Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לנעול את השרשור? רמת הדיון בו נמוכה וכמות השטויות הנזרקות פה באוויר לא ממש תורמת לרמת הפורום.

Manowar, אם אתה מנסה להעלות את מונה ההודעות שלך בכוח - כדי שתחדול מכך, וישא"ק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אפשר לנעול את השרשור? רמת הדיון בו נמוכה וכמות השטויות הנזרקות פה באוויר לא ממש תורמת לרמת הפורום.

Manowar, אם אתה מנסה להעלות את מונה ההודעות שלך בכוח - כדי שתחדול מכך, וישא"ק.

איתמר.

לאיתמר שלום לך אני באמת לא מבין גדול באודיו לרכב כרגע יש לי אפשרות להביא דרך חבר מחול כמה פריטים לכן אני שואל.

מה בדיוק השטויות שנכתבו שאדע לא להתייחס אליהם תודה מראש.

פורסם

כמו שאמרתי פעם, בטווח המחיר הזה, כל המגברים זהים, אתה לא תקבל יותר טוב פחות טוב, אתה פשוט הולך לצדדים.

הבחירה שנותרה לך לעשות היא הבחירה האסתטית, מה שנראה לעין שלך יותר טוב, מנצח [כל עוד זה לא מממן ארגוני טרור]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אין דבר כזה "מגבר ל SQ או מגבר ל SPL", כמו גם האמרה שהמגברים של אקליפס לא מוצלחים.

את הבוסטון אקוסטיקס אני לא מכיר, אבל האודיסון לא היה הבחירה הראשונה שלי. סה"כ מדובר במגבר מליין נמוך ואני לא ממש נפלתי מהביצועים שלו, בכמה רכבים ששמעתי אותו.

מאיזו ארץ חברך יכול להביא ציוד? אם מארה"ב הייתי מחפש מגברים של חברות אמריקאיות. מגברים מסדרות גבוהות עולים שם גרושים, בטח ביחס לארץ.

אם מאירופה אז תלוי מאיפה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אין דבר כזה "מגבר ל SQ או מגבר ל SPL

בהחלט יש מגברים שמיועדים ל SQ ול SPL והחלוקה הכי פשוטה היא בעניין ההספקים . מעבר לזה , שמגבר מסוים נחשב למתאים למערכות SQ זה מצביע על רמת איכות מסויימת. מערכת SQ היא מערכת שיש לה חבילה מסויימת של תכונות שמאוד לא פשוט להפיק ומגבר שנחשב ל SQ אמור להיות ברמה המתאימה לכך ובדרך כלל המחיר יהיה גבוה .

ולפני שאנשים קופצים , לא , אין הגדרה וקו מסוים שאומר מי שיך למה ואיפה. זה רק ניסיון יכול להגיד.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ז"א שג'נסיס דואל מונו מתאים ל SQ ודואל מונו אקסטרים מתאים ל SPL?

אופי של מערכת נקבע לפי כל הרכיבים שבה. מין הסתם סאב סטרוקר לא יהיה מדוייק ואיכותי כמו סאב 8" של אסנדנט אודיו, כמו שפוקל K2P הרבה יותר חזקים ממורל הייבריד שמתומחרים דומה.

מערכת SQ או SPL לא נמדדת לפי מגבר, היא נמדדת לפי סה"כ רמת ההשקעה והכיוון אליו שואפים עם הרכיבים.

מי שחיזק את מערכת החשמל, התקין מגברים חזקים מאוד, שם סאבים גדולים ועצמתיים מכוון ל SPL.

מי שהשקיע בבידוד אקוסטי, השקיע בבניות, השקיע ביחידת ראש, מגברים ורמקולים איכותיים מכוון ל SQ.

כמובן שניתן להגיד את אותם הדברים גם להפך, אבל הכיוון הכללי ברור.

איתמר.

פורסם

לקחת את מה שאני אומר לכיוון שגוי לגמרי ואני לא מבין למה.

גנסיס דואל מונו לדוגמא מתאים מאוד למערכות SQ וגנסיס דואל מונו אקסטרים מתאים גם למערכות של SQ וגם למערכות של SPL בגלל שהוא גם עוצמתי וגם איכותי ביותר. מעבר לזה , ה DMX הוא לא מגבר שאידיאלי ל SPL שכן שם יהיה דגש הרבה יותר גדול על הספק בנצילות גבוהה מאשר על לינאריות והענות שטוחה של המגבר ושאר הגורמים החשובים ל SQ .

מגבר SQ צריך להיות מגבר נקי. לא צריך להיות לו אופי , הוא צריך לשחזר את הסיגנל אחד לאחד כמו שהוא. לא אמור להיות לו אופי לא חם , לא קר , הוא לא אמור לתת יותר באס או פחות באס וכו..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...