Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זו לא אקסנט זולה, אבל הריו היא תחבורה בסיסית ותו לא. במחיר טוב היא הייתה יכולה להימכר, אבל המחיר שלה קרוב מדי לשל המשפחתיות ולכן אי אפשר להמליץ עליה. הסיד, למשל, עולה רק 7000 שקלים יותר, והיא מכונית טובה יותר בכל היבט.

רוני

כל הקגומפקטיות הן רכב בסיסי לחלוטין

ע"פ הפרסומים לקיה ריו 97כ"ס ומומנט לא מבוטל לקטנה 12.7

http://newcar.yad2.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99/%D7%A7%D7%99%D7%94/%D7%A8%D7%99%D7%95%20/21438

גם מבחן הנהיגה בהגה לכאורה אוטו חביב

http://newcar.yad2.co.il/Article.php?ArticleID=201&TypeID=1&ManufacturID=347&ModelID=4511

המחיר שונה לחלוטין מהפרסום ביד 2 פרסום על עמוד שלם מהיום בידיעות: 96 אלף ש"ח פרוסים על 3 שנים

במקדמה +36תשלומים +תשלום בסוף - זה המחיר הזול ביותר כיום בשוק מתחרה לו רק הפונטו המוצעת עלידי חברת ליסינג (ואז הקונה כנראה יד2 עם ליסינג ראשונה הגם ללא שימוש) אך זהו פונטו עם 65כ"ס בלבד ולא אוטמטי (אני דוקא מעדיף גיר רגיל)

מצטרף לשאלה לגבי חוות דעת על הריו

והיות והתקציב שלי הוא לשנים קודמות ולא לחדש אז אם יש מידע על דגמים קודמים אשמח

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם

מנסיון של כמה ימי נהיגה על הרכב לא הייתי ממליץ עליו .

מנוע די עצל וכל נגיעה בגז מורידה הילוך .

ברקסים טובים , גם תחת עומס מתפקדים מצויין .

מזגן מקרר מצויין , גם תחת עומס על המנוע .

נוחות סבירה , אך המושבים לא נוחים .

הפלסטיקים ופנים הרכב בנוי די טוב ולא נשמעים קירקושים כמו בקוראניות של שנות ה 90 .

סה"כ רכב בינוני אך יש חלופות טובות יותר .

פורסם

12.7 כ"ס זה לא הרבה. אם המחיר הוא 96 אלף אז היא יותר משתלמת אם כי עדיין הייתי מעדיף על פניה פונטו או פאביה בקלות או מתאמץ טיפה יותר וקונה קליאו או משפחתית קומפקטית נורמלית. רק העניין הבטיחותי צריך לחסל את העסקה - שתי כריות אוויר בלבד ב-2008? נו באמת... (וזה עוד לפני שדיברנו על האבזור המעליב).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מנסיון של כמה ימי נהיגה על הרכב לא הייתי ממליץ עליו .

מנוע די עצל וכל נגיעה בגז מורידה הילוך .

ברקסים טובים , גם תחת עומס מתפקדים מצויין .

מזגן מקרר מצויין , גם תחת עומס על המנוע .

נוחות סבירה , אך המושבים לא נוחים .

הפלסטיקים ופנים הרכב בנוי די טוב ולא נשמעים קירקושים כמו בקוראניות של שנות ה 90 .

סה"כ רכב בינוני אך יש חלופות טובות יותר .

זה לא נשמע תאור של רכב גרוע לבטח אם אשווה לגטס או פונטו

פורסם
12.7 כ"ס זה לא הרבה. אם המחיר הוא 96 אלף אז היא יותר משתלמת אם כי עדיין הייתי מעדיף על פניה פונטו או פאביה בקלות או מתאמץ טיפה יותר וקונה קליאו או משפחתית קומפקטית נורמלית. רק העניין הבטיחותי צריך לחסל את העסקה - שתי כריות אוויר בלבד ב-2008? נו באמת... (וזה עוד לפני שדיברנו על האבזור המעליב).

רוני

12.7 זה הרבה יתר מהפונטו

הגודל של הפונטו מספק אותי

לכאורה יותר אותו (קיה) בפחות מחיר מאשר הפונטו

אם כי אקנה יד 2 , כך שהשאלה יותר על יד 2 שאלו דגמים שונים מהקיים היום בשתי החברות

אגב מה דעתכם על קיה מנטור? לא מצאתי ולו מילה אחת עליה בפורומים

(שחררתי שאלה בנושא אך אינני מוצא אותה ):

פורסם
אני לא מדויק? תבדוק את עצמך. סיד עולה 111 (קבוצה 2) וריו 104. הנה כאן למשל

מסתבר שלגבי הריו אף אחד (כנראה) לא משלם את ה-List Price.

אתה מוזמן להכנס לניו קופל, ולקנות לך קאיה ריו 1.4 חדשה ב-89990 ש"ח על הכביש (אמנם יד שניה מליסינג - אבל חדשה לגמרי)

ואם בקאיה עסקינן ניו קופל מוכרים את הקארנס ב-123990 ש"ח במקום 146000 ש"ח

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
12.7 זה הרבה יתר מהפונטו

הגודל של הפונטו מספק אותי

לכאורה יותר אותו (קיה) בפחות מחיר מאשר הפונטו

אם כי אקנה יד 2 , כך שהשאלה יותר על יד 2 שאלו דגמים שונים מהקיים היום בשתי החברות

אגב מה דעתכם על קיה מנטור? לא מצאתי ולו מילה אחת עליה בפורומים

(שחררתי שאלה בנושא אך אינני מוצא אותה ):

לפונטו יש 11.7 אבל ב-3000 סל"ד לעומת סל"ד גבוה משמעותית בריו כך שיש סיכוי שהמנוע של הפונטו גמיש יותר. יש לה גם גיר רובוטי וזה בהחלט עוזר לתחושת הנמרצות, אפילו שההספק שלה נמוך משמעותית. בפועל אני מוכן להתערב שההבדלים ביניהן יהיו קטנים מאוד ושהפונטו תהיה בפירוש חסכונית יותר.

היתרון היחיד של הקיה על הפונטו הוא בתא המטען בגרסת הסדאן, וגם זה רק באיזה 80 ליטר לא משמעותים, כך שהיא בטח שלא "יותר אוטו".

וכל זה לא משנה כי אתה קונה יד 2 ובתקציב הזה אין לך לא את הגרנדה פונטו ובטח שלא את הריו הנוכחית שהיא אמנם בינונית אבל טובה משמעותית מהריו הקודמת ובטח שמהמנטור האיומה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...