Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשרף לי רמקול ברכב שלי (אלרו 2002 ) אני מחפש לקנות רמקולים 6X9 שיחוברו ללא מגבר

איזה אתם ממליצים לקנות? דגש על רמקול 3WAY ויתאפיין יחסית בתדרים נמוכים כלומר שיחסית לרמקול 6X9 ללא מגבר שישמעו תבאס בצורה טובה ( שוב באופן יחסי)

שמתי עין על ה Pioneer TSA6962E מה אתם אומרים?

פורסם

ממממ אין תקציב מוגדר ספציפית אני לא מצפה לרמקול עם פוטנציאל הגברה רק משו שיתאים לרדיו דיסק של האוטו ושיהיה נציל

אבל עם מתעקשים אז גג עד 400 שקל כמובן השאיפה לכמה שפחות

פורסם

אתה בטוח שהז יהיה טוב בשבילי? כי תאלכס מה אני צריך רמקול בעל פוטנציאל של 70 RMS שהוא בקושי יקבל 15?

דרך אגב כמה מוציא בערך הרדיו דיסק אצלי? (בילט אין אלרו 2002)

ראיתי תתגובות עליו ואני רואה שזה רמקול מצוין בעל באס נקי בדיוק מה שאני מחפש

השאלה כמה נציל הוא יהיה ביחס לרדיו דיסק המקורי של הרכב ? כי אני מאמין שיהיה מאד קשה "לפתוח" אוטו ללא הגברה

פורסם

הרמקולים בעלי נצילות מאוד גבוהה(כמו כל רמקול של JBL מהסדרה הנמוכה),לכן הם יעבדו מצויין גם בלי מגבר.כמובן שמגבר יוסיף,אבל גם בלי זה אמור להספיק לך.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אין לי מושג לגבי חנויות בצפון כי אני גר במרכז,אבל תבדוק בלינק של הרמקולים ברשימת החנויות איזה חנות שמוכרת אותם נמצאת בצפון.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תוכן חדש...