Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הקשירות: אז, חלק מהקורס של "משא כבד", שנמשך כ-3 חודשים, וחייבים לעבור כדי שניתן יהיה בכלל להתחיל ללמוד מעשי לרישיון מעל 15 טון (כרגע זה הפך להיות מעל 12 באמת)- חלק, שנקרא "טעינה ופריקה. אומנם, לא ממש עוסקים בהדרכה מפורטת, מה, איך ובאיזו צורה לקשור- אבל נותנים "א-ב" טוב, לדעתי, באמת מקבלים מושג, מה, מי איך ולמה. לי זה עזר מאד, מכוון שכמי, שלא היה לו כל מושג בעניין- לא הייתי יכול לדעת, למשל, שעדיף לקשור מטען קודם כל מעל הסרן האחורי- אומנם, עכשיו זה נראה מאד הגעיוני, אבל זה לא כך, כאשר אין לך שום רקע!

בגדול- הקשירה עצמה משאירים לשיקולו של הנהג- דבר היחיד, שהחוק דורש- הבטחה מספקת של המטען. איך עושים את זה- הכל תלוי בפנטזיות של הנהג באותו הרגע.

לגבי הסוגי רישיון: במקום "עד 4 טון"- הפך ל"עד 3.5 טון".

במקום "עד 15 טון"- הפך ל"עד 12 טון".

נעלמה הגדרה של "מיניבוס" (אני חושב, שעוד לפני).

לגבי דרגות האחרות- אני לא בטוח, אבל נידמה לי, שאין שינויים.

ונכון- אינך יכול לנהוג ב"סוס" של סמיטריילר ללא עגלה, כפי שאיך יכול לנהוג במשאית הריקה שמוגדרת "מעל 15 טון", אפילו שמשקלה העצמי הרבה פחות מזה, או במונית ובאוטובוס ללא נוסעים- מה שקובע- זה סוג הרכב, שמוגדר ברישיון, ורישיון שיש לך, ולא מצב "בפועל" של הרכב...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכוונה הדוגמה שלי הייתה פול טריילר ולא סמי.

עכשייו השאלה היא אם אני בעל רשיון עד 15 ,ירדו לי שלושה טון או שרק מעכשיו מקבלים עד 12?

יש הקלות לבעלי הרשיון הישן לשדרג דרגה למעלה כמו שיש באופנועים?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

רוב הסיכויים, שלא. כלומר, לפי מה שאני רואה בשטח- מי, שכבר יש לו/היה לו רישיון "עד 15"- נשאר עד 15, כפי שגם "עד 4"- נשאר "עד 4", ולא ירד ל-3.5. לפחות, בהערה מיוחדת ברישיון שלי כתוב: "רשאי לנהוג ברכב פרטי עד 4 טון בדרגה 02"! אולי יש כאלה, שכן הורידו להם- לא יודע...

קודם כל- מה התוקף של הרישיון שלך? -אם כתוב שם כרגע "עד 15"- לפחות עד סוף התוקף שלו אתה עדיין רשאי. לגבי ההמשך- לדעתי, תשאל במשרד הרישוי לגבי העניין.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה!

ת'אמת- היה לי דחף לעשות את זה- המצלמה הייתה בכסא לידי, אבל לא היה משהו מעניין מדי לצלם...29.gif

פורסם

חבר מחפש לצילומי קליפ מקצועי משאית מרשימה גדולת ממדים MAC או כל דבר אחר שצריך להרים את הראש גבוה בשביל לראות את כולו. (לא חשוב השנתון).

בתשלום כמובן.

אנא פרטים אם יש במסר.

תודה.

פורסם

אני מוכן, בעיקרון. אתה יכול לראות את המשאית בתמונות- אם זה מספיק מרשים- אתם תחליטו... כמובן, צריך התראה מראש כמה ימים- אני עובד.

פורסם
בכוונה הדוגמה שלי הייתה פול טריילר ולא סמי.

עכשייו השאלה היא אם אני בעל רשיון עד 15 ,ירדו לי שלושה טון או שרק מעכשיו מקבלים עד 12?

יש הקלות לבעלי הרשיון הישן לשדרג דרגה למעלה כמו שיש באופנועים?

לפי מה שאני הבנתי ואני יודע

מי שיש לו עד 15 זה ירד לו ל 12 טון

רק אם הוא יביא הוכחה שהוא עובד בחברה על משאית של 15 טון

(ואני מתכוון שהמשקל הוא באמת 15 טון ולא משאיות של עד 15 טון והם 8-12 טון)

אז הוא יקבל אישור להמשיך לנהוג עליה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם!

לפני שאני מתחיל להתרוצץ בין המסגריות, ע"מ לקבל הצעת מחיר לתיקון הארגז שלי בצ'יפטיין- רציתי לדעת, כמה להערכתכם, אמור לעתות דבר כזה. בגדול המצב: "פלטה" שלמה, נדרשת עבודת מסגרות כדי לסגור פתח של המדרגות צד (האוטו היה טיולית, אז יש דלת, שגם אותה צריך להעיף), יש דפנות עץ, אבל כולם רקובות/שבורות לגמרי והמסגרות ברזל חלודות/עקומות. יש עמודים (תקינים ובסדר, צריך רק לצבוע). בקיצור- צריך להחליף את הדפנות "קומפלט" כנראה, לבנות דופן אחורית חדשה מ"0" כולל הצירים (בגלל, שהיה טיולית- יש דופן מוזרה ומחולקת עם הדלתות מאחורה, אני ממש לא רוצה את זה), לסגור את הפתח בצד ולהרכיב במקומו דופן נוספת עם הצירים, ולבנות מחדש דפנות (או למצוא מתאימות, אם זה סטנדרתי לעוד כמה משאיות).

או, לחילופין- אני יכול לקחת ארגז שלם (יחסית), אם כי ישן ודי מכוסך, מצ'יפטיין הצבאית, אבל הבעיה- הארגז "המקורי" שלי נראה אחרת: יש לו 3 סקציות, וב"צבאי" יש רק 2 בכל צעד, ואני אוהב את הצורה של שלי הרבה יותר!

אז, מה אתם אומרים חברים?

בנוסף: אני יכול לקחת כמה דפנות עץ במצב "סביר" ב-500 ש"ח- אבל אני לא יודע, אם מתאימות לי, או אצטרך לעשות עבודת מסגרות נוספת, כדי להתאימם- שווה לנסות?

תודה!

אגב, למי ששכח: אנחנו מדברים על "הבחור" הזה:

DSCN2876.JPG

DSCN2873.JPG

DSCN2861.JPG

DSC02167.JPG

DSC02168.JPG

DSC02169.JPG

פורסם

עוד תמונה, של החלק התחתון של הדלת (צריך להעיף את הדלת, ואת המדרגות כנראה להפוך לארגז כלים).

DSC02170.JPG

פורסם

אגב, אני עדיין מחפש חלקי תא הנהג- כפי שאתם רואים, אצלי הכנפיים והגריל שבורים בחלקם התחתון- אז אני לא יודע עדיין, מה יהיה לי יותר זול: לשפץ את שלי, או להשיג "חדשים" שלמים יותר?

אחרי כחודשיים, שלא נגעתי באוטו, לפני כשבועיים-3 הזזתו אותו, וגיליתי, ששוב אין לי ברקסים... לכל הרוחות, מה הולך שם?! -אני שונא באופן רשמי מערכת "משולבת"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...