Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם, מבקשת קצת עזרה....

יש לי רנו קליאו B משנת 2004, שבחודש האחרון התחילה לשגע אותי -

זה התחיל בזה שליד נורת החיווי של ההילוכים, איפה שכתוב D מופיע פתאום AUTO, ההילוכים לא עוברים טוב (אוטומטי) וגם הטורים כאילו נתקעים. כיבוי והדלקה פותר את זה עד הפעם הבאה....

האוטו התחיל להכבות מעצמו, בעיקר ברמזורים אבל אפילו תוך כדי נסיעה.

לפני כמה ימים נדלקה לי נורה שמצביעה על "הזרקת דלק". בספר הוראות כתוב שזה בעיה בנוזל הקרור או בהזרקה. מלאתי מים, תדלקתי טנק מלא ועדיין הבעיה לא נפתרה.

ובנוסף נדלקה נורה של כרית אויר....

בקיצור, מופע אורקולי. גם ככה התכוונו להחליף אוטו, אז כל התקלות האלה וההשקעה שכרוכה בתיקון מבאסת מאוד :-(

ש

מה אתם ממליצים? מוסך מורשה של רנו? או משהו אחר? אולי זה רק בעיות חשמל? אני לא מבינה בזה כלום....

אני גרה ביהוד - אפשר לקבל המלצה על מוסך באזור? עדיף ביהוד או אור יהודה....

המון תודה, תמר

פורסם

יש לסרוק את הרכב עם סורק תקלות ולפעול לפי נוהלי האבחון. הימור שלי על מצתים לא תקינים/מקוריים או מחבר לא תקין של בית מצערת אלקטרוני.

מוסך מורשה רנו מכיר את השגיונות של כלי רכב זה ולא יסתבך עם אבחון מערכות מולטיפלקס רגישות, ולכן יהיה עדיף.

פורסם

אכן מדובר בתקלות די מוכרות.

לאמי הייתה אחת שנת 2003, אותה היא קיבלה עם 0 ק"מ על השעון, מהר מאוד התחילו אותן תקלות שאתה מתאר וחזרו על עצמן פעם אחרי פעם אחרי פעם.

באותה התקופה הרכב היה חדש והמוסכים לא מצאו פתרונות מלבד החלפת חיישנים ועדכוני תכנה שלא עזרו, ברכב הספיציפי לא היו התקנות מקומיות לכן לא היה כל גורם חיצוני שיכול היה לגרום להם.

אחרי 10 חודשים מייגעים ועשרות ביקורים במוסכי הרשת של קרסו, הרכב הוחזר לחברת הליסינג והוחלף בדגם אחר.

כשנה אחרי אני רכשתי רנו קליאו 2004 ידנית, אחרי שהכניסו לי לראש שמדובר היה באקזמפלר "לימון" אך מהר מאוד בעיות ההתנעה והכיבוי במהלך נסיעה הופיעו גם ברכב שלי. כתוצאה מכיבוי הרכב בכביש מהיר באמצע הלילה, קרתה תאונת דרכים בא נפצעתי קל, הרכב תוקן במהלך התיקון הוחלפו מספר חיישנים ומשאבת הדלק הוחלפה גם כן, אך הרכב נמכר מיידית מתוך חשש להמשיך לנהוג בו.

בקיצור, עם הרכבים האלה צריך הרבה מזל ומאוד לא כדאי ליפול על אקזמפלר בעייתי.

• תוכן חדש...