Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכלבה סנדי, בת חודשיים, מחפשת בית חם ואוהב.

פרטים בנייד:

052-5525919

img9394ry2.jpg

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נראית מסוג ביגל

אם אני צודק אז יש לכלבים האלה אופי ממש טוב ומתאימים לילדים קטנים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ליטל - אני אומר שזו אחלה הזדמנות בשבילך להזדכות על החתולים ולגדל משהו שאוהב בחזרה :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ראיתי אותה במפגש מועדון ה-5 ביום שישי (שכן שלי חנך את ה-MG שנת 51 שלו), מהממת לחלוטין!! קטנה וחמודה (ולא תגיע לגודל של כנעני, ממש לא. כפות הרגליים לא ענקיות)

פורסם
ליטל - אני אומר שזו אחלה הזדמנות בשבילך להזדכות על החתולים ולגדל משהו שאוהב בחזרה :)

ליביו

ליביו אתה לא תאמין כמה אהבה יש להם והן יודעות להעניק.

טוב אתה משוחד מצד אחד ואני מצד שני, לא חושבת שנצליח להשפיע בנושא הזה האחד על השני.

(לא מחליפה את סושי וניקול).

:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תלוי כמה תשקה אותו ,ואם תשים דשן טוב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הכלבה סנדי לא שייכת לי, פרסמתי זאת עבור בחור בשם שאולי שגר בת"א.

ל'

• תוכן חדש...