Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ואני רוצה להוציא רישיון אופנוע עד 500 סמ"ק, בעל 5 שנות וותק נהיגה - אני נדרש לעשות תאוריה?

אביחי

לא. אם אני לא טועה, אתה לא חייב בתיאוריה פעמיים, ולא משנה סוג הרכב. עשית אחת - אתה פטור בכל סוג רשיון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הודעות כאלו רק מחזקות בי את התחושה שנכון לרגע זה הדו"ג הוא עדיין לא אופציה ראויה להתניידות עירונית.

כל כך הרבה כסף וכל כך הרבה סיכונים שנשפכים על כלי תחבורה שבסופו של דבר חוסך לך 10-15 דקות בכל יום. לא מעט, זה נכון, אבל עדיין לא מספיק כדי להצדיק את העלות.

בכל מקרה, סע בזהירות ותהנה מהכלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חברים שלום, הוצאת רשיון לדרגת 33כ"ס (מה שאביחי מכנה "500 סמ"ק"-דרגה שלא קיימת עוד) כרוכה בהוצאת תאוריה במידה ולא נעשתה מעולם תאוריה לאופנוע + ביצוע טסט מלא כולל יציאה מהמגרש.

מבחן שליטה זה רק למי שמחזיק רשיון לרכב ורוצה לעשות דרגה A2 או למי שיש ברשותו רשיון לדו"ג ורוצה לעלות דרגה.

אלירן, היום אחרי שהיה לי אופנוע, היה לי גם קטנוע, יש לי עכשיו רכב, הביטוח מקיף + חובה של הרכב עומד בערך על סך ביטוח של קטנוע 125, אני די חושב שאתה צודק (עד שאני אחזור לעבוד ויתקע בפקקים).

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם מדובר בחסכון בפקקים של 10-15 דקות, הרי שהוא לא באמת חוסך דבר - ההתעסקות עם המנעולים והציוד בתחילת כל רכיבה (אלא אם כן אתה לא נועל ולא מתמגן, ואז רק נותר לי לאחל שיגנבו לך לפני שתתרסק) יותר ממבטלים את הזמן הזה.

מה שכן, זה פותר את בעיית החניה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אולי זה נשמע קצת דפוק אבל איך אפשר לרכב על קטנוע 125 שבחנייה יש לך S3 שמחכה רק לך?

אם היית גר במרכז תל אביב, היית מבין שה S3 לא ממש תמלא את ייעודה. שעות הערב: חיפושי חניה שיכולים לקחת זמן רב, ובכל שעות היום הכבישים ממש לא רייקים, ככה שלא ניתן "לקחת סיבובים" או להאיץ בכיף.

שגרתי במרכז תל אביב חשבתי המון על סידור של חניה מחוץ למרכז (אני חשבתי על חניון רידינג כי אני נוסע בעיקר צפונה) ואופנוע או אופניים לניוד עד לשם. אני מניח שלמישהו שרוב נסיעותיו קצרות ובתוך העיר קטנוע זה אכן פיתרון חיובי ביותר ...

אז מזל טוב על הרכש החדש וכמובן, תזהר :-)

פורסם

10-15 דקות כל יום?

אני מציע לך להכפיל ב 2 (ואפילו 3) במיוחד אם אתה לא גר בת"א

עם כל הכבוד לידידנו PAVI אפשר לעשות זאת במחירים הרבה יותר נמוכים , הבחור בחר להשקיע את מיטב כספו וזה לגיטימי אבל יש עוד דרכים, כלי זול יותר לא מחייב ביטוח(מקיף) כי מדובר בכמה אלפי שקלים ולא בכלי שעולה 20K++

לגבי המיגון PAVI עוד יגלה שנסיעה בתוך העיר מביאה איתה קיצור דרך (תרצה או לא זה מגיע) מבחינת האיבזור הכללי ובסופו של דבר לנסיעות קצרות פנימיות חובשים קסדה מעיל וזהו (ברור לי שזה לא המצב האידאלי), לקשור קטנוע לוקח בדיוק חצי דקה.

לגבי ההשקעה במיגון זה כבר עניין אישי של כל אחד.

פורסם

הדבר הכי חכם שעשית זה שלא חסכת במיגון.

לרכב עם ציוד בטיחות מהשורה השנייה זה כמו לנהוג בלי חגורת בטיחות.

לגבי אם ניתן להשיג את הציוד יותר זול השאלה היא כמה ריצות עבור איזה הפרש. בשביל 100-200 ש"ח לא שווה לרוץ יומיים בחיפושים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה ממש צודק, גרים ליד תל אביב ואז לוקח שעה להכנס ושעה לצאת בכל יום.

בתור אחד שגר כיום בראשון ואמור לעבור את תל אביב כל יום, תאמין לי שמגורים ליד תל אביב לא חוסכים אלא רק מכפילים את הזמן המבוזבז...

פורסם

תתחדש , אני מקווה שהקטנוע יצדיק את עצמו ושלא תגיע למצב שאתה צריך לבחון את איכות ציוד המיגון

בנוגע למגיבים מעליי :

בשביל זה שוכרים בצפון ת"א דירה עם חניה פרטית (רצוי תת קרקעית), וכך ניתן לנסוע כל יום בנוחות לעבודה , שם מחכה לך עוד חניה (תת קרקעית) - חשוב לדאוג לדברים האלה מראש כמובן.

