Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רכיבי המערכת שלי מפורטים בחתימה שלי

ויש לי רכב מסוג סיאט איביזה קופה 2002 ומשום מה אני עדיין לא שומע כמו שצריך ברכב

ואני מאמין שזה עניין של כיוונים שאני לא כל כך מנוסה בזה ורציתי לישאול אם יש מישהו

שבאמת מבין עניין בנושא הזה מאזור השרון כי אני גר בנתניה

תודה יניב

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם

היי

אני לא מבין אין פה אף אחד מאזור השרון שיכול לעזור לי בנושא הזה ?

פורסם

תגיע אליי

"אבזר המאה" נעזור במה שנוכל..

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

תודה

אני אנסה לקפוץ לשם מחר רק רציתי לדעת למי לפנות ?

פורסם

אתה גם יכול לנסות את טומקאר רק שאני לא זוכר אם הוא עדיין בהוד השרון (רחוב בני ברית אם אני לא טועה) או שהוא עבר לרעננה.

ויש גם את מצקינטייפ בהוד השרון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...