Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש אינפ' על סטים Helix Competition

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מבקש אינפורמציה על סטים 2 חלקים של Helix מסדרת Competition, האם מישהו מכיר אותם? שמע אותם? מה ההבדלים בין הS6 לRS6? והאם יש קשר טכנולוגי בינם לבין רמקולים של Brax או רק בעלות משותפת?

תודה.

פורסם

במקום שתוציא המון כסף על משהו שיתן לך תמורה קטנה יחסית.

תנסה להשקיע את הכסף הזה במעבר לסט שלושה חלקים - אני לא חושב שיש סט שני חלקים טוב שאי פעם יוכל להשתוות לסט שלושה חלקים ברמה דומה או אפילו טיפה פחותה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, אני סה"כ מבקש אינפורמציה כפי שביקשתי. אינני קונה את זה מחר, ולא שום סט אחר, מחרתיים.

להזכירך, לפני חודשיים קניתי את ההייבריד שלי.:-D

אגב, זה לא כ"כ המון כסף. 550-700$

וכשאתה אומר ששום סט 3WAY לא משתווה ל2WAY ברמתו בוודאי שאתה צודק, אין ספק בכלל. אבל אז גם המחיר לפעמים פי 2. [כן, RS6.3 1300$]. לא זו השאלה. השאלה אם סטים של 2 חלקים ברמה גבוהה יכולים להשתוות לסטים של 3 חלקים מרמה פחותה, אבל נראה לי ששאלה זו כבר נטחנה מעל דפי דפי הפורום ויש לה משקל קצת פילוסופי.. הרי ברור שיש מידבאסים וטוויטרים בקצה הגבוה שמנגנים מידים יופי טופי הרבה יותר טוב ממידריינג'ים בינוניים.

פורסם
אדי, אני סה"כ מבקש אינפורמציה כפי שביקשתי. אינני קונה את זה מחר, ולא שום סט אחר, מחרתיים.

להזכירך, לפני חודשיים קניתי את ההייבריד שלי.:-D

אגב, זה לא כ"כ המון כסף. 550-700$

וכשאתה אומר ששום סט 3WAY לא משתווה ל2WAY ברמתו בוודאי שאתה צודק, אין ספק בכלל. אבל אז גם המחיר לפעמים פי 2. [כן, RS6.3 1300$]. לא זו השאלה. השאלה אם סטים של 2 חלקים ברמה גבוהה יכולים להשתוות לסטים של 3 חלקים מרמה פחותה, אבל נראה לי ששאלה זו כבר נטחנה מעל דפי דפי הפורום ויש לה משקל קצת פילוסופי.. הרי ברור שיש מידבאסים וטוויטרים בקצה הגבוה שמנגנים מידים יופי טופי הרבה יותר טוב ממידריינג'ים בינוניים.

א. אלייט 3 חלקים שזה הסט 3 חלקים הכי פשוט שאני מכיר עולה על סטים 2 חלקים יקרים בהרבה .

ב. כנראה שאין קשר מלבד הבעלות בארקס זה ציוד היי אנד אמיתי היליקס לא .... תחשוב במונחים של דוטק וסופרימו ...

תראה את הנתונים שלהם באתר הבית(אין ארוחות חינם)

פורסם

:lol:, קרעת אותי עכשיו..

ממש, אבל ממש לא.

ראשית, כרגע לא בתכנית להחליף את הסט החדש שלי, אני סך הכל מתעניין בזה, ועדיין לא קיבלתי תגובה עניינית:wink:, מלבד מתן.

שנית, עניין הסמל של מורל, למרות התלהבותי הראשונית, היה לא לטעמי, ובאמת שניסיתי לאהוב אותו ולא הצלחתי :-).

ובהזדמנות זאת אני רוצה להודות לך על הסבלנות והפדנטיות המטורפת שלך. האמן לי, הייתי בטוח שתרים את הריפוד, תוציא את הסמל ותדביק מחדש. אך אתה בפרפקציוניזם נדיר, עשית הכל מחדש, ולא ביקשת תמורה. אני מעריך זאת ומודה לך מאד, וגאה להיות לקוח מרוצה שלך.

אני חושב שלמרות השטח - הגדול יחסית - של הבניה, הריפוד החלק והאחיד, עושה את זה הרבה יותר נקי וקלאסי. אעלה אולי תמונה או שניים שאגיע הביתה. אני כרגע בלי מצלמה, ברכב עם הCAR-PC החדש שלי. סתאם:-), בקרוב אולי.. אני בעבודה.

פורסם
שלום חברים,

אני מבקש אינפורמציה על סטים 2 חלקים של Helix מסדרת Competition, האם מישהו מכיר אותם? שמע אותם? מה ההבדלים בין הS6 לRS6? והאם יש קשר טכנולוגי בינם לבין רמקולים של Brax או רק בעלות משותפת?

תודה.

פשוט אחכה עד שלפחות המפלצת הירוקה תחווה את דעתה:lol:

פורסם

הS6 זה הסט הישן של HELIX מסדרת הCOMPOTITION.

מה שהחליף אותו זה הRS6, שבו הוחלף המידבאס לרכיב אחר.

קשר בין בראקס יש בטוויטרים שהם מתוך העבודה של בראקס.

כמובן גם בקרוסים שלהם הם משתמשים ברכיבים של אודיוטק-פישר(בראקס).

אני שמעתי את הסט הנ"ל, הוא לא רק בכלל, יש לו טוויטר מאוד מפורט(כיאה לסטים הגרמנים) ולי אישית הוא מאוד מזכיר טוויטרים של ויפה(אבל זה כבר רק אני), הוופר שלו לא יורד מספיק נמוך אבל אם זאת הוא די מדוייק.

סה"כ סט לא רע בכלל, אבל מבחינת דמיון למשהו שאני רואה, הוא מאוד מזכיר את הETON מסדרת הPRO.

הבעיה שלו היא רק המחיר - באירופה הוא נמכר באיזור ה550 אירו.

בארץ המחיר הוא כמעט כפול.

בכל מקרה, אני לא ממליץ מכיוון שיש חלופות טובות יותר במחיר זול יותר.

אם תשאל אותי, הייתי אומר שבמחיר של ההליקס 2 חלקים הייתי הולך על הקלארוס של הייבריד אודיו, בקלארוס לפחות המידבאס גם יודע לתת עבודה בתדרים הנמוכים.

under construction..

פורסם

היה שווה לחכות:-D, תודה.

והקלארוס ששמעתי אצל אליקו באמת סט מעולה, עכשיו צריך לשמוע את הלגטיה.. נחכה שבוע ונבוא עם ציוד לפיזור הפגנות בשבת הבאה לרכב של עופר.

• תוכן חדש...