Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה גם מבטל צילצולים ,ברכבים עם קרבורטור ניתן לקדם עוד קצת את ההצתה ב 2-3 מעלות ולקבל ביצועים טובים יותר עקב כך שהדלק הופך לאוקטן גבוהה יותר - ללא צילצולים(דטונציה).

פח של 18 ליטר עולה 60 ש"ח במפעל ייצור, אל תשלמו יותר.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ניתן להשיג מתנול ואתנול במחיר זול בחברת רומיכל בע''מ

בטל: 086280210

*אני אישית קונה מהם שנים!!!

וזה באמת משפר את ביצועי המנוע ואת צריכת הדלק

וידוע לי שעושים תקומבינה הישראלית בחברות גדולות עם הרבה מכוניות כדי לחסוך בדלק!

התקשרתי אליהם לבדוק והם שאלו אותי איזה סוג של מתאנול אני רוצה, מהו הסוג שיתאים לאוטו?

תודה

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אני גר בירושלים וקניתי איזה 40 ליטר כשהייתי בחיפה. החלפתי פילטר, וזהו. אני די מרוצה. כמה זה עולה אצל רומיכל? היו המון שרשורים בנושא. הלכלוך עלול לסתום את המזרקים כמו שקרה למישהו מהפורום.

אם יש לך הזרקה- תתקין מערכת גז ב6,000 ש"ח, ותחזיר את זה לעצמך בתוך שנתיים!

פורסם

מתאנול לטיסנים,הוא המתאנול המתאים לשימוש ברכב.

עצה אישית ומאוד חשובה:

אל תאמרו שזה לרכב, תאמרו שזה לטיסנים.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רגע !!!!

זה לא התחיל כשרשור על אצטון

אצטון - שים בטנק וסע לקנות מנוע חדש.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אחרי שימוש של 18 ליטר מתאנול במהילות תחילה של 10% ואחרי כן של 5% שמתי לב שכמות הצלצולים פחתה... כמו כן תגובות הדוושא היו יותר טובות אך צריכת הדלק דווקא עלתה! ונוסף על כך במחשבה שעל מנת לקנות מתאנול יש לנסוע לחיפה כ50 ש"ח דלק ירדתי מהרעיון (במיוחד שזה לא בדיוק גרם לי לחסוך בדלק).

פורסם

שווה לנסות !!! דרך אגב מישהו ניסה עם ניטרו של טיסנים.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

לאחרונה רשת האינטרנט מוצפת בפרוייקטי הוספת מים לדלק על מנת לחסוך הצריכה.

לפי המדריכים מציבים מיכל מים קטן מתחת למכסה המנוע ומחברים שני חותי חשמל ישירות למים מכל מערכת ברכב שמתחילה לקבל חשמל לאחר ההנעה, במקביל מעבירים צינור מהחלק העליון במיכל אל צינור כניסת הדלק/אויר לבוכנות. ככה באמצעות אלקטרוליזה המים מתפרים למימן וחמצן, חמצן חיוני לתהליך השרפה ואילו מימן הוא חומר בערה, תאורתית בכל מקום רשום כי הוא מכפיל פי שלוש את המרחק אשר אפשר לנסוע באמצעות ליטר דלק...השאלה המתבקשת היא האומנם? ומה ההשפעה המנובאת על אורך חיי המנוע?

שיטה נוספת וקצת פחות נפוצה... גם פחות הגיונית אם תשאלו אותי למרות שאף אחד לא שואל, היא להוסיף כ250 מ"ל אצטון לכל מיכל דלק מלא, מוסיף כ8 קילומטר לליטר לפי "הוכחות" ברשת, ושוב נשאל, האומנם? ומה ההשפעה לטווח הארוך?

מבחינה הגיונית, שתי השיטות לא אפשריות במכוניות חדשות בשל כל המחשבים והחיישנים שיש בכל חור ברכב שמודדים כל דבר ממצב הרוח של הנהג ועד כמות הזבובים שנמעכו על הפגוש בנסיעה האחרונה, וברכבים בעלי חיישנים "החשים" ברמת עשירות התערובת התערבות כזאת בהרכב תערובת הדלק-אויר עלולה לגרום לקריאות חמורות.

מבחינה מעשית אם כבר עשינו דבר כזה ברכב ישן... כמו שהמים התפרקו ממים למימן וחמצן בלחץ אטמוספרי מסויים הם מתרכבים חזרה למים וכאן אנחנו מסתכנים במים במנוע, ואפילו אחותי בת ה9 יודעת שזה חדשות רעות.

ואם הוספנו אצטון לדלק הוספנו חומר בעירה הרבה פחות יציב מדלק, אנחנו מסתכנים בשרפות מאולתרות אפשריות בכל חלקי הרכב אשר מתחממים.

הרעיונות מפתים.... אבל כמה הם עובדים? למישהו יש נסיון?

פורסם

אם היה כל כך פשוט לפרק את המימן מהמים, אתה לא חושב שכבר היית רואה כאן מכוניות שנוסעות על מימן?

כל מה שצריך כדי לפרק מימן ממים זה כבל חשמל? :shock: הזוי, הזוי, ושוב פעם הזוי - מעניין איך גדולי המדענים ומהנדסי הרכב עוד לא מצאו איך להשתמש ברעיון ה"גאוני" והפשוט הזה :roll:

פורסם

אם היית קצת חופר באינטרנט היית מוצא שכבר קיימים מכוניות שנוסועות על מים. כמובן הם לא בייצור תעשייתי, אלא אב טיפוס ניסיוני. יש עם זה בעיות מסויומות.

בקשר להוספת מיכל מים. עוד לא ניסיתי, אבל זה נראה היגיוני לפי מה קאיתי בגוגל. זה לא רק מים וחוט חשמל. מים - הם מים מזוקקים עם סודה. אם לחמם מים עם סודה, נוצר מימן. שאותו מזרימים בנוסף לאוויר ודלק.

אבל כמו שנאמר פה, לא ידוע מה תהיה השפעה על אורך חיים של מנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...