Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DVC וברידג'... ??? עזרה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לי מגבר שמוציא 80 RMS לערוץ ב 4 אוהם, (יציב ב 2 אוהם)

ויש לי סאב DVC שכל סליל בעל התנגדות של 4 אוהם

אם אני אחבר בדרך שמופיעה בתמונה (למי שהתבלבל הכוונה חיבור מקבילי)

מה אני אקבל בסוף ? כמה וואט יקבל הסאב ? מה תהיה ההתנגדות הסופית של המעגל ?

amp-sub-question.jpg

פורסם

כאשר יש לך שני סלילים של 4 אוהם ואתה מחבר אותם במקביל (כמו בתמונה) ההתנגדות הסופית תהיה 2 אוהם.

יש סבירות גבוהה שהמגבר שלך לא יציב ב2 אוהם כשהוא במצב של גישור (כלומר מונו) אלא רק ב 2 אוהם סטריאו שזה מצב שהוא לא מגושר. עלייך לבדוק זאת.

במידה והוא לא יציב ב2 אוהם מונו (שוב, רוב המגברים לא יציבים בזה) תוכל לחבר את הסלילים או בטור כך שיתנו התנגדות נמוכה של 8 אוהם ואז לחבר בגישור למגבר שברמת העקרון אם הוא נותן 80W לערוץ ב4 אוהם הוא צריך לתת עד בערך פי 2 מזה כשהוא מגושר ב8 אוהם.

האפשרות השניה היא לחבר כל ערוץ לכל סליל כך שכל סליל יקבל 80W.

כמו שאתה רואה הסאב יקבל בשתי האפשרויות הללו את אותו ההספק פחות או יותר. אני הייתי הולך על האפשרות הראשונה כדי להבטיח ששני הסלילים מקבלים הספק זהה (יש הבדל בהספק אפילו בין שני ערוצים של אותו המגבר).

פורסם

אתה לא תקבל שום וואט ככה !! אתה מקצר את שתיי הפלוסים אחד בשני !

יש את החיבור הזה אם אתה רוצה לתפוס את כול ה4 ערוצים של המגבר.

או שאתה תחבר את כול החיבורים של הסאב במקביל ואז הוא יהיה 2 אוהום לברידג' זה אומר 1 אוהום לערוץ .. המגבר מאוד יתחמם בעוצמות גבוהת קח בחשבון !

או שתחבר אתו בטור כ8 אוהום ואז אתה לא תפיק מין הסאב כמעט כלום הוא יקבל עוצמה כמו רמקול רגיל...

1.JPG

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

תמיר צודק לגמרי. לא שמתי לב לכך שזה מגבר 4 ערוצים.

במקרה הזה שיש לך מגבר 4 ערוצים וסאב עם שני סלילים של 4 אוהם תגשר כל זוג ערוצים לכל סליל וככה תקבל את ההספק המירבי שתוכל מהמגבר ותנצל את כל הערוצים (במידה ואתה מעוניין לנצל את כולם). על זוג ערוצים גושר יראה התנגדות של 4 אוהם מונו.

תקפיד להשות את הGAIN כמה שאפשר (אתה יכול למדוד את המתח ביציאת הרמקולים) על מנת שכל סליל יקבל הספק זהה.

אני הולך לישון לפני שאעשה עוד טעויות כאלו :oops:

• תוכן חדש...