Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם: Toyo Proxes R1R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בצמיג ישיר בפתח תקווה אפשר להשיג במחירים טובים.החלפתי בשבוע שעבר ,לא פחות טובים מהקודמים שהיו לי (קונטי ספורט 2). 4 צמיגים T1R עלו לי כמו 3 של הקונטי. וגם מרוצים ממנו יותר מ R1R.http://www.1010tires.com/tiresearch.asp?brand=Toyo&category=Summer+Tires

פורסם

אם כבר ציטטת את 1010tires תראה שאת הדירוג ל R1R נתנו ........ 1 אנשים :shock:

גם כאשר הציונים יהיו זהים, עדין שביעות רצון של 4.6 נגיד מסובארו 1.6 אוט', היא לא כמו 4.0 מסובארו STI שנמצאת, כמו ה R1R, בקטגוריה גבוהה הרבה יותר !!!

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן חברה . סורי על ההיתעלקות, מה הם הצמיגים בעלי האחיזה הכי גבוהה שאתם יודעים למידה (

:roll:)185/65/14.

בדוגמת:Conti Premium Contact, Yokohama V500, Yokohama C.Drive, Dunlop SP2000 Sport

לאחר חיפוש כמובן+עריקות קטנה מהפורום ככה שאנלא מעודכן כלל,תודה רבה.

רבנו רבי נחמן מברסלב

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
יש לי דרך ... סודית, קבל טיפ אישי ... אני יכול לתת לך את הטלפון של היבואן, אופיר, שקיבלתי מרויקו שקיבל .... ממך :-P

ועכשיו ברצינות, אם הביקורות אכן טובות כמו שאתה מספר, ויש מספר מעוניינים, אולי לחץ פיזי מתון על אופיר ישכנעו אותו להביא כמה סטים , המחירים בחו"ל גבוהים בכ 10-12% בלבד מה-T1R...

פתאום נתקלתי בשירשור הזה מהעבר.

משעשע :-)

פורסם

אם כבר לחזור מהמתים ...

מה ההבדל בין T1R בעל דפנות הממרח אבוקדו לבין R1R ? כמו כן מה הפרש המחירים ?

ה R1R נחשב לצמיג טוב ? בניגוד ל T1R בעל קשיחות של מסטיק בזוקה בשמש.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מה אתה מחפש מהצמיג?

על יבש הבנתי שהוא מדהים, אבל בשלוליות שיש עכשיו הוא נראה לי אסון לפי הדירוג שלו בtirerack.

הוא נשחק הרבה יותר מהר.

Got To love It

פורסם
אם כבר לחזור מהמתים ...

מה ההבדל בין T1R בעל דפנות הממרח אבוקדו לבין R1R ? כמו כן מה הפרש המחירים ?

ה R1R נחשב לצמיג טוב ? בניגוד ל T1R בעל קשיחות של מסטיק בזוקה בשמש.

גם פה אתה עושה בלאגן? לא נמאס?

יש לך בכלל נסיון עם ה T1R או שאתה רק ניזון משמועות ו"גורואים" כמו באודיו?

אני לא יודע עד כמה רכות נחשבות הדפנות של ה T1R, אבל אני כן יודע שעם לחץ אוויר נכון הצמיג הזה מתפקד פיקס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היו לי t1r, הצמיג אחז מעולה ביבש וברטוב תפקד סביר, בנסיעות קצת יותר קיצוניות מהרגיל הדופן נשחקת יותר מהר.

עכשיו יש לי r1r ועברתי איתם כ4000 קילומטר וכמה נסיעות אגרסיביות ועדיין אין סימני שחיקה, ברטוב הוא אוחז טוב מאוד, דבר שהפליא אותי לאור הביקורות הלא כל כך מחמיאות עליו ברטוב.

סך הכל אני מאוד מרוצה מהצמיג וגם הסט הבא שלי יהיה r1r

מבחינת מחירים, הr1r עלה לי 1600 כולל מע''מ במידות 15 50 195, והt1r במידה 15 55 185 עלה לי 1300 אם אני זוכר נכון, אני מדבר על רביעייה כמובן.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הוא לגמרי לא אוחז ממש טוב בגשם, ואם איבדת בו אחיזה על רטוב צפה להחלקה יפה, במיוחד בלחצי ניפוח גבוהים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

שמע, אני אומר מניסיון שלי, אני לא הרגשתי איבוד אחיזה ברטוב גם בפניות חדות ומהירות, אני מנפח מקדימה 35 ומאחורה 30.

וכשצריך אז מעלה בסביבות psi 3 בהתאמה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...