Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

צריך יעוץ - סופר מיני 40-45K


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

על אף כי קיימים שירשורים דומים אני רק מתבלבל. אני מחפש רכב לשני אנשים (עם אופציה לתינוק בעוד מספר שנים), הרכב בעיקר לנסיעות קטנות בחפה ופעם בשבוע לאזור המרכז. דרישות עיקריות הו מיעוט הוצאות (דלק, טיפולים). חשבתי על סיריון, פונטו,פביה,קליו. האם קיימת הגבלת שנתון מבחינת איכות הרכב? אם קיימים רכבים אחרים, בבקשה תמליצו.

שאלה כללית - האם בחיפה עדיף גיר ידני?

האם כדאי להתעסק עם מגרשים או פרטי? כתבות מסוימות הספיקו להפחיד אותי עם אפשרות של הורדת קילומטראז', הסתרת תקלות וכו' במגרשים.

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

מבחינת מגרשים מול פרטי - ממליץ לעשות חיפוש.

בקשר לכל רכב מרשימה שלך, שוב ממליץ לעשות חיפוש.

 

באופן כללי, ממליץ על פונטו ספייס. טחנו אליו הרבה נושאים ושוב פעם - ממליץ לעשות חיפוש כדי לקבל אליו עוד פרטים.

 

מבחינת גיר ידני/אוטומט. בעליות של חיפה ופקקים שיש שם - אוטומט משמעותית נוח יותר. מצד שני, ידני אמין יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

×
×
  • תוכן חדש...