Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש ברשותי צ'יפ כניסה שאני צריך לשכפל, למי שמכיר זה צ'יפ כמו במכוני כושר וקאנטרי

למישהו יש מושג איפה אפשר לשכפל כזה צ'יפ?

תודה,

נאור

פורסם

אתה מתכוון לכרטיס חכם? יש מכשירים שיכולים לקרוא ולכתוב לדבר כזה. אם אתה משיג מכשיר ותוכנה, אתה יכול לכתוב על כרטיס כל דבר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה לא כרטיס, זה צ'יפ קטן כזה בגודל של מחזיק מפתחות, מתלבש על הצרור של המפתחות.

ברגע שרוצים להיכנס למקום מסויים, מצמידים את הצ'יפ למכשיר שקורא אותו ורק אז נפתחת הדלת.

זה מאוד חשוב חברים, אשמח לדעת איפה לשכפל כזה דבר

תודה,

נאור

פורסם

זה לא עובד ככה, אתה לא יכול "לצרוב" עוד אחד.

הטכנולוגיה נקראת RFID, כאשר לכל תג RFID יש מספר סריאלי (כמו מספר שילדה ברכב) שייחודי רק לו,

כאשר מעבירים אותו במחשב של אותו מקום שאתה רוצה לשכפל את התג הם מגדירים בתוכנה שלהם שהתג הזה מאושר לכך או כך.

משמע, לא ניתן לשנות את התג או "לצרוב תג" אלא ללכת לאחראי ולבקש ממנו להכין עוד העתק.

בברכה.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

בד"כ יש גם תג מאסטר שרק באמצעותו אפשר לצרוב עוד

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

פונים לאחראי על המבנה ובדרך כלל הוא מפנה אותך למי שמשכפל או משכפל לך עותק.

עלות כ50 ש"ח, לאחרונה שכפלתי תג חדש כזה לחדר כושר לאחר שהקודם אבד.

אם המטרות שלך הן "2 במחיר 1" , והשכפול הולך להיות לא חוקי, אז תחשוב פעמיים....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי ציפ כחול עגול כמו של המכון אבל של הבית ואני רוצה לשכפל לכל המשפחה יש לי עוד 100 כאלה חדשה

איך משכפלים ?

פורסם

כפי שנכתב - צריך לפנות לאחריאי.

היה לי מתקן כזה בדירה הקודמת - הסיפור היה שמחשב המערכת היה מסוגל להכיל עד 250 צ'יפים כאלה, לכן הגבילו את מספר הצ'יפים לכל משפחה. יתכן שזה מצבך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...