Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על העזרה. תתקנו אותי אבל איני חושב שיש פקק ריקון בחלק התחתון של הרדיאטור שלי (לנטיס 1998 מנוע 1840). חיפשתי זאת במשך שעה היום בבוקר ולא מצאתי כלום. המעבה של המזגן חוסם את הגישה מלפנים וחלקי מנוע + מפוחים חוסמים את הגישה מאחור. ניראה לי קצת קשה להגיע לצינור התחתון שמתחבר לרדיאטור או שאני טועה?? עשיתי זאת פעם באונו בקלי קלות וכאן זה ניראה לי מעט סרט.אם אני יוציא את העליון זה לא ייתן כלום, נכון? יש למישהו עצה כי אם לא אז אני מוותר ומעביר זאת לטיפול השוחטים ממוסך ברק בצומת קרית אתא...

mazda lantis 1998 1840

פורסם

שום מוסך. על שטות כזאת ? תיזהר ממני.

אצלי ב-99 יש חלון פלסטיק במגן שמתחת לרדיאטור, אותו אני פותח ומזיז לצד

ואז נגלה לעיני פקק ניקוז בתוך הרדיאטור שנפתח בקלות ע"י מברג פיליפס.

אם אין לך שום דבר דומה, מה שקשה לי להאמין, אתה תהיה חייב לפתוח את הצינור התחתון.

פורסם
שום מוסך. על שטות כזאת ? תיזהר ממני.

אצלי ב-99 יש חלון פלסטיק במגן שמתחת לרדיאטור, אותו אני פותח ומזיז לצד

ואז נגלה לעיני פקק ניקוז בתוך הרדיאטור שנפתח בקלות ע"י מברג פיליפס.

אם אין לך שום דבר דומה, מה שקשה לי להאמין, אתה תהיה חייב לפתוח את הצינור התחתון.

אל תרתח רוברט... אין ברדיאטור פקק, כך הבנתי גם מהתגובות באתר. לא מצאתי חלון במגן למטה שיאפשר גישה לצינור התחתון אבל היום אני ינסה להגביה את הרכב איך שהוא וייכנס לחפש שוב דרך להגיע. תודה...

mazda lantis 1998 1840

פורסם

שים לב, מה אנשים שמנסים לעזור לך לצמצם הוצאות, כותבים;

החלון הוא לא גישה לצינור התחתון אלא לפקק הריקון. כתוב עליו PUSH. הוא נמצא יחסית באמצע הרכב.

בכל אופן, אם אין ברכבך חלון כזה, עם קצת חוש טכני תוכל לפתוח את הצינור ולהחזירו למקום. זה לא רנו.

פורסם

תודה לכולם, היום ביצעתי את ההחלפה ובינתיים הכל בסדר. לידיעה: יש פקק ריקון ברדיאטור שלי. הוא פשוט מותקן אופקי ליד הצינור התחתון ולא ראיתי אותו אלא רק כשממש באתי לפרק את הצינור התחתון. ברכב נכנס משהו כמו 5 ליטר נוזל קירור פרסטון במיכל צהוב, 54 ש"ח לגלון/מיכל. תודה

mazda lantis 1998 1840

• תוכן חדש...