Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לגבי עולה חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אם עולה חדש ממש את הזכות לקנות אוטו כאוטו משומש שנת 87 Ferrari, כמה שנים עליו לחכות בכדי למכור אותו לאחר הגעתו לישראל.

2. כשאוטו מגיע לישראל איך מתמחרים אותו בכדי להעריך את שוויו בעיני המכס ? האם המראה הקוסמטי חיצוני מוריד מערכו??

אם תוכלו לענות באנגלית אני אשמח אבל אפשר גם בעברית

תודה לעוזרים

ובבקשה אל תנעלו אני לא מבין עברית כל כך טוב אז אני לא יודע מה אתם רוצים ממני עם החוקים וכל זה

פורסם

מבחינת ערך רכב לצורכי מס, פונים לשמאי. בנוסף, יש מגבלה שלא מאפשרת למכור את הרכב במשך שנתיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ובבקשה אל תנעלו אני לא מבין עברית כל כך טוב אז אני לא יודע מה אתם רוצים ממני עם החוקים וכל זה

זה אכן בדיון סגנון ההתבטאות של עולה חדש, שלא מבין טוב עיברית.:evil:

תעשה לנו טובה.

פורסם

אכן כתבתי בשם בעלי וזה באמת לא נחמד מצידך לחשוב שיש פה איזה קוריוז אולי אם תכתוב כמה מילים באנגלית הוא יענה לך ואולי

זה יהיה בשבילו נחמד . קובי היה בקשר של התכתבות עים ראלף (שמו של הכותב) וזה היה באנגלית נשמח אם תיכתבו באנגלית

פורסם

Greetings

What I am trying to determine, is if the car is imported by a new immigrant/ oleh chadash, how do the tax authorities appraise the value of the car

?

Is most of the value of the car, based on the exterior condition of the paint

?

In other words, if the paint on the car is stripped bare (no paint), will the tax authorities in Israel

substantially reduce the value of the car, and charge less importation taxes

?

In addition, where do the tax authorities obtain the fair market value of the car, if the car is not anywhere in Israel

?

From what I understand, with the 30 year old antique cars that are imported into Israel, the tax authorities use Krause's Old Car Price guide, as a reference

פורסם

Ralf!

You can see (I hope) the infirmation you want, in English.

I hope you understand it, and if you know hebrew, it will better.

THE LINK TO THE INFORMATION YOU WANT:

http://www.sonigo.com/eng-services-toshav-hozer-shipping.asp

Enjoy!

and somethin more - how do you know to write very well in hebrew?

1. אם עולה חדש ממש את הזכות לקנות אוטו כאוטו משומש שנת 87 Ferrari, כמה שנים עליו לחכות בכדי למכור אותו לאחר הגעתו לישראל.

2. כשאוטו מגיע לישראל איך מתמחרים אותו בכדי להעריך את שוויו בעיני המכס ? האם המראה הקוסמטי חיצוני מוריד מערכו??

אם תוכלו לענות באנגלית אני אשמח אבל אפשר גם בעברית

תודה לעוזרים

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

מנחם, לפי ההודעה הרביעית בשרשור, נראה כי אישתו של רלף כתבה את ההודעה עבורו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...