Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי רוצה לקנות תערכת בתקציב של 5 K.+התקנה וחיוט

הוא מאזור ת"א

אין לו בעיה ליד 2

אז ככה הוא רוצה מערכת שתיכולל

ר"ד פיניר או אלפין בילבד.

ו2 מגברים.(אחד מונו ואחד 4 יציאות)

הוא רוצה להגביר סאב של קיקר 400 rms

ותרמקולים של מוראל דוקט.

עכשו הוא רוצה לדעת מה יותר שווה וכדי להיבא בתקציב שיש לו מגבר 4ייציאות ומונו או מונו ו2 יציאות (הוא אורמ שיש לו כיון ולהיבא עוד זוג בהמשך של קומפונט)

ואין לו שום מוסג לגבי דגמים! אם תוכלו לעזור לו אני ישמח

פורסם

הם ניכללים במחיר

נ.ב מה יותר מישתלם לקנות תיבה או ליבנות(אין לו ולי מושג בליבנות תיבה וכול זה אז ככה מה אתם אומרים ואם המחיר יהייה הבדל משמעותי בכסף וכממה עולה קריל כזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=106852 והאם יש ביכלל גריל של חברת קיקר.)

פורסם

הכותרת שלך לא עניינית. אני הייתי מנסח אותה ככה:

"המלצה למערכת ב 5000 ש"ח - שני מגברים, רדיו דיסק וקומפוננט"

אבל אני בכלל אל הייתי פותח שרשור כזה, כי ב אפשרות החיפוש יש המון אופציות והצעות למערכת כזאת.

אנא תעשה חיפוש בערכים: מערכת + 5000 ותקבל המון שרשורים ואפשרויות. משם תתכוונן לרכיבים רלוונטיים.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אוקי. אני יעשה חיפוש ומה אתם אומרים לגבי תיבה זה עדיף לנסות ליתעסק עם זה או שלא כייוו שאין לנו ניסיון ביכלל עם זה.

החבר שלי מיתכוון לירכוש גם תסאב+תיבה והקמפונט ב בתקציב של ה5 לכול אלו ששאלו

• תוכן חדש...