Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי, אני עומד להתפוצץ מרוב ציניות אז עדיף שאני אשתוק.

אבל, לא רק שאתה מדבר על דרך סופר-סופר פשוטה "יעני" לפרק את המים למימן, אלא גם אפשר ליישם את זה על מנוע רגיל!

הציניות...אני מתאפק...אבל...היא משתלטת עליי!!!! לא! אנ אשלוט על עצמי ואשתוק :roll: .

בהצלחה לך עם המכונית שנוסעת על אורנג'דה.

למנהלים: השימוש ב-3 נקודות היה הכרחי כדי ליצור דרמה :roll:

פורסם

1. נושא זה נדון בהרחבה בשרשור ארוך בו הובטחו הבטחות וטרם קיבלנו עדכון מעניין בנושא. לכן אין טעם להמציא את הגלגל.
  2. בנושא האצטון, מדובר בחומר שמשמש כחומר ניקוי, יש הטוענים שהוא מבצע אותה עבודה כמו התוספים לניקוי מזרקים וכו'. להעלות את תצרוכת הדלק ב-8 ק"מ לליטר הינו דבר הזוי ותלוש מהמציאות.
  3. אני אסביר זאת שוב לכל מי שיש ספק- לא ניתן לרמות את הטבע! לנסוע על מימן הינו זה אפשרי מעצם היותו חומר דלק. מה שבלתי אפשרי הוא להפיק יותר אנרגיה (או אפילו את אותה כמות) מהאנרגיה שתושקע בתהליך ההידרוליזה. לעולם ההידרוליזה של המים (במיוחד בתהליך בלתי יעיל בתנאי רכב) תצרוך יותר אנרגיה מהאנרגיה שתתקבל במימן (הערך הקלורי שלו).

No free lunches. תפנימו את זה רבותיי. לא תרמו את חוק שימור האנרגיה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

נתקלתי בסרטון הבא ביוטיוב:

יש למישהו מושג?

נשמע מסוכן ולא מומלץ. בעיקר אם רוצים לשמור על אחריות יצרן..

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

נראה כמו סרטון שעשו מוסכניקים אמריקנים שמתמחים בתיקון משאבות דלק ומנועים שנשרפים.

נשמע לי הזוי ביותר.

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

בטח עוזר.

אחר כך תוסיף שוקולד למריחה לשמן ומיץ פטל לרדיאטור

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בטח עוזר.

אחר כך תוסיף שוקולד למריחה לשמן ומיץ פטל לרדיאטור

:roflmao: הרגת אותי פה!

ולפותח השרשור, בדקו את זה במכסחי המיתוסים וגילו שזו שטות אחת גדולה.

פורסם

בלי לרות את הסרטון - חשוב רק על על השפעתו של אצטון על חלקי פלסטיק ודומיהם - שטות כזו עלולה להמיס לך צנרת חיונית ברכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אפשר להוסיף מתאנול בכדי לשפר ביצועים.

מתאנול מקובל במדינות מסויימות כמרכיב עיקרי בדלק. מקורו בתירס ונדמה לי שגם בקנה סוכר, והמנועים מותאמים לשימוש בו. עם זאת מתאנול אינו ממיס חריף כמו אצטון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה מתכוון לאתנול, הוא אכן מופק מגידולים כמו תירס, והוא מהווה חלק מתערובת הדלק הנחשב ל"ירוק" יותר. בברזיל עושים בדלק כזה שימוש נרחב.

מתנול הוא כוהל פשוט יותר.

בכל מקרה, על פניו, עניין האצטון נראה כמו שטות מוחלטת. קצת מוזרה לי ההשקעה בסרטון הוידאו שכביכול מדגים את יתרונות התערובת. לא מומלץ לנסות בבית.....

• חודש מאוחר יותר...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...