Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ווואווו! מזעזע! :shock:

איך מגיעים למצב כזה?! באמת שלא יצא לי לראות דברים כאלה.

שיהיה זכרם ברוך, תאונה קטלנית ביותר!!

Rover R25

פורסם

הבטן מתהפכת למראה תמונות כאלו.

יכול להיות שהרובר הזאת היתה "קומבינה", אבל גם יכול להיות שהם פגעו במהירות כל כך גבוהה בעמוד שהעמוד בטון פשוט גזר את האוטו. מצד שני, בתאונות כאלו באמת יש הרס גדול יותר לשני חצאי הרכב ופה החלק הקדמי נשאר יחסית שלם.

מעניין ושווה בדיקה מה ההסטוריה של האוטו הזה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הרכב לא ממש מצטיין בבטיחות וגם המהירות עושה את שלה כשנפגשים בעצם כה מוצק, יהיה זכר הנהרגים ברוך.

בהחלט מזעזע.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אני לא מבין - יש שם עמוד בטון וכביש מהיר ואין שום דבר שיחצוץ בין השניים?

:\

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כשעושים ביטוח לרכב (מקיף/חובה) הוא גם ביטוח חיים כשמתים ברכב?

ה' ישמור ויציל אותנו ואת כל עמו ישראל! פשוט נהגי ישראל צריכים לנסוע בזהירות. אבל הבעיה שנהג שנסע 10 שנים בצורה מסויימת, לא ניתן ללמד אותו כל כך מהר לנסוע כמו שצריך...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
אני לא מבין - יש שם עמוד בטון וכביש מהיר ואין שום דבר שיחצוץ בין השניים?

:\

לפי התמונות רואים בבירור שיש קיר הפרדה מבטון לאורך הכביש. העמוד הזה הוא אחד משתי עמודים שמחזיקים שלטי הכוונה. הרכב ככל הנראה הגיע במהירות גבוהה מאוד, טיפס בחלקו על קיר ההפרדה והתרסק אל תוך העמוד. רואים שהחלק האחורי של הרכב ממש מרוח בתוך העמוד, ובתמונה הראשונה באתר (HNN) רואים שמעוצמת הפגיעה הפרונט ממש נתלש ועף הרחק אל הכביש הנגדי.

אפשר רק לדמיין את הרגע המחריד הזה.

פורסם

שיווו אני עדיין בהלם, כולי צמרמורות!

האוטו ממש נמרח על העמוד! פשוט מזעזע

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

ככל הנראה מה"גזירה היפה" של האוטו, שהיתה שם איזו קומבינה רצינית שם.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

לא הייתה שום קומבינה ברכב

הרכב עף והתלבש, בדיוק בדיוק באמצע על העמוד בטון

והחלק הקדמי התנתק ועף, כי זה החלק הכבד (המנוע)

כל האנרגיה התמקדה במקום אחד, בגלל עמוד הבטון

פורסם

אתה רוצה לומר לי שזה היה קורה לכל רכב דומה? אני לא מאמין..

פורסם

מזה קשור רכב משוחזר או קומבינה?

אם אתה נכנס בקיר הרכב ימעך לגמרי להזכירכם רכב יכול להקרע לשניים גם אם הוא לא קומבינה

קחו לדוגמא את התמונה המפורסמת של האנזו ferrari_enzo_crash_mercedes_slr.jpg

אתם רוצים להגיד שהיא גם מכונית קומבינה?

S2000

• תוכן חדש...