Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל לקנות קיה ריו חדשה 2008.

הלכתי לחנות והרכב נראה נוח (למרות שאני לא אוהב שהוא מאובזר רק בשתי כריות בטיחות).

בכתבות שקראתי (סקירות ב- YNET וכדומה) נראה שהרכב דיי בסדר ויש שיפור ניכר לעומת הקיה ריו הקודמת. מה דעתכם? האם זהו רכב ששווה בדיקה או נסיעת מבחן?

הם מציעים 3 שנים אחריות.

פורסם

לא ולא ולא.

הריו פשוטה מדי, מיושנת מדי, לא בטוחה מספיק. בסכום כזה יש חלופות עדיפות משמעותית.

תן דרישות ותקציב ונוכל לעזור יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קיה ריו היא למעשה יונדאי אקסנט, רק שלאקסנט תדמית טובה יותר.

נסעתי כמה מאות ק"מ על הריו.

רכב בסיסי, נראה כאילו יחזיק לנצח, לא נוח, סוג של פשרה בית משפחתית וסופר מיני, אוטו זריז.

הכל תלוי בכמה כסף את קונה את הרכב, תן תקציב ונוכל אולי להציע לך חלופות טובות יותר.

אם מרווח למשל פחות חשוב לך, כדאי לשקול את המזדה 2, סוזוקי סוויפט וסקודה פאביה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

את קיה ריו אולי שווה לקנות רק אם אתה מנצל את המבצע של קרנות השוטרים (אני לא יודע האם הוא רבכ נגמר או לא)- בסביבות 90 אלף ש"ח.

כמו שכבר הבנת, מדובר ברכב זהה ליונדאי אקסנט.

לאקסנט שמירת ערך יותר טובה ולכן בקנית ריו ההפרש בירידת ערך יתקזז הודות למבצע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדאבוני יצא לי לנסוע ברכב הזה.

יחסית לקאיות הקודמות -מדובר בשיפור גדול.

עם זאת, בסופו של יום מדובר ביונדאי אקסנט ברמת גימור בינונית.

פחנוע זריז ,עם מזגן טוב ולא נוח לנסיעות ארוכות.

אם אתה שואל אותי- קיה לא מספיק זולות כדי שיהיה כדאי להעדיף אותן על רכבים אמיתיים (אפילו על יונדאי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
עם זאת, בסופו של יום מדובר ביונדאי אקסנט ברמת גימור בינונית.

פחנוע זריז ,עם מזגן טוב ולא נוח לנסיעות ארוכות.

על ה-סיד או על ה-ריו?

הוא התכוון לריו כי הוא ציין שהיא אקסנט בתחפושת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ריו זולה משמעותית מסיד ולכן ההמלצה לא תקפה (אלא רק אם הבחור יעלה את התקציב). באשר לסיד - נהגתי עליה. מכונית טובה בהחלט, בפירוש ברמה מקבילה למובילות הקטגוריה (=קטגוריית הליסינג). דומה מאוד ל-I30.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

משעשע לקרוא תגובות שהקשר בינן לבין המציאות מקרי בלבד! לאחר שצברתי שנתיים על הונדה סטרים, שנתיים על מאזדה6 ושנה על פורד מונדאו, החלטתי להוריד בעלויות התחבורה (אצלינו בחברה ההפרש בין קבוצה2 ל4 נושק ל100%!) והזמנתי קיה ריו חמודה.

אחרי 15 חודשים על הריו ולמעלה מ60.000 ק"מ אני קובע חד משמעית - מדובר ברכב מפתיע לטובה, שקט מאוד בשיוט (גם יחסית למאזדה6!), חזק דיו (קסטל ב-125 קמ"ש), מרווח, תא נוסעים נעים ואיכותי, תא מטען יעיל וגדול ואמינות (So far) ללא דופי!!

לכתוב שזוהי "אקסנט זולה", זו אמירה מופרכת מכיוון שמדובר ברכב זהה לחלוטין, מבחינה מכנית, לרבות מנוע, תיבת הילוכים, בסיס גלגלים, ריהוט-פנים וכו'.

אני ממליץ בחום רב!

פורסם

זו לא אקסנט זולה, אבל הריו היא תחבורה בסיסית ותו לא. במחיר טוב היא הייתה יכולה להימכר, אבל המחיר שלה קרוב מדי לשל המשפחתיות ולכן אי אפשר להמליץ עליה. הסיד, למשל, עולה רק 7000 שקלים יותר, והיא מכונית טובה יותר בכל היבט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני,

לא מדויק! הסיד, בגרסתה הבסיסת, נמכרת ב-114.000 ש"ח. הריו לעומתה נמכרת אצל היבואן ב93.000 ש"ח - הפרש של כ-25% לטובת האחרונה!!

• תוכן חדש...