Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש את המוצר הנ'ל ואין לי הרבה ידע בתחום חוץ מזה שאני רוצה 50" כדי להחליף את ה42" הקיים !

אשמח לקבל ייעוץ והדרכה למה לשים לב בקנייה וגם היכן לקנות במחיר הוגן , אני גר באזור הקריות ליד חיפה

מישל

פורסם

חשוב ללכת לחנות שבה יש מבחר גדול של מסכים שמחוברים לשידורי טלוויזיה - בהם איכות הצפייה נמוכה יחסית וכך ניתן יהיה לראות הבדלים משמעותיים בין המסכים השונים.

50 אינץ זו טלוויזיה גדולה מאוד - אין טעם לקנות כזו אלא רק אם מרחק הצפייה אצלך בבית הוא לפחות 4.5 מטרים (צפייה מקרוב יותר תהיה פחות נעימה ואיכותית).

אין סיבה לרכוש טלוויזית FULL HD רק בגלל שהיא כזו. בארץ עדיין אין שידורים באיכות HD ועבור DVD רגיל איכות הצפייה לא תהיה עדיפה משמעותית - בעוד מחיר הטלוויזיה יהיה גבוה משמעותית.

בבחירה בין LCD לפלזמה בקש לראות שידורי ספורט (נניח כדורגל). אם אתה צופה הרבה בשידורי ספורט מרבית הסיכויים שטלוויזיית פלזמה תעשה את העבודה טוב יותר.

קנה מיצרן מוכר וידוע ולא מחברת מדבקה. פיוניר וסוני מצוינות אבל יקרות. פנסוניק וסמסונג טובות מאוד ואפשר למצוא אותן בזול יותר. אני קניתי טלוויזיה של הייסנס (מותג חדש בארץ), כדאי לבדוק גם כן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היי רוני

תודה על התגובה , אני עדיין לא התחלתי להתרוצץ בין החנויות ולכן אשמח לקבל מושג מה טווח המחירים לפלזמה 50"

ומה ההבדלים בין סוני, פיונר והאחרים והאים יש הצדקה ללכת על המותג היקר? או שזה לא מהווה הבדל גדול באיכות התמונה.

בזמנו קניתי את ה42" טושיבה שלא כל כך המליצו ונהנתי מאוד עד היום !

מישל

פורסם

מישל , מה התקציב ומה השימושים?

(זה מאוד משתנה בין טלוויזיות של 10K לבין פלזמות FHD של פיונייר שמגיעות גם ל40-50K).

FULLHD אולי אין טעם לקנות כדי לראות טלוויזיה , אבל אם מחברים מחשב / קונסולה מהדור החדש (לדוגמא סוני PS3 ומשכירים סרטיי בלו ריי מבלוקבאסטר) , אז אולי העניין כבר מתחיל ליהיות אחר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין סיבה לרכוש טלוויזית FULL HD רק בגלל שהיא כזו. בארץ עדיין אין שידורים באיכות HD ועבור DVD רגיל איכות הצפייה לא תהיה עדיפה משמעותית - בעוד מחיר הטלוויזיה יהיה גבוה משמעותית.

לשידורים רגילים - נכון.

ראשית - גם ל-Yes וגם להוט יש ולו כמה ערוצים שמשדרים בHD

(כמדומני זה לא FHD).

במידה ואתה מחבר כונן BR, PS3 או אפילו HTPC פשוט עם כרטיס מסך עם יציאת DVI,

הרי שאתה יכול בקלות להנות מחווית צפייה של FHD ולנצל את יכולות הטלויזיה.

פורסם

אני לא פריק של מערכות מתקדמות עם פינוקים כאלה ואחרים , אני לא חובב גדול בתחום וצריך לראות תכניות ספורט ורגילות כך שלמיטב הבנתי איו לי צורך בהשקעה גדולה, אני רוצה מסך גדול יותר ממה שיש לי כיום, עם איכות סבירה ,כך שברור לי, מהעצות שקיבלתי כאן ,לאיזה רמת מסך אני אמור לחפש .

הערב חזרתי מסיבוב ברשתות החשמל ונראה לי שאלך על LG ,SAMSUNG,TOSHIBA או PANASONIC ואסתפק להוציא בין 10 ל14K לכל היותר.אשמח לקבל טיפים על היצרנים הנ'ל .

תודה לכולם

מישל

פורסם

קודם כל, בגדלים האלה (50 אינץ') יש עדיפות גבוה לפלזמה ולא LCD.

בנוסף, מ-2 פיוניר שראיתי לאחרונה (פלזמות)- איכות תמונה מדהימה!

עדיין לא התרשמתי בצורה כזו מפלזמה אחרת.

חשוב לגשת לחנויות ולהשוות תמונות בין הטלויזיות.

