בספק אם זה יעזור. יש לוודא שאין ניתוק שני בעייתי במערכת המיגון, ולבדוק אופציות נוספות ככל שצריך.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ברכב שלי מותקנת עלוקה אלחוטית (את האזעקה התקין הבעלים הקודמים של הרכב).

יכול להיות שיש ניתוק גם במערכת ההנעה וגם במערכת הדלק ואחד מהם לא משתחרר ?

איך בודקים את זה ומה זה בכלל עלוקה אלחוטית ?

תודה רבה לעוזרים

• תוכן חדש...