Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בטנק דלק שמים דלק, לפעמים החיים כל כך פשוטים :)

כמו שאומרים LIKE...

אבל אפשר גם מתאנול וטולול אם מתחשק :wink:.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כלל אצבע:

כשמופיע מתחת לסרטון תאור בנוסח

I'll show you the secret gas companies and car manufacturers don't want you to know! Save $$$ now!

אתה יכול להיות בטוח ב100% שמדובר בשטויות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי מה שרואים בסרטון, כל מה שהוא עשה לרכב חוץ מהאציטון- טיפול, הוצאת משקל מיותר, כיבוי בעמידה ונסיעה ללא מזגן- אלה הדברים שבאמת תרמו לשיפור בצריכת הדלק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נכון, אבל הוא מדד את השיפור אחרי כל צעד שהוא עשה.

זאת אומרת שאם לא נתייחס לכל הדברים הנוספים שהוא עשה כדי לחסוך בדלק

ונתייחס לאצטון בלבד, הוא מציג נתון של 24 מיילים לגלון לעומת 34 מיילים לגלון עם האצטון.

נשמע לי כמו בולשיט טהור (ממש כמו האצטון).

אם היה לי רכב שמועמד לגריטה הייתי מנסה את זה בשביל הכיף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יהיה מעניין לשמוע חוות דעת על זה מאחד מאנשי המקצוע בפורום, במיוחד מישהו שמתמחה במערכות הזרקה.

לא הייתי מעיז לעשות את זה ברכב שלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ונתייחס לאצטון בלבד, הוא מציג נתון של 24 מיילים לגלון לעומת 34 מיילים לגלון עם האצטון.

נשמע לי כמו בולשיט טהור (ממש כמו האצטון).

בשביל להוריד צרכת דלק ב 10-15% יצרנים משקיעים מאמצים אדירים ומפתחים מערכות עצור/סע, הזרקות ישירות ובעירה עניה, הגדשת טורבו, ניתוק חלק מהצילינדרים ומה לא.

ופה בא הבחור הזה ומדווח על הורדת הצריכה ב 30%.

נשמע מאוד מאוד משכנע ואמין...

האמת שרציתי לנעול את השירשור הזה על ההתחלה.

פורסם

אפשר להוסיף גם סוכר.

זה ימתיק את הנזק..:-P

ואחרי שילך המנוע - צריכת הדלק תהיה מושלמת בחסכונה- בניכוי חופשי חודשי + מוניות. כדי יגיע החכם למחוז חפצו.

אגב שמעתי שאם יסניף גז מזגנים + יריח טיפקס ויקנח בשאיפה של אדי דבק מגע מהולים במי חמצן -- יצליח להמציא עוד כמה הברקות כאלה.

בקיצור אצטון - שיוריד את הלכה של חברתו סלש זוגתו.

פורסם
אפשר להוסיף גם סוכר.

זה ימתיק את הנזק..:-P

ואחרי שילך המנוע - צריכת הדלק תהיה מושלמת בחסכונה- בניכוי חופשי חודשי + מוניות. כדי יגיע החכם למחוז חפצו.

אגב שמעתי שאם יסניף גז מזגנים + יריח טיפקס ויקנח בשאיפה של אדי דבק מגע מהולים במי חמצן -- יצליח להמציא עוד כמה הברקות כאלה.

בקיצור אצטון - שיוריד את הלכה של חברתו סלש זוגתו.

+1...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...