פורסם

אם אתה מתעקש על 50 אינץ', אני יכול להמליץ לך על פלאזמה של LG מדגם 50PG60UR.

במחיר שלה (בסביבות 11K) אני מאמין שהפלאזמה הזאת היא התמורה הטובה ביותר לכסף.

פה תוכל למצוא סקירה מקיפה על האחות הקטנה (אותו דגם רק 42 אינץ'):

http://www.hometheater.co.il/article01312

אם אתה מאזור המרכז אני ממליץ לך לקנות מ"סטריאו סטאר" שנמצאים ברחוב ז'בוטינסקי בפ"ת.

אם כבר יש לך איפה לקנות, תוכל לפחות להתרשם שם ממבחר הפלאזמות (יש להם שם בסביבות ה 6 פלאזמות + 6 LCD בתצוגה).

בהצלחה.

פורסם

אתה הולך לקנות מכשיר יקר.

לך ל-http://www.hometheater.co.il, כנס לפורום המתאים, עשה חיפוש ושאל שם. אני לא בקיא בהיצע בתחום אבל, בטח כמו במכוניות, יש מספר מצומצם של דגמים מובילים ודעות לכאן ולכאן. למד אותן. למד גם אלטרנטיבות (מקרן משולב עם מסך קטן יותר?).

כשתרצה עצה בענייני מכוניות, אל תשאל שם. תחזור...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בארץ עדיין אין שידורים באיכות HD ועבור DVD רגיל איכות הצפייה לא תהיה עדיפה משמעותית - בעוד מחיר הטלוויזיה יהיה גבוה משמעותית.

1. יש שידורי HD (מעט, לא FHD ובתשלום, אבל יש).

2. אני לא בטוח שמייצרים מסכים שהם לא HD ברמות הללו ובגודל הזה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מישל, הצעה שלי אליך היא לתת קפיצה לביג בוקס בתל חנן (בנשר למטה איפה שיוניברס, אתה בטוח מכיר), יש להם שם קיר ענק עם מלא פלזמות וLCDים.

אני חושב שהם יחסית יקרים, אבל להתרשמות אני לא חושב שיש מקום טוב יותר מזה.

פורסם

בתור אחד שביצע רכישת פלזמות ומכשירי חשמל נוספים בביגבוקס בתקופה האחרונה (יוני-יולי),

הם אכן יותר יקרים מכולם, אבל אם אתה לוחץ אותם עם הצעה ממקום אחר/אתר אינטרנט רציני ,

הם יכולים ללחוץ את המחיר מטה וכמעט להשתוות לזולים בשוק.

אני העדפתי לשלם עוד איזה 100-200 ש"ח מעל הכי זול בשוק, כדי לדעת שקניתי במקום רציני. (מה עוד שקיבלתי הובלה חינם שזה מקזז)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
1. יש שידורי HD (מעט, לא FHD ובתשלום, אבל יש).

2. אני לא בטוח שמייצרים מסכים שהם לא HD ברמות הללו ובגודל הזה.

ידוע לי שיש שידורי HD, אבל בשבילם לא צריך FULL HD. מייצרים מסכי 50 אינץ' שהם "רק" HD READY ואני חוזר ואומר שלבהנחה והעלות ל-FULL HD גבוהה משמעותית - אין סיבה לקנות אותן. עם HD READY תראה מצוין גם כשתחבר PS3 עם כבל HDMI (מניסיון), ובטח ובטח שידורי טלוויזיה.

מצטרף להמלצה על סמסונג. אגב, כשקניתי את ההייסנס (LCD 42) הייתה גם פלזמה 50 אינץ' ופלזמה 42 אינץ' על אותו הקיר - ה-50 אינץ' עלתה אמנם כפול אבל הייתה טובה באופן משמעותי, כך שלא תמיד ההפרש בין 42 ל-50 אינץ' הוא רק 8 אינץ' בגודל...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מישל

מציע לך לקפוץ לאניגמה בצומת צ'קפוסט (באותו בניין איפה שהיה בית ישפאר)

החברה שם מקצוענים (אלי וישראל) ותקבל תשובה ועזרה גם אם לא תקנה מהם בסוף...

למשל: נכנסתי לשם בחיפוש אחר מערכת סטריו, תיאמתי איתם רבע שעה לפני שבאתי, וקיבלתי יחס מעולה, למרות שהם ידעו שאני לא קונה באותו ביקור...

יש להם מבחר גדול והם יוכלו לעזור בהמלצות על דגמים לשימושים שלך.

מומלץ לתאם איתם מראש...

Subaru BRZ 2023 | Citroen C5 Aircross 2019

Hyundai i20 2013 - SOLD | SEAT Leon 2011 - R.I.P | Mitsubishi Lancer 2001 - R.I.P

• תוכן חדש...