עבדתי בהרבה מקומות : הרצליה, רמת החייל, ראש העין, פתח תקווה,תמיד היציאה והכניסה היו נוחות מאוד

בתור אחד שמקבל חלחלה רק מלחשוב על לנסוע בתוך ת"א דרומית מבבלי, אני מאוד מבסוט מהסידור הזה.

ולא - מחירי השכירות / רכישה לא שונים בהרבה ממרכז ת"א.

וכן - מחירי השכירות/רכישה בערים שכנות כגון הרצליה /רמת השרון לפחות באותה רמה ולעתים גבוהים יותר ולוקח הרב זמן בפקקים.

ולא- פתח תקווה זה לא ליד תל אביב , נסו לנסוע בכביש 5 לכיוון ת"א בבוקר. (גם לא בת ים, חולון אזור ושות' שמשם יש פקקים נוראיים גם כן)

נראה לי שכיסיתי את כל האופציות :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, בתור תושב אזור מזה זמן מה:

הגעה לתחנה מרכזית ת"א בבוקר (שעה 7:30)

ברכב זה 20-25 דקות (ללא עבירות תנועה או נסיעה בנת"צ לכיון צ.חולון).

עם אופנוע/קטנוע זה 5-7 דקות.

לגבי החזרה, אותם הנתונים בערך, ברכב זה יקח 5 דקות פחות כיון שהפקק היחידי שאני הייתי סופג זה הצוואר בקבוק של צומת הולץ לכיון צומת חולון.

בכל מקרה, לדעתי האישית עדיף לשבת בפקק עם מזגן, אבל כנראה שאני אומר את זה בגלל הפגיעה שספגתי (לפני התאונה מי בכלל ידע מזה אוטו ?)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חבל שכולם מתרכזים רק בתוך ת"א המגעילה.

כיום אני גר באשקלון ולומד באונ' בת"א. אם אני אמצא עבודה בהרצליה, או במקום שרחוק מהרכבת - זה יהיה סיוט. אני מקווה למוצא עבודה בפארק המדע ברחובות. חצי שעה ברכבת.

אגב אייל - איזה תחנת רכבת נמצאת ליד רמת החייל?

בנוגע לקטנוע - גם שעתיים ביום לא שווים את הסיכון.

וערן - אל תשכח להקפיץ את השרשור בחורף ;-)

פורסם

אני כבר לא יודע אם אני עדיין רוצה לעבור ל-125 :shock:...

מה שכן, בהרבה מקרים שאני יכול לחשוב עליהם, קטנוע יחסוך הרבה יותר מסתם 5/10 דקות ממוזגות ברכב.

שלא לדבר על חנייה.

פורסם

אור צודק בעיניין המוניות , בדוק שנהגי המוניות מנסים להרוג אותנו .

תזהר מהם במיוחד .

תזכור שתמיד מכל מקום יכולים להפתיע אותך ,תהייה מרוכז .

וכל הכבוד על המיגון , הרבה (כולל אותי) לא שמים מיגון מלא על קטנוע וחבל.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אייל, בתור תושב אזור מזה זמן מה:

הגעה לתחנה מרכזית ת"א בבוקר (שעה 7:30)

ברכב זה 20-25 דקות (ללא עבירות תנועה או נסיעה בנת"צ לכיון צ.חולון).

עם אופנוע/קטנוע זה 5-7 דקות.

לגבי החזרה, אותם הנתונים בערך, ברכב זה יקח 5 דקות פחות כיון שהפקק היחידי שאני הייתי סופג זה הצוואר בקבוק של צומת הולץ לכיון צומת חולון.

בכל מקרה, לדעתי האישית עדיף לשבת בפקק עם מזגן, אבל כנראה שאני אומר את זה בגלל הפגיעה שספגתי (לפני התאונה מי בכלל ידע מזה אוטו ?)

מסכים איתך. אני לא חושב אפילו לרגע לעבור לדו"ג.

בקשר לשעות שאתה מציין,אני מכיר את זה מהזווית שלי: אנשי הייטק נמצאים על הכביש בדרך כלל אחרי 8 כי יום העבודה מתחיל ב9-9:30 (אלא אם כן אתה בתעשיה בטחונית) ובדרך כלל גם אין לו סיום מוגדר (אלא אם כן אתה בתעשיה בטחונית) אז אין אינטרס להיות במשרד בתל אביב בשעות כמו 7 - 7:30. (מרוויחים גלובאלי- מפסידים כסף ושעות שינה)

חבל שכולם מתרכזים רק בתוך ת"א המגעילה.

כיום אני גר באשקלון ולומד באונ' בת"א. אם אני אמצא עבודה בהרצליה, או במקום שרחוק מהרכבת - זה יהיה סיוט. אני מקווה למוצא עבודה בפארק המדע ברחובות. חצי שעה ברכבת.

אגב אייל - איזה תחנת רכבת נמצאת ליד רמת החייל?

בנוגע לקטנוע - גם שעתיים ביום לא שווים את הסיכון.

וערן - אל תשכח להקפיץ את השרשור בחורף ;-)

תחנת רכבת ליד רמת החייל? לדעתי הכי קרובה זו של בני ברק ליד דן דיזיין מול קניון איילון.

רכבת בהרצליה? כשעבדתי בהרצליה כסטודנט היו הסעות חינם מתחנת הרצליה לאזור התעשיה בפיתוח (נדמה לי של העיריה או משהו).

אני אישית,כל עוד זה תלוי בי, לא מוכן להמיר את הנוחות בנסיעה ברכב בסכנות האורבות לדו"ג או בתלות באחרים (תחבורה ציבורית).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...