Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהלן, קניתי את הג'י פורס 9600 עכשיו נשאר רק מארז וספק

מאתר skypc

לינק

המליצו לי על HEC 6A19, בינתיים זה לא בא בחשבון...(תודה מירן !)

אשמח לשמות של חברות טובות שמייצרות מארזים !

איך המארזים של Jsp?

(הוספתי לינקים אבל הקישורים לא עבדו אז מחקתי)

הספקים שאני שמתי עליהם עין הם:

hec 450tdt 450 w

Tt tr2 420 w

Fsp BlueStorm 2 400 w

Hec 500TDT 500 e

Suzuki Jimny

פורסם

טוב קצת סדר :) :

1) ALEX B זכרונות VALUE של קינגסטון 2 גי'גה בתצורת דואל, הם מעולים, אז מה עם CL5? אצלי הם יושבים במערכת, דרך אגב הגיעו לי לתדר של כ 870 ללא כל בעיה אז... אל וזכרונות מעולים אין טעם לשלם עוד 100 שקל על חברה אחרת רק בגלל איזה CL4 וכי הם איכותיים, קינגסטון מעולים אפילו שזה VALUE. רק נשמע זול:wink:.

2) WIL, דווקא יש עשרות רבות של אפליקציות שכן מנצלות ריבוי ליבות, רק שזה במגזר העסקי והתוכנות לעיצוב, קידוד והמרות שונות וטובות, יש עשרות :wink:. וזה כן רומס מעבדים כפולי ליבה בתחומים האלו. דרך אגב, בקרת איכות והמותג קינגסטון הוא איכותי, למה הוא זול? כי החברה טחונה ויצרנית של רכיבים שונים רבים גם כן (לא למגזר הפרטי תמיד) ובכלל, אין לה שום סיבה למה לא למכור בזול.

בקשר לקידוד, ברור, לקחת קידוד הישר מהכונן, קודם הייתי מעבר למחשב ובכלל משתמש בתוכנות ייעודיות, היית רואה שיפור רציני ובכלל, בהמון אתרים ובכלל, תוכנות ישנן עשרות שכן מנצלות ריבוי ליבות וישנו פער רציני מעל הכפולי ליבה. רק צריך לחטט קצת יותר באינטרנט.

מה שכן מסכים איתך, עדיף כרגע לשימושים שלו לקחת מעבד כגון E8400 עקב תדר נטו.

3) אייל, 8600GT אכן מפענח HD וכו'.

לספקי אנרמקס יש נצילות גבוהה מאוד, מעל ל- 80-85 אחוז, בעוד של- HEC שיש לך ולי דרך אגב, הם ביעילות של כ 70-75 בלחץ. דרך אגב הספק החדש שלהם MODU82+ 425 וואט, החזיק מערכת כפולת כרטיסי מסך רק הדגימו עד כמה שספקים עם הספק נמוך יכולים להיות איכותיים. ובכלל אלו הם ספקים מעולים. למרות שיש לי HEC כמוך. גם ביציבות וכו' המון פרמטרים לא נראים לעין.

4) MAYRUN, לא לוקחים סטיק אחד, קודם כל מאבדים את יתרון הדואל, כמו כן, סטיק אחד של 4 ג'גיה יעלה לו כמו 4 ג'יגה ב- 4 סטיקים, מדוע? עקב כך שדחיסת והכנסת שבבים יקרים הדחוסים כולם על אותו סטיק ונותנים לך 4 ג'יגה זה למה. עקב השבבים שעל אותו סטיק. הרי בכדי לקבל פי 4 יותר נפח מהרגיל, צריך להכניס לשם רכיבים קצת שונים. ויקרים יותר. זה בדוק.

5) בקשר לכרטסי מסך, חבל על ה- 9600GT הכי הכי הכי משתלם ובביצועים המעולים שלו הוא ה- HD 4850. אין מה להתווכח עם זה.

6) ALON123456, מאיפה בדיוק הוצאת כי ה- HD 4850 מוציא פי 3 מה- 8800GT? אפשר לינקים? קראת את זה איפשהו? למה כי ממה שאני רק ראיתי הם כמעט ועומדים באותו הקו, כאשר ל- HD 4850 יש יתרון קל אך ניכר. אחריי הכל.

7) חבל לקחת סתם לוח אם בשווי של 600 שקל העיקר שיהיה P45 כאשר אין בזה צורך לא ל OC ולא לצרכים אישיים, ניתן לקחת לוח אם מעולה עם כל הנתונים אך ב- 400 שקל ולא יהיה שום שום הבדל. כאשר המאתיים היו הולכים לרכיבים אחרים משמעותיים יותר.

8) מי אמר לך שאתה צריך 500 וואט? במיוחד לא לאחר שקנית כבר תתחדש, את ה- 9600GT גם ספק איכותי נורמאלי של 400 וואט יהיה מעל ומעבר בשבילך ולמה? אצלי יש מערכת עם מומהר ברצינות רבה8800GT שהוא זולל בהרבה הרבה יותר חשמל מה- 9600GT ומעבד של AMD מומהר מאוד שזולל כ 89 וואט וזכרונות 4 ג'יגה מוהמרים ובכלל מערכת מומהרת ויש לי ספק די סביר של HEC 400 וואט מחזיק מעולה אפילו לא מגיע ל 60 אחוז מהיכולת שלו.

פורסם

כן אני מודע לזה, רק בשביל לסדר כמה עובדות בדרך קבע.

פורסם

תודה לכולם כל העזרה

קניתי את הקומפיוקיס 6a19

תודה מירן.

נתקעתי באמצע כשראיתי כשללוח יש חיבור sata רק לכוננים קשיחים , אני צריך לחבר את הide של הסידים ללוח שהוא בחיבור sata

האם יש מתאם, לוח כלשהוא או שהברירה היחידה לקנות סי די חדש?..

קצת תמונות

1. חיבור חשמל לכרטיס מסך שלא קיבלתי את המתאם אליו.

img5206zl9.th.jpg

המארז החדש:

img5202wc2.th.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

תתחדש, ספק של HEC לא רע בכלל , לפחות לא חרא סיני. מה שיש בתמונה זה מחבר ה- SLI, על מנת ליצור מערך SLI של זוג כרטיסים. אמור להיות מחבר של 6 פינים, מה שאין בספק של HEC (גם אצל כזה ספק זה בסדר) אתה אמור לקבל או היית אמור לקבל מפצל ל 2 חיבורי מולקס אשר משניהם נוצר חיבור 6 פינים. עצה שלי, כאשר אתה מחבר 2 מולקסים, שיב לב כי אתה לא מחבר 2 מולקים המחוברים ביחד אלה 2 מולקים אשר יוצאים מ 2 כבלים נפרדים מהספק. הספק שלך בסדר גמור, אם את ה- 8800GT שלי מומהר הוא מחזיק יפה מאוד ללא כל בעיה, את ה- 9600GT זה משחק בשבילו.

פורסם

בקשר לסירקולציה של אויר אני מציע לך להוסיף מקדימה עוד מאוורר 120 מ"מ שיכניס אויר, ולוודא שהמאוורר האחורי מוציא אויר, כמו כן מומלץ מאוד לא להשתמש בהיט סינק שבא עם המעבד אלא להוסיף עוד קצת ולקחת משו שבאמת ישמור על המעבד קר.

תתחדש

פורסם

מאיזו בחינה אתה לא רואה כלום על המסך? NO SIGNAL? בדקת שהחיבורים כולם בסדר? חיברת את המתח לכרטיס מסך? זאת אומרת האם הכרטיס מסך שלך מקבל מתח חיצוני?

פורסם

פירקתי את הלוח אם מהמארז, בידדתי אותו על חתיכת קרטון גדולה, חיברתי אליו את הספק כוח , זיכרונות והכרטיס מסך, לא רואים כלום, רק מסך שחור, המאורר של הכרטיס מסך עובד.

Suzuki Jimny

פורסם
טוב קצת סדר :) :

1) ALEX B זכרונות VALUE של קינגסטון 2 גי'גה בתצורת דואל, הם מעולים, אז מה עם CL5? אצלי הם יושבים במערכת, דרך אגב הגיעו לי לתדר של כ 870 ללא כל בעיה אז... אל וזכרונות מעולים אין טעם לשלם עוד 100 שקל על חברה אחרת רק בגלל איזה CL4 וכי הם איכותיים, קינגסטון מעולים אפילו שזה VALUE. רק נשמע זול:wink:.

2) WIL, דווקא יש עשרות רבות של אפליקציות שכן מנצלות ריבוי ליבות, רק שזה במגזר העסקי והתוכנות לעיצוב, קידוד והמרות שונות וטובות, יש עשרות :wink:. וזה כן רומס מעבדים כפולי ליבה בתחומים האלו. דרך אגב, בקרת איכות והמותג קינגסטון הוא איכותי, למה הוא זול? כי החברה טחונה ויצרנית של רכיבים שונים רבים גם כן (לא למגזר הפרטי תמיד) ובכלל, אין לה שום סיבה למה לא למכור בזול.

בקשר לקידוד, ברור, לקחת קידוד הישר מהכונן, קודם הייתי מעבר למחשב ובכלל משתמש בתוכנות ייעודיות, היית רואה שיפור רציני ובכלל, בהמון אתרים ובכלל, תוכנות ישנן עשרות שכן מנצלות ריבוי ליבות וישנו פער רציני מעל הכפולי ליבה. רק צריך לחטט קצת יותר באינטרנט.

מה שכן מסכים איתך, עדיף כרגע לשימושים שלו לקחת מעבד כגון E8400 עקב תדר נטו.

3) אייל, 8600GT אכן מפענח HD וכו'.

לספקי אנרמקס יש נצילות גבוהה מאוד, מעל ל- 80-85 אחוז, בעוד של- HEC שיש לך ולי דרך אגב, הם ביעילות של כ 70-75 בלחץ. דרך אגב הספק החדש שלהם MODU82+ 425 וואט, החזיק מערכת כפולת כרטיסי מסך רק הדגימו עד כמה שספקים עם הספק נמוך יכולים להיות איכותיים. ובכלל אלו הם ספקים מעולים. למרות שיש לי HEC כמוך. גם ביציבות וכו' המון פרמטרים לא נראים לעין.

4) MAYRUN, לא לוקחים סטיק אחד, קודם כל מאבדים את יתרון הדואל, כמו כן, סטיק אחד של 4 ג'גיה יעלה לו כמו 4 ג'יגה ב- 4 סטיקים, מדוע? עקב כך שדחיסת והכנסת שבבים יקרים הדחוסים כולם על אותו סטיק ונותנים לך 4 ג'יגה זה למה. עקב השבבים שעל אותו סטיק. הרי בכדי לקבל פי 4 יותר נפח מהרגיל, צריך להכניס לשם רכיבים קצת שונים. ויקרים יותר. זה בדוק.

5) בקשר לכרטסי מסך, חבל על ה- 9600GT הכי הכי הכי משתלם ובביצועים המעולים שלו הוא ה- HD 4850. אין מה להתווכח עם זה.

6) ALON123456, מאיפה בדיוק הוצאת כי ה- HD 4850 מוציא פי 3 מה- 8800GT? אפשר לינקים? קראת את זה איפשהו? למה כי ממה שאני רק ראיתי הם כמעט ועומדים באותו הקו, כאשר ל- HD 4850 יש יתרון קל אך ניכר. אחריי הכל.

7) חבל לקחת סתם לוח אם בשווי של 600 שקל העיקר שיהיה P45 כאשר אין בזה צורך לא ל OC ולא לצרכים אישיים, ניתן לקחת לוח אם מעולה עם כל הנתונים אך ב- 400 שקל ולא יהיה שום שום הבדל. כאשר המאתיים היו הולכים לרכיבים אחרים משמעותיים יותר.

8) מי אמר לך שאתה צריך 500 וואט? במיוחד לא לאחר שקנית כבר תתחדש, את ה- 9600GT גם ספק איכותי נורמאלי של 400 וואט יהיה מעל ומעבר בשבילך ולמה? אצלי יש מערכת עם מומהר ברצינות רבה8800GT שהוא זולל בהרבה הרבה יותר חשמל מה- 9600GT ומעבד של AMD מומהר מאוד שזולל כ 89 וואט וזכרונות 4 ג'יגה מוהמרים ובכלל מערכת מומהרת ויש לי ספק די סביר של HEC 400 וואט מחזיק מעולה אפילו לא מגיע ל 60 אחוז מהיכולת שלו.

ה4850 משתף ביצועים עם ה9800GTX+, לפעמים עוקף אותו ולפעמים כמוהו, בחיים לא ברמה של ה8800GT.

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-4850,1957.html

המבחנים העיקריים : קרייסיס ו-cod4.

בד"כ הם קנה המידה לביצועים, ה4850 ממוצב לרוב מעל ה8800ULTRA, ומעל ה9800GTX+, ככה שה8800GT הוא לא כרטיס השוואה פה..

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כתבתי, שכרטיס 4850 לא מוציא פי 3 מ- 8800GT, אלה בהפרש ניכר מעליו, אם תקרא שוב פעם, תראה שכתבתי כי לפעמים, לפעמים הם כמעט ובאותו קו (בחלק מהמשחקים) וכי לרוב יש הבדל ניכר מאוד, זה מה שכתבו אצלי בהודעה, שישנו הבדל ניכר אך לפעמים, לפעמים אותו קו. זה תלוי. וכן נאי מודע לכוחו של ה 4850.

פורסם
כתבתי, שכרטיס 4850 לא מוציא פי 3 מ- 8800GT, אלה בהפרש ניכר מעליו, אם תקרא שוב פעם, תראה שכתבתי כי לפעמים, לפעמים הם כמעט ובאותו קו (בחלק מהמשחקים) וכי לרוב יש הבדל ניכר מאוד, זה מה שכתבו אצלי בהודעה, שישנו הבדל ניכר אך לפעמים, לפעמים אותו קו. זה תלוי. וכן נאי מודע לכוחו של ה 4850.

לא כל כך הבנתי אותך בהודעה הקודמת, כי כתבת "יתרון קל, אך ניכר" אז היתרון קל, או ניכר ? כי בכל המשחקים, ללא יוצא מן הכלל, ה88GT לא מתקרב לכוחו של ה4850, אלא אם תוכל להראות לי מבחן אחר שעשו לכרטיסים.

בכל אופן, מה זה משנה, ה4850 לא יקר בכלל, וחזק מאוד, אז למה להתפשר על 88GT ? כולה 100 שקל תוספת, אבל התוספת ביצועים גדולה עוד יותר